Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ja też trzymam za wszystkich kciuki. Co do Botoxu nie oglądałam, ten film robi więcej złego jak dobrego i tak mamy czasy w których ludzie wszystko łykna i pomyślą, że jest taka rzeczywistośc, co jest bardzo krzywdzące i dla medyków i dla pacjentów, bo się nakręcą i będą stresować
-
Jest mi trochę smutno lecz nie załamuje się tylko czuje się bezsilna, ech nie ma co rozpamietywac nowy cykl nowa szansa, leki mi się kończą więc będę musiała iść spytać co dalej więc wizyta nie uniknięcia i zobaczę co dalej.22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kasia ciężko mi coś doradzić... Jeśli i tak masz wizytę to skorzystaj z niej i dopytaj...
Magda-taka warzywna z ziemniakami, dokładnie
Puszek, to prawda. Jakaś moda nastała na robienie filmów "cała prawda o...". Najpierw botox o medykach, teraz kler o duchownych. Biorą jednostki jakiś margines i robią z tego norme... A ludzie tak jak mówisz-łykaja wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 10:07
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Dziewczyny bo do filmów trzeba brać dystans i mieć swój rozum.
nawet o.Szustak się wypowiadał na temat Kleru i stwierdził że Kler jako film jest dobry,może nie tak jak Wesele Smarzowskiego (polecam bo świetny film) ale godny polecenia. A treść filmu wiadomo..każdy będzie interpretowal po swojemu.
robie porządki w ciuchach. Nie wiedzialam że aż tyle mam tego.
Andii lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie też dziś spadek, do tego telefon mi się psuje i z tej niemocy dziś rano się rozbeczalam i nawrzeszczalam na męża
spałam tylko 4h... mam tak samo- już sama nie wiem co idzie nie tak, mam ładne owulacje, seks jest wtedy kiedy trzeba a tu dupa
czuje że mąż ma słabe nasienie (za pierwszym razem miał leukocyty w nasieniu dlatego wynik wyszedł slabo- tak twierdził gin) i to nie jest wina tych leukocytów tylko tak po prostu jest
już nawet nie chce powtarzać tego badania bo jak faktycznie wyjdzie źle to się kompletnie załamie- na dzień dzisiejszy wolę nie wiedzieć, po nowym roku zastanowimy się nad dalszą diagnostyka w tym kierunku
mąż cały czas powtarza że w końcu się uda, ale wie że ja podświadomie winie jego (w życiu mu tego wprost nie powiedziałam i nie powiem) skoro u mnie wszystko już jest w normie
A ja się wkurzam że to wszystko dotknęło właśnie mnie... wczoraj na spotkaniu z przyjaciółkami się dowiedziałam że dwie kolejne pary znajomych wpadły... nosz kur... wybaczcie ale muszę się wygadać bo albo znowu się rozwyje albo zatluke wszystkich którzy się znajdą w zasięgu ręki
-
Miss och
nie wiem co tam może nie grać. Może faktycznie słabsze nasienie. Ale to jest coś co da się zrobić, zmienić... Tylko tutaj niestety trzeba czasu va regenerację...
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Miss widze że dzisiaj słaby dzień.. Kochana myślę że dobrze ze jednak mąż wierzy w to ze będzie dobrze bo to wazne. Psychika jest tu kluczowa. Mi się wydaje ze nawet przy slabszych wynikach nasienia dacie radę i uda się.
głównie przez ten telefon pieprzony, wczoraj mąż chciał naprawić a wziął i w ogóle go zablokował
Mam nadzieję że już jutro będzie okmiałam dziś nie mierzyć tempki ale coś mnie cholera podkusilo i oczywiście się rozczarowałam...
-
panipuchatkowa wrote:Dziewczyny bo do filmów trzeba brać dystans i mieć swój rozum.
nawet o.Szustak się wypowiadał na temat Kleru i stwierdził że Kler jako film jest dobry,może nie tak jak Wesele Smarzowskiego (polecam bo świetny film) ale godny polecenia. A treść filmu wiadomo..każdy będzie interpretowal po swojemu.
robie porządki w ciuchach. Nie wiedzialam że aż tyle mam tego.
