Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Miss ale super!
Alex-ogólnie na zaparcia pomaga błonnik. Połączony z dużą ilością wodydla mnie płatki owsiane i płatki jaglane były super pod tym względem
może spróbuj cos takiego?
MissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Zazdroszczę tego spania ;( mnie tak łóżko wzywa że słyszę jak mnie woła;p
Ja ostatni raz takie zaparcia miałam w ciąży, ale to wyparłam i nie pamiętam jak sobie z tym radziłam. Ciągle coś innego dzialaloLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ja bym bardzo chętnie coś poleciła na zaparcia ale chyba już każdy wie że ja to jestem specjalistką w te drugą stronę
Ja teraz czekam na rozwój sytuacji, co będzie to będzie a skoro mierząc tempke i tak nic nie zmienię a tylko się mogę stresować to sobie odpuszczamskok był? był
więc jest nadzieja że owu też była, przytulanki z mężem też były (i to naprawdę z chęci a nie z musu) więc teraz pozostało tylko czekać czy zaskoczyło czy nie
dziś miałam wziąć 1 tabletkę dupka- oczywiście zapomniałam
więc wezmę po pracy i chyba nic się nie stanie
-
Kurczę Miss o dupku mi przypomniałaś;( A już jadę do pracy. Wezmę po południu, chociaż teraz brałam rano. Skleroza starcza normalnie. Wyleciałam z domu i zapomniałam, bo byłam już na autobus spóźniona prawie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej, hej
Ja jednak nie pojechałam wczoraj nigdzie. Przed samym snem ładnie spadło do 123/83. Ale dziś pierwszy pomiar już 131... Drugi 141.. ja już nie wiem.. może mam ciśnieniomierz zepsuty.. baterie co prawda wczoraj w nim wymieniłam.. ech, no nic bez szpitala pewnie się nie obejdzie na samym końcu..
Ja jakoś tak dziwnie wyspana (albo zestresowana) i jak zawsze dosypiam rano tak dziś mam wrażenie że muszę coś robić... Pewnie dopakowac torbę do szpitala.. bo wciąż brakuje kilku drobiazgów. No nic biorę tabletkę na to ciśnienie i jak nie spadnie to jadę do szpitala:)
Alex, tak mi jabłko pomaga na zaparcia... Ewentualnie eksperyment ogórki z mlekiem:p -
Patulka jak masz w sobie taki niepokój to coś mi się wydaje że już niedługo;) moja przyjaciółka tak miała że tu torbę dopakowała, tu wózek jeszcze przrczyscila i na drugi dzień maluch był na świecie;)
Ja już w pracy, nadal nie mogę się dobudzić. Mam dużo pracy ale chyba dzisiaj będzie "pracuj powoli"Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, no ta torbę próbuje już zamknąc któryś dzień.. ale naprawdę nie mam natchnienia.. a niby zostało mi już tylko 8 dni do planowanego terminu.. wózek gotowy, łóżeczko też, tylko ja nie gotowa... A czuje coraz większy stres z dnia na dzień... I niby do wszystkich się śmieje że ja dopiero po 20 października jadę do szpitala, to chyba chce sama sobie to wmówić... W czwartek mam wizytę u ginekologa to wszystkiego się dowiem co i jak... W końcu to będzie już ostatnia.. i nie wiem dlaczego ale wolałbym jakiś być w domu u rodziców im bliżej porodu niż tutaj.. nie że jest mi źle tutaj, bo mój K jest gotowy nie chodzić do pracy by było mi lepiej.. jednak jakiś chyba wewnętrzny spokój bym czuła u rodziców
-
nick nieaktualnyPatulek, spokojnie, no stress
niedlugo bedziesz miala swoje male cudo przy sobie i to bedzie najwazniejsze, nie miejsce w ktorym jestes
U mnie dzisiaj brzuch cmi jak na okres, jest 22dc wiec chyba nici z tego cyklu. Tempka nie urosla ani teoche, stanela w miejscu i jest 36,74 tak jak i wczoraj... nie wiem czy mam mierzyc ja do konca cyklu? Stresuje mnie to tak samo jak Ciebie MissAle zal mi tych moich pomiarow, jak juz tyle dni mierzylam tempke to moze to dokoncze. Nie lubie zaczynac i nie konczyc :p
U mnie dzisiaj o 6 bylo juz tak mega ciemnozimno:( zima idzie ! Do pracy jakos dojechalam, zjadlam sniadanie i rozpoczynam dzien. Oby mi szybko zlecial i zebym nie zaprzatala sobie glowy myslami o ciazy
do tego doszlo, ze dzisiaj mi sie snilo , ze robilam testy ciazowe- dwa pozytywne z taka gruba czerwona krecha ! Przebudzilam sie i zdalam sobies sprawe, ze to byl niestety tylko sen
-
Lelek temperatura nie musi już rosnąć na tym etapie, może być stała. Ważne że nad linią
miałam na początku ciąży taka sama i też mi się śniły pozytywne testy. Czeka nas teraz bardzo interesujący czas - porody, testowanie
aż jestem ciekawa jak to się rozwinie.
terka, Lelek, Mari92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lelek-czasem temperatura będzie taka sama
a czasem różna. Nie skreślaj cyklu w czasie jego trwania...
Patulka-no to widzę u Ciebie już naprawdę końcówka. Stres zrozumiały. Chyba Ci się nie dziwię że chcesz być w domu rodziców. Poczucie bezpieczeństwa jednak jest w takim miejscuale dziewczyny dobrze mówią - IP na pewno nie będzie złym pomysłem... Bo to żartów nie ma...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki, ja nie testowałem brak testu w domu, jak coś po pracy skocze kupić.
Wczoraj patrzyłam śluz i był lekko beżowy myślę zaczyna się ale dziś nic się nie rozwinęło a wczoraj był mega. Jeszcze 8 h muszę wytrzymać jak nic się nie pojawi testuje po pracy.
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Patulka lepiej jedz na to IP nie ma co ryzykować ,
Miss piękny skok trzymam kciuki żeby się z tego coś wykluło ;p
A mi w obydwu ciążach 2 dni przed zrobieniem testów śniły się pozytywne testy ciążowe ;p i były to sny prorocze ;p
Jaw ładnie siedzę i pije kawę , zdrzemnęło minusie jeszcze nad ranem , chociaż młody nie zbyt był zadowolony , bo wierzgał wtedy strasznieaż czasami bolało Że aż kulo jak mi głowa się odpychał tam w kanale ;p
Lelek, MissKathy92, Mari92 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️