Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalex0806 wrote:No właśnie też mnie to dziwi, nigdy takiego płaskiego wykresu nie miałam. Nawet w bezowulacyjnych wyklach miałam góry i doliny...
Alex, moze wez na wszelki wypadek zatestuj... Bo jak Cie jakims cudem zaskoczy ciaza, a Ty bierzesz teraz takie leki ...
-
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:Tez tak uwazam... a jeszcze Alex pisze o bolu brodawek ... ja bym chyba testowala na wszelki wypadek;)
Spróbować nigdy nie zaszkodzi a wiedzieć warto...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
nick nieaktualny
-
Tylko gripex biorę, nie byłam u lekarza. Plus psikacz na gardło.
Nie wiem dziewczyny co robić. Mam testy z czułością 10, ale mi ich szkoda. I nawet nie wiem, kiedy testować. Może bezpieczniej będzie jak wezmę dupka jeszcze ze 2 dni, w poniedziałek test i odstawię? Tylko cykl będzie trwał w nieskończoność...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyalex0806 wrote:Tylko gripex biorę, nie byłam u lekarza. Plus psikacz na gardło.
Nie wiem dziewczyny co robić. Mam testy z czułością 10, ale mi ich szkoda. I nawet nie wiem, kiedy testować. Może bezpieczniej będzie jak wezmę dupka jeszcze ze 2 dni, w poniedziałek test i odstawię? Tylko cykl będzie trwał w nieskończoność...
Alex, przypomnij mi ile dni trwaja mniej wiecej Twoje cykle , bo na telefonie ciezko mi wyszukac ? -
Hej babeczki
Miss fajnie ze usg nic nie wykazało, i mam nadzieję że te dolegliwości to nic poważnego.
Alex zdrowiej, a twój wykres jest mega dziwny, jak była by ciąża to mega zaskoczenie i życzę Ci takiego miłego zaskoczenia
Mari wypoczywać i szybko się regeneruj
Ciążoweczki zdrówka i czekamy na kolejne bezproblemowe rozwiązania
Jak super ze dziś piateczek, u mnie końcówka cyklu i szczerze nie wiem co jest tempo nie mierze nic mnie nie boli a ostatnio piersi bolały, trądzik też. Ale co ma być to będzie poczekam do wtorku to jakoś będzie 30 dc zobaczę co się wydarzy.
terka, Magdaa21 lubią tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Różnie. Przed CLO miałam bezowulacyjne, w drugim z CLO zaszłam w ciążę, później po poronieniu znowu bez owulacji 1 cykl 33 dniowy, 2 kolejne na CLO 30 i 37 dni. Także ciężko stwierdzić. Druga faza trwa u mnie po owulacji około 12-13 dni. A teraz ciężko mi wyliczyć, jeśli owu nie było. Poczekam jeszcze kilka dni.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wątpię. Nie chcę sobie robić nadziei. Liczyłam na to, że te 2 cykle bez leków zlecą, a jak się ciągnie obecny to już powoli zaczynam świrować. A miałam na luzie do tego podejść. Jakby był już w trakcie pierwszy cykl bez leków pewnie byłoby mi łatwiej myśleć, "a spoko, jeszcze tylko 1 okres i od nowego zaczynamy starania z lekiem". Ale teraz mnie coś powoli trafia. Mam ochotę z tej bezsilności walić głową w ścianę.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Wątpię. Nie chcę sobie robić nadziei. Liczyłam na to, że te 2 cykle bez leków zlecą, a jak się ciągnie obecny to już powoli zaczynam świrować. A miałam na luzie do tego podejść. Jakby był już w trakcie pierwszy cykl bez leków pewnie byłoby mi łatwiej myśleć, "a spoko, jeszcze tylko 1 okres i od nowego zaczynamy starania z lekiem". Ale teraz mnie coś powoli trafia. Mam ochotę z tej bezsilności walić głową w ścianę.
Szkoda głowy... Wystarczy chyba dolegliwości na tą chwilę... Ból glowy nie pomaga...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wykres jest jak najbardziej w porządku z tym, ze bezowulacyjny. Znaczy to tyle, że dobrze mierzysz temperaturę że wykres jest jednostajny. Co do ciąży, masz niską temperaturę na ciążę ale zdarzają się przypadki niskiej temperatury w ciąży więc wszystko jest możliwe. A w innych cyklach miałaś temperaturę niższą niż 36 przed owulacją? Jeśli tak to ciąża byłaby możliwa choć w każdym cyklu ma się w sumie inną temperaturę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 15:06
Starania o drugie dziecko -
Boziu dziewczyny jak się wzięłam za co tygodniowe porządki tak mnie trochę poniosło
haha cały dzień coś czyściłem szorowałam
prałam i zmieniałam
jakiś fajny dzień miałam i robota szła ;p
terka lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Andi, ja się właśnie już dawno na to nastawiłam, że cykl bezowulacyjny. Po CLO i w trakcie owulacji miałam wyraźne skoki, nigdy taki płaski wykres. I zawsze po owulce powyżej 36.6, chociaż jestem niskotemperaturowcem. Po pozytywnym teście ciążowym miałam przez 37 już, później nie mierzyłam. Chciałabym tylko, żeby okres przyszedł. Jutro biorę dupka ostatni dzień i odstawiam, nie chcę się dłużej męczyć.
My jechaliśmy do rodziców prawie 2 h, niecałe 70 km. Masakra jakaś. Wszędzie objazdy, zerwany asfalt, dziury jak kratery na księżycu i żadnej możliwości objazdu. Mąż wkurzony, ja zmęczona, pies nam samochód obrzygał. I w nerwów zaczął mnie brzuch boleć trochę jak na @, mam nadzieję że to to. Dzisiaj rozwód - mąż śpi u swoich rodziców bo rano jedzie załatwiać kilka spraw na mieście, a ja chcę się wyspać to śpię u mojej mamy. I tak źle się czuję to będę miała spokój wieczorem
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