Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mari92 wrote:Patulka Mareczek budzi się w nocy tak 2-3 razy
A tak to je i śpi. Także narazie grzeczniutki i kochaniutki.
Terka twój Andrzejek to słodziak :-* -
Patulka nie martw się
moj syn napewno tez będzie dawać koncerty nocy
Puchatkowa to życzę Ci żeby córka odziedziczyła te włoski po Tobie)
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualny
-
Terka, jeśli mała poda się we mnie, to mogę zapomnieć o spaniu
ja podobno może nie płakałam w nocy, ale nie dawałam spać rodzicom. Bawiłam się na łóżku a tata ogladal tv
więc może niech się lepiej poda mała w tatusia
Lelek, ja uważam że ja już jestem stara, jak patrzę na koleżanki w naszym wieku bądź młodsze które mają już nawet trójkę dzieci.. albo mają dwójkę 'odchowana'.. wtedy zastanawiam się czy ja byłam/jestem jakaś inna czy co że dopiero będę mieć pierwsze i to jeszcze takie cudem zrobione... -
Dziewczyny już po usg - nic nie ma, wszystko czyste
Z jednej strony dobrze a z drugiej źle bo dalej trzeba szukać
ale się cieszę tym co mam a raczej tym czego nie mam (czyt. jakiegoś guza czy cos)... w środę mam wizytę u rodzinnej, zobaczymy co dalej zleci
Lelek lubi tę wiadomość
-
Lelek nic nie mów o budzącym się instynkcie macierzyńskim
mnie walnelo zaraz po ślubie :p
A co do wieku to wczoraj dotarlo do mnie że "dzieci" z 2000 rocznika są już dorosłe :pterka lubi tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny, pamiętacie jak w zeszłym roku pisałam, że mi się jakaś dziwna wysypka pojawia na twarzy? Taka kaszka na połowie twarzy, czuć pod palcami? Znowu mi się to dzisiaj pojawiło. Na prawej stronie szczęki i trochę na policzku. Dziwne to strasznie, ale coś czuję, że może być powiązane z zawirowaniami hormonalnymi.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
MissKathy92 wrote:Lelek nic nie mów o budzącym się instynkcie macierzyńskim
mnie walnelo zaraz po ślubie :p
A co do wieku to wczoraj dotarlo do mnie że "dzieci" z 2000 rocznika są już dorosłe :pu mnie za dwa lata siostra skonczy 18 lat, a ja pamiętam jakby wczoraj się urodziła
I super że nic nie wyszło:) może to jednak od stresu? Ale warto przebadać się wzdłuż i wszerz żeby mieć pewnośćchociaż ja to jak mój tata, wolę czasami nie wiedzieć że na coś się choruje bo po diagnozie szybko można skończyć w piachu ..
Btw, wczoraj mi teściowa mówi że siostra K ma 9 szwów na palcu bo przecięła się blenderem. Tak sobie myślę, jak można przeciąć się blenderem jeśli działa on w momencie kiedy jest wciśnięty guzik, a dwa ma przecież ta osłonę na nożyku.. zresztą gdyby było to przeciecie blenderem to by straciła opuszek palca, bo szwy ma założone na wysokości końca paznokcia i mniej więcej tak dookola... Nie wiem, po zdjęciu jak to widziałam to dla mnie bardziej rana szarpana niżeli ciętai podobno strasznie ja to boli.. no cóż, jak się nie myśli jak się robi to potem niech się cierpi...
mój tata ma w ręce 26 szwów i on w domu nie usiedzi i do pracy jeździ chociaż lekarz mu powiedział że ma 'xakaz prac domowych na dwa lata'
zresztą jak widziałam te szwy jego to maskara.. ładnie wszystko zrobione bo prywatnie był robiony zabieg, ale no pielęgniarka to bym nie mogła być
-
panipuchatkowa wrote:Lada moment dzieci z 2001 r. Będą dorosłe.
Ani mi nie mów. Moja siostrzenica jest z 2001r a dopiero co ja w szpitalu odwiedzalam jak sie urodziłai nazywam ja wielkoludem bo jest jakieś 10-12cm ode mnie wyższa
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Kurcze dziewczyny, pamiętacie jak w zeszłym roku pisałam, że mi się jakaś dziwna wysypka pojawia na twarzy? Taka kaszka na połowie twarzy, czuć pod palcami? Znowu mi się to dzisiaj pojawiło. Na prawej stronie szczęki i trochę na policzku. Dziwne to strasznie, ale coś czuję, że może być powiązane z zawirowaniami hormonalnymi.
Ja pamiętam. A to nie było czasem w podobnym czasie tzn jesienią?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Dziewczyny już po usg - nic nie ma, wszystko czyste
Z jednej strony dobrze a z drugiej źle bo dalej trzeba szukać
ale się cieszę tym co mam a raczej tym czego nie mam (czyt. jakiegoś guza czy cos)... w środę mam wizytę u rodzinnej, zobaczymy co dalej zleci
Tak jak mówisz, dobrze i niedobrze... Ale bardziej dobrze ze nic nie ma takiegoMissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
W lipcu/sierpniu jakoś, jak był sezon na pomidory. Bo początkowo myślałam że to uczulenie na pomidory, albo po mocnym słońcu.
Apropo naszej starości: https://www.facebook.com/467689333360318/videos/254306091935727/UzpfSTEwMDAwMTExNzcxMjUwMjoxOTU0MDA1NDE3OTgwMDMw/
uśmiałam się
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Po przeanalizowaniu starych wykresów ostatnią wysypkę zaznaczyłam w listopadzie. Wtedy też chora byłam i brałam leki przeciwgorączkowe. Więc może wysypka po lekach i przy chorobie.
Kurcze zastanawiam się, czy jest sens testować. Dzisiaj 4 dzień brania dupka, sutki nawalają coraz mocniej. Ale ten płaski wykres nie motywuje.Lelek lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyalex0806 wrote:Po przeanalizowaniu starych wykresów ostatnią wysypkę zaznaczyłam w listopadzie. Wtedy też chora byłam i brałam leki przeciwgorączkowe. Więc może wysypka po lekach i przy chorobie.
Kurcze zastanawiam się, czy jest sens testować. Dzisiaj 4 dzień brania dupka, sutki nawalają coraz mocniej. Ale ten płaski wykres nie motywuje.
Alex, a pokazesz swoj wykres z tempka?