Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUuuu Alex, do to sie dzieje ?
nie zapeszam!
Ja zrobilam przed chwila najglupsza rzecz na swiecie- zrobilam test! Tak kurde jestem na siebie zla... dzisiaj jest dopiero 22 dc a ja kurde pod wplywem chwili zrobilam ten zasrany test !gdybym nie miala ich w domu to bym nie zrobila ... no oczywiscie wynik testu mnie nie zaskoczyl
nic, doslownie nic! Nawet bladej kreseczki , nawet cienia cienia cienia cienia
takze taka glupote zeobilam sobie po pracy
-
Lelek, za późno jest na test, więc miał prawo nie wyjść.. więc się nie stresuj bo jeszcze nie ma czym
Alex, fajna sprawa kino... Ja to mówię że w Krakowie mnie cena biletu nie puszcza by iść do kina.. masakrycznie drogie są w Multikinie czy cinema city.. miłego seansu!
Mari, chyba musiałam źle mierzyć ciśnienie, bo dziś jest w normie... Albo może dlatego że się czyms twórczym zajęłam.. nie wiem.. ale chyba wczoraj miałam słabszy dzień, bo nawet po ruchach małej to zauważyłam... Bo dziś jest bardziej aktywniejszą niż wczoraj... A nie wiem już sama. Narazie staram się nie stresować i zajmuje czymś głowę
Mała, no laleczka będziesz na porodówceja to tylko mam pazury zrobione, a w sumie to tylko mam je pomalowane baza.. żadnych żeli nie mam ani nic.. i już widać że mam słabe pazury (zawsze miałam z nimi problem, więc to nie od tego że mam je zawsze zrobione) bo jednego paznokcia już straciłam... No ja dziś pierwszą partię gołąbków też zrobiłam, całe 11 sztuk, jutro zrobię druga bo mam dużo mięsa, także będzie u mnie tydzień galabkow
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja jeszcze dzisiaj wypralam i wyprasowałam wszystkie pieluchy
Alex bo ta temperatura Teija to zawrót głowy
Co do testów wieczornych i za szybko halo ! Kobity ! Wiemy ze nie wolno a i tak glupiejemy i je robimy chyba jesteśmy nie reformowalnego ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ja o dziwo czekam z testowaniem
na okres chyba czekam, sama nie wiem. Nakrecilam się, ale boję się rozczarowania i to mnie hamuje. Byliśmy na Serce nie sługa, fajny film. Z początku lekka komedia a później pod koniec filmu to całe kino chlipało. Ogólnie polecam ale nie dla kobiet przed porodem;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex to kciuki
, a propo wiecie, że Mareczek też kciuka zaciska.
A testy to najlepiej rano zrobićto, że jeden nic nie pokazał to nic nie znaczy.
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Alex-no tej Twój cykl to jedna wielka niewiadoma!
ale i tak temperatura poranna jest najbardziej wiarygodna
Oczywiscie kciuki kciukii nikt tu na Ciebie krzyczeć nie będzie
Lelek- no troszkę za wcześnie jednak na test... Takze wynik może być negatyw nawet jak coś jest na rzeczy. Tak wszystkie wiemy jak jest, a i tak robimy swoje
Magda- Mała ma rację. Pod koniec ciąży taki power jest jakiego chyba w życiu całym się nie mawszystko by się zrobiło (stąd u mnie przemeblowanie i mecz i dlugie spacery po terminie
)
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Magda, ja chyba obalam teorie 'energi na koniec ciazy'
jestem pewinue tym jednym na milion przypadkiem gdzie nie mam natchnienia na nic... Oczywiście jak się za coś zabiorę to zrobię to do końca.. no ale właśnie ciężko mi się za coś zabrać
Alex, w tamtym roku wszyscy mi mówili że filmy Botoks nie jest dla kobiet w ciąży... Do dziś zabieram się za jego oglądnięcie i jakoś nie mam czasu na niegoteraz Ty mówisz że niby komedia ale też nie dla mnie
a tam, mnie nic nie rusza
mój wczoraj mówi że poszedłby na Kler no ale nie ma z kim, a mnie boi się wziąć, żebym mu nie urodziła podczas seansu
no bardzo romantyczne z jego strony
No a ja wszystkim życzę udanej środy!terka, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Z Botoksem Patulka nie szalej bo naprawdę to nie jest przyjemny film. Pisałam wam jak kobieta na seansie padaczki dostała... A co do komedii to jest tam po prostu kilka smutnych scen związanych z porodem. Nawet mój mąż chlipał. Po prostu smutna końcówka.
