Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMala Mii, nigdy nie moge wyobrazic sobie tego, jakie to musi byc cudowne uczucie czuc ruchy swojego dziecka
mam nadzieje, ze kiedys bedzie mi dane to poczuc
Co do moich snow, to nie wiem ... :p chyba po prostu za duzo mysle o ciazy i stad sie u mnie pojawily te dwie grube krechy na tescie :p moje pobolewanie w brzuchu i krzyzu raczej nie zwiastuje ciazy a okres :p jeju, jakbym chciala zeby te sny byly kiedys jawa -
Mała ja nie moglam wlasnie dzisiaj usnac nad ranem mała tak się rozbrykała ale to dobrze. Lepiej niz w drugą stronę bo bym była niespokojna. Jejku ale nadrukowalyscie. Lelek no na pewno dużo o tym myślisz. Ale przecież tu nikt się temu nie dziwi.
moim zdaniem to normalne. Dobra trzeba wstać i coś zjeść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 10:06
-
Lelek uwierz mi ze po starcie GAbrysia to ja pierdolca za przeproszeniem miałam żeby zajść w kolejna ciąże ! Mąż mi Pewnego razu powiedział ze dopóki się nie uspokoję i nie zacznę myśleć na „trzeźwo” to on nie pozwoli na to żebym zaszła w ciąże , bo nawet jeśli zajdę to jej nie utrzymam ... naprawdę ja wtedy oszalałam na punkcie ciąży .. ale wzięłam się w garść tz hmm bardzo chciałam , ale przestałam pokazywać mężowi to aż tak
trochę usiadłam , mowilam mu ze będzie co ma być .. ale w głowie swoje siedziało .. na szczęście odrazu w tym cyklu się udało .. ale nie wiem jakbym zniosła kilka miesięcy bezowocnych starań .. ja niestety jestem bardzo podatna na „góry j doliny „
a w tamtej sytuacji to w ogóle świat dla mnie przestał istnieć
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Puchatkowa to prawda nic tak matki nie uspokaja jak czuć ruchy dziecka podnsercem ;p
Kurdr od rana „burczy i jeździ „ mi w brzuchu .. nie jestem głodna - właśnie zjadłam śniadanie wręcz napchane bym powiedziaław kibelku tez byłam nie mam z tym problemu żeby to były gazy j wddcia tez nie
tylko normalny taki pusty odgłos burczenie ;o jak ja będę lerzecnna rzęsach haha
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
MissKathy92 wrote:Hej dziewczyny
Ja się nie odzywam bo u mnie nic się nie dziejeto mój wykres
jutro już tempki nie mierze żeby się nie stresować
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d90b60e1969e.png
Życzę Wam udanego dnia :*
Też tak robię chociaz ja zaniedbałam sprawę bo od 3dni nie mierzyłam temperatury a owulka mogła być wczoraj, na śmierć zapominam o pomiarzeStarania o drugie dziecko -
Ja już nie wiem co mam myśleć odnośnie tego ciśnienia.. teraz jest w miarę w normie.. 130/82 to nie taka tragedia... A było o 123/84... Chyba pieprzne tym ciśnieniomierzem... Jeśli na wieczór znowu będzie skok to pieprzę jadę na IP żeby oni to sobie sprawdzili... Zresztą już powiedziałam mojemu o tym że ciśnienie mi skacze to mnie kontroluje... Bo wczoraj miałam jeszcze 'luz' pod tym względem...
Mała, mi może nic nie 'jezdzi' po brzuchu, ale często mam tak że zjem coś i czuję taka pustkę.. wręcz głód jakbym nie jadała a nic w siebie już wcisnąć nie mogę .
A wczoraj tak narobiłaś mi smaka na gołąbki że dziś sama będę je robićwyjdzie mi co wyjdzie bo nigdy nie robiłam
Panipuchatkowa, moja mała ostatnio lubi mi płatać figle. I albo nie daje mi spokoju, albo jest wręcz odwrotnie, cisza jak makiem zasiał... Ostatnio na wieczór i w nocy lubi mieć czkawkę.. i to chyba jest 'najgorsze' bo o ile jak się wierci to usnę, tak przy czkawce to nie ma szans, a ja nie wiem jak się jej pozbyć -
Zrobiłam test ( szefowa prosiła abym poszła do apteki) to kupiłam od razu i obsikalam. No i dupa jedna krecha czemu ja głupia się ludzilam ech
Patulka lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
nick nieaktualnyKaassiia wrote:Zrobiłam test ( szefowa prosiła abym poszła do apteki) to kupiłam od razu i obsikalam. No i dupa jedna krecha czemu ja głupia się ludzilam ech
Kasia, ktory to dzien cyklu? Dzisiaj powinnas miec @? Nie zalamuj sie, to ze jest negatywny nie skresla tego, ze mozesz byc w ciazy - robilas test w poludnie, nie z porannego moczu... Poczekaj jeszcze troche, jak nie bedzie przychodzil @ to ponow test. A najlepiej isc na bete wtedy wszystko jest jasne jak slonceMagdaa21 lubi tę wiadomość
-
Kassiia z testami różnie bywa, wiesz o tym... Nie robiłaś z porannego to może być różnie... Beta zawsze będzie wiarygodniejsza. A słyszałam nieraz na forum że czułości 10 nie wychodziły a 25 tak
Zresztą nie wiedziałaś że będziesz robic teraz, nie piłas czegoś wcześniej?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Panipuchatkowa, teraz to mam obsesję na punkcie tego ciśnienia.. dlatego jadę po produkty na gołąbki i się czymś przynajmniej na chwilę zajmę by nie myśleć o tym.. no to prawda niczym nie da się pozbyć tej czkawki.. ale przynajmniej bto mnie na chwilę uspokaja
Kasia, kup drugi test i jutro rano zrób. Będziesz spokojniejsza.. chociaż bardziej byłabyś po tym teście z krwi
Puszek, jak wizyta u ginekologa??? -
nick nieaktualny
-
Kaassiia wrote:Terka piłam sok, ale chyba nie mam co się łudzić poczekam co jutro przyniesie
To ma ogromne znaczeniebo jak piłas to rozrzedzilas mocz a na samym początku to bardzo istotna różnica żeby był jak najbardziej stezony
także nie trać nadziei
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Mam jeszcze jeden bo kupiłam 2 pak, zobaczę co jutro będzie a jak nie to ten zostawię i zrobię wtedy kiedy pokaże 2 kreseczki22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Dziewczyny narobilyscie mi smak na gołąbki. A czas ograniczony na takie rzeczy
może kiedyś zrobię wersję bez kapusty sam ten farsz bo to szybciej jednak
Alex no i gdzie ten Twój mąż?naczynia mam dalej nie pomyte
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm