X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuu Alex, do to sie dzieje ? ;) nie zapeszam!

Ja zrobilam przed chwila najglupsza rzecz na swiecie- zrobilam test! Tak kurde jestem na siebie zla... dzisiaj jest dopiero 22 dc a ja kurde pod wplywem chwili zrobilam ten zasrany test ! :( gdybym nie miala ich w domu to bym nie zrobila ... no oczywiscie wynik testu mnie nie zaskoczyl ;) nic, doslownie nic! Nawet bladej kreseczki , nawet cienia cienia cienia cienia ;) takze taka glupote zeobilam sobie po pracy ;)

• Patulka Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek, za późno jest na test, więc miał prawo nie wyjść.. więc się nie stresuj bo jeszcze nie ma czym :)

Alex, fajna sprawa kino... Ja to mówię że w Krakowie mnie cena biletu nie puszcza by iść do kina.. masakrycznie drogie są w Multikinie czy cinema city.. miłego seansu!:)

Mari, chyba musiałam źle mierzyć ciśnienie, bo dziś jest w normie... Albo może dlatego że się czyms twórczym zajęłam.. nie wiem.. ale chyba wczoraj miałam słabszy dzień, bo nawet po ruchach małej to zauważyłam... Bo dziś jest bardziej aktywniejszą niż wczoraj... A nie wiem już sama. Narazie staram się nie stresować i zajmuje czymś głowę :)

Mała, no laleczka będziesz na porodówce :D ja to tylko mam pazury zrobione, a w sumie to tylko mam je pomalowane baza.. żadnych żeli nie mam ani nic.. i już widać że mam słabe pazury (zawsze miałam z nimi problem, więc to nie od tego że mam je zawsze zrobione) bo jednego paznokcia już straciłam... No ja dziś pierwszą partię gołąbków też zrobiłam, całe 11 sztuk, jutro zrobię druga bo mam dużo mięsa, także będzie u mnie tydzień galabkow :D

Mała_Mii lubi tę wiadomość

iv09gu1rb7ycgb9v.png
    Jagoda, 13.10.2018 52cm 2,700g <3
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku ale kusicie tymi golabkami laski. Alex no taka tempka to mi się podoba! Lelek wrrrrr proszę nie robić testów na wieczór!

3i49krhm19wid3ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Jejku ale kusicie tymi golabkami laski. Alex no taka tempka to mi się podoba! Lelek wrrrrr proszę nie robić testów na wieczór!

Ja to wiem, jestem tak cholernie na siebie zla!! Wrrr, nie wiem co mnie w ogole podkusilo !:(

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie! :D jakieś nadprogramowe testowanko.:P

3i49krhm19wid3ce.png
  • Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jeszcze dzisiaj wypralam i wyprasowałam wszystkie pieluchy ;D
    Alex bo ta temperatura Teija to zawrót głowy ;D
    Co do testów wieczornych i za szybko halo ! Kobity ! Wiemy ze nie wolno a i tak glupiejemy i je robimy chyba jesteśmy nie reformowalnego ;p

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja o dziwo czekam z testowaniem ;) na okres chyba czekam, sama nie wiem. Nakrecilam się, ale boję się rozczarowania i to mnie hamuje. Byliśmy na Serce nie sługa, fajny film. Z początku lekka komedia a później pod koniec filmu to całe kino chlipało. Ogólnie polecam ale nie dla kobiet przed porodem;)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex to kciuki :-), a propo wiecie, że Mareczek też kciuka zaciska.

A testy to najlepiej rano zrobić;-) to, że jeden nic nie pokazał to nic nie znaczy.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • terka Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 03:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex-no tej Twój cykl to jedna wielka niewiadoma! :D ale i tak temperatura poranna jest najbardziej wiarygodna :)
    Oczywiscie kciuki kciuki ;D i nikt tu na Ciebie krzyczeć nie będzie :)

Lelek- no troszkę za wcześnie jednak na test... Takze wynik może być negatyw nawet jak coś jest na rzeczy. Tak wszystkie wiemy jak jest, a i tak robimy swoje ;D

Magda- Mała ma rację. Pod koniec ciąży taki power jest jakiego chyba w życiu całym się nie ma :D wszystko by się zrobiło (stąd u mnie przemeblowanie i mecz i dlugie spacery po terminie :P)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Patulka Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, ja chyba obalam teorie 'energi na koniec ciazy' :D jestem pewinue tym jednym na milion przypadkiem gdzie nie mam natchnienia na nic... Oczywiście jak się za coś zabiorę to zrobię to do końca.. no ale właśnie ciężko mi się za coś zabrać :P

Alex, w tamtym roku wszyscy mi mówili że filmy Botoks nie jest dla kobiet w ciąży... Do dziś zabieram się za jego oglądnięcie i jakoś nie mam czasu na niego :D teraz Ty mówisz że niby komedia ale też nie dla mnie :( a tam, mnie nic nie rusza :D mój wczoraj mówi że poszedłby na Kler no ale nie ma z kim, a mnie boi się wziąć, żebym mu nie urodziła podczas seansu :D no bardzo romantyczne z jego strony :D