U mnie dzisiaj rano tempka 36.84... Masakra;p tylko niby program mi wyznaczył owulację na 34 dc a nie 28, ale inne objawy owulacyjne były wcześniej właśnie. Pozostaje mi czekać, ale nie wiem jak długo. W sumie już 8 albo 10 dni biorę dupka to na pewno owulacja była wcześniej, bo by zablokował.
Dzisiaj ostatni dzień w pracy. Trochę żałuję że zostawiam zespół na te 2 dni bo w poniedziałek organizujemy bardzo ważne wydarzenie w urzędzie marszałkowskim i nie wszystko jest ogarnięte, ale mąż ważniejszy;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda jedne energie mają, inne wręcz odwrotnie. Każdy przechodzi inaczej.
Alex pewnie, że mąż ważniejsz, a w pracy muszą dać radę te 2 dni bez Ciebie.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Alex, moje oglądanie filmów w domu zazwyczaj kończy się tym że zasypiam... naprawdę, rzadko kiedy oglądam film w całości w ciągu jednego seansu. Dlatego mój K mówi że ze mną nie da oglądać filmów.. w niedzielę nawet nie wiem w którym momencie usnęłam na Harrym Potterze
raz prawie w kinie przysypoalam
no dobra dwa razy, raz na Iluzji2 (chociaż film zarąbisty ja miałam chyba słabszy dzień) i jeszcze na jednym ale jego nie pamiętam już
....
Alex, jeszcze ten cykl cię zaskoczychociaż ja bym się tak 'stresowala' że bym co dwa dni testy robiła i wyglądała drugiej kreski...
-
nick nieaktualnyA u nnie dzisiaj tempka o tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eab20d46279e.jpg
Chyba juz zludzen nie mamtylko zmarnowalam wczoraj 12 zl !! Mogloby sie wydawac, ze w tym cyklu bylo wezystko- owulacja, ladna temperatura, czeste serduszkowanie z mezem nawet tam gdzie bylo znaczne obnizenie temp... Pozniej zrobilam progesteron, ktory tez byl dobrym wynikiem ... zatem juz nie wiem co jest nie tak
Moze musze wyslac meza na badania:( dola zlapalam
-
Lelek to rośnie dobrze może być spadek na implantację
zostaw ten termometr i czekam na rozwój wydarzeń. Dopiero 22 dc masz. Owu równie dobrze mogła być 2 dni później. Dopóki okresu nie ma to jest nadzieja. A to mały spadek przeciez
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyalex0806 wrote:Lelek to rośnie dobrze może być spadek na implantację
zostaw ten termometr i czekam na rozwój wydarzeń. Dopiero 22 dc masz. Owu równie dobrze mogła być 2 dni później. Dopóki okresu nie ma to jest nadzieja. A to mały spadek przeciez
Dzisiaj juz 23 dc jest... Ja na tyl punkcie zeswirowalam . Piewsze co robie mierze temp, pozniej sprawdzam po pracy jak wyglada sytuaxja, pozniej jak leze godzinke tez sprawdzam temperatureMoj Maz mowi, ze chora paychicznie jestem bo chodze tylko z tym termometrem i kazde wahanie zapisuje
Dzisiaj zlapalam totalnego dola doslownie, myslalam ze moze siw uda, biorac pod uwage wszystkie sprzyjajace okolicznosci
Kurde ja nie wiem, kiedys to sie balam wpadki. A teraz? Jtrzeba miec takie wielkie szczescie , zeby w ta wpadke wpasc chyba- ja sobie twgo nie wyobrazam, ze jedni maja jeden stosunek i od razu rach pach ciach
-
Lelek no przecież temperatura tak działa-raz jest wyżej raz trochę niżej. Spokojnie nic straconego, absolutnie... 23dc to nie koniec cyklu przecież...
Alex-mąż będzie Cię bardziej potrzebował niż ludzie w pracy. Ich jest tam więcej, dadzą radę
Ja dopiero wstałam... Zrobię dzisiaj sałatkę warzywna bo mnie mąż udusi. Od kilku dni mu obiecuję...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Hej kobietki test nie kłamał dziś zawitała @. Witam się z kolejnym cyklem i ogarnia mnie nie moc już sama nie wiem co robić czy zapisać się do lekarza czy robić jakieś wyniki, czuje się bezsilna.22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019