No a ja wszystkim życzę udanej środy!:)

terka, Mari92 lubią tę wiadomość

iv09gu1rb7ycgb9v.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Botoksem Patulka nie szalej bo naprawdę to nie jest przyjemny film. Pisałam wam jak kobieta na seansie padaczki dostała... A co do komedii to jest tam po prostu kilka smutnych scen związanych z porodem. Nawet mój mąż chlipał. Po prostu smutna końcówka.
    U mnie dzisiaj rano tempka 36.84... Masakra;p tylko niby program mi wyznaczył owulację na 34 dc a nie 28, ale inne objawy owulacyjne były wcześniej właśnie. Pozostaje mi czekać, ale nie wiem jak długo. W sumie już 8 albo 10 dni biorę dupka to na pewno owulacja była wcześniej, bo by zablokował.
    Dzisiaj ostatni dzień w pracy. Trochę żałuję że zostawiam zespół na te 2 dni bo w poniedziałek organizujemy bardzo ważne wydarzenie w urzędzie marszałkowskim i nie wszystko jest ogarnięte, ale mąż ważniejszy;)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda jedne energie mają, inne wręcz odwrotnie. Każdy przechodzi inaczej.
    Alex pewnie, że mąż ważniejsz, a w pracy muszą dać radę te 2 dni bez Ciebie. :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Patulka Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex, moje oglądanie filmów w domu zazwyczaj kończy się tym że zasypiam... naprawdę, rzadko kiedy oglądam film w całości w ciągu jednego seansu. Dlatego mój K mówi że ze mną nie da oglądać filmów.. w niedzielę nawet nie wiem w którym momencie usnęłam na Harrym Potterze :D raz prawie w kinie przysypoalam :D no dobra dwa razy, raz na Iluzji2 (chociaż film zarąbisty ja miałam chyba słabszy dzień) i jeszcze na jednym ale jego nie pamiętam już :D ....

Alex, jeszcze ten cykl cię zaskoczy :D chociaż ja bym się tak 'stresowala' że bym co dwa dni testy robiła i wyglądała drugiej kreski...

iv09gu1rb7ycgb9v.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja nie robiłam jeszcze testu ;) czekam bo nie chce się rozczarować. Planuje coś koło weekendu może, jak okres nie przyjdzie. Dzisiaj 38 dc.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nnie dzisiaj tempka o tak:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eab20d46279e.jpg

Chyba juz zludzen nie mam ;) tylko zmarnowalam wczoraj 12 zl !! Mogloby sie wydawac, ze w tym cyklu bylo wezystko- owulacja, ladna temperatura, czeste serduszkowanie z mezem nawet tam gdzie bylo znaczne obnizenie temp... Pozniej zrobilam progesteron, ktory tez byl dobrym wynikiem ... zatem juz nie wiem co jest nie tak :( Moze musze wyslac meza na badania:( dola zlapalam

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek to rośnie dobrze może być spadek na implantację ;) zostaw ten termometr i czekam na rozwój wydarzeń. Dopiero 22 dc masz. Owu równie dobrze mogła być 2 dni później. Dopóki okresu nie ma to jest nadzieja. A to mały spadek przeciez

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Lelek to rośnie dobrze może być spadek na implantację ;) zostaw ten termometr i czekam na rozwój wydarzeń. Dopiero 22 dc masz. Owu równie dobrze mogła być 2 dni później. Dopóki okresu nie ma to jest nadzieja. A to mały spadek przeciez

Dzisiaj juz 23 dc jest... Ja na tyl punkcie zeswirowalam . Piewsze co robie mierze temp, pozniej sprawdzam po pracy jak wyglada sytuaxja, pozniej jak leze godzinke tez sprawdzam temperature :/ Moj Maz mowi, ze chora paychicznie jestem bo chodze tylko z tym termometrem i kazde wahanie zapisuje :/ :( Dzisiaj zlapalam totalnego dola doslownie, myslalam ze moze siw uda, biorac pod uwage wszystkie sprzyjajace okolicznosci ;) Kurde ja nie wiem, kiedys to sie balam wpadki. A teraz? Jtrzeba miec takie wielkie szczescie , zeby w ta wpadke wpasc chyba- ja sobie twgo nie wyobrazam, ze jedni maja jeden stosunek i od razu rach pach ciach

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Lelek, I dlatego ja nie mierzyłam temperatury bo pewnie bym bardzo schizowala.

Alex, ciekawa jestem jak to dalej będzie.. 38dc! Nieźle!

Mari, jak sobie radzisz z Maluszkiem?

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek no przecież temperatura tak działa-raz jest wyżej raz trochę niżej. Spokojnie nic straconego, absolutnie... 23dc to nie koniec cyklu przecież...

Alex-mąż będzie Cię bardziej potrzebował niż ludzie w pracy. Ich jest tam więcej, dadzą radę ;)

Ja dopiero wstałam... Zrobię dzisiaj sałatkę warzywna bo mnie mąż udusi. Od kilku dni mu obiecuję... :P

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki test nie kłamał dziś zawitała @. Witam się z kolejnym cyklem i ogarnia mnie nie moc już sama nie wiem co robić czy zapisać się do lekarza czy robić jakieś wyniki, czuje się bezsilna.

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
‹‹ 1664 1665 1666 1667 1668 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