Nie mówię czy dobry czy nietylko czy coś dobrego daje... Oba filmy zbudzaja emocje zanim się je zobaczy
dużo osób już ocenia nie widząc nawet a sugerując się np trailerem.
21.01 69cm -
terka wrote:Miss och
nie wiem co tam może nie grać. Może faktycznie słabsze nasienie. Ale to jest coś co da się zrobić, zmienić... Tylko tutaj niestety trzeba czasu va regenerację...
sama też przecież na diecie jestem, jest ciężko, nie powiem że nie ale daje radę z małymi potknieciami
-
Kasia nowy cykl to nowa szansa
Lelek jeszcze nie dostałaś @, więc się nie martw.
Mis będzie ok
Magda dajemy radę, z każdym dniem się lepiej rozumiemy. Mareczek jest kochanyMagdaa21 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
MissKathy92 wrote:Narazie kupiłam mężowi fertilman do suplementacji i kazałam mniej żreć bo przez rok tak utył że już nie powiem czego mu prawie nie widać za brzuchem
sama też przecież na diecie jestem, jest ciężko, nie powiem że nie ale daje radę z małymi potknieciami
Razem zawsze raźniejno i wiesz. Mówi się mniej jeść. Ale to bardziej zależy co jesz
możesz zjeść kg sałaty (powodzenia
) albo kg schabowego
różnica widoczna gołym okiem
I regularnosc regularnosc regularnoscWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 10:58
21.01 69cm -
Mari92 wrote:Kasia nowy cykl to nowa szansa
Lelek jeszcze nie dostałaś @, więc się nie martw.
Mis będzie ok
Magda dajemy radę, z każdym dniem się lepiej rozumiemy. Mareczek jest kochany
Super że coraz lepiejbyle każdy dzień przynosil coraz więcej radości
Mari92 lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
terka wrote:Razem zawsze raźniej
no i wiesz. Mówi się mniej jeść. Ale to bardziej zależy co jesz
możesz zjeść kg sałaty (powodzenia
) albo kg schabowego
różnica widoczna gołym okiem
I regularnosc regularnosc regularnosc -
terka wrote:Nie mówię czy dobry czy nie
tylko czy coś dobrego daje... Oba filmy zbudzaja emocje zanim się je zobaczy
dużo osób już ocenia nie widząc nawet a sugerując się np trailerem.
z resztą nie ma nad czym się rozwodzic chyba. Każdy ma swój rozum i powinien być obiektywny a wiadomo że większa cześć od razu będzie to komentowac bez obejrzenia. Tacy są ludzie.
Mari super że z Mareczkiem fajnie. Kochany na pewno jest:) ciocie wirtualnie przytulają!
-
Co do filmów, to nie biorę ich na serio. Polacy biorą się za trudne tematy tabu w naszym kraju i za bardzo je 'koloruja'. Dlatego te filmy wzbudzają taka sensację.. a ja oglądam je dla 'odmozdzenia', bo nawet nie skupiam się za bardzo na fabułę.. do dziś nie do końca wiem o co chodziło w Służbach Specjalnych
a z Kobiet Mafii zrobili po części fajna komedie na początku
Miss, tak ja Terka pisze, jeść mniej nie znaczy żeby nie zwracać uwagi na to co się je.. bo jeden to zrozumie że zamiast zjeść dużej pizzy zje małaale u mnie też było tak, że mój się obwiniał o to że nam nie wychodziło.. i mówił mi to wprost, chociaż ja nigdy pół słowem się nawet nie odezwałam...
Po dwóch drzewkach chyba czas wstać już.. bo i tak lekko mi gorąco jest. A chce mi się jeszcze pić.. niby mam obok łóżka Cole i sok pomarańczowy 100%, ale ostatnio wszystkie napoje że sklepu są dla mnie za słodkie i pije na potęgę herbatę... Najczęściej owocowea poza tym nie umiem spać ani siedzieć przy zamkniętych drzwiach od pokoju, a dziś mój mnie 'zamknal', bo rodzice mieli gdzieś rano iść, a że swoimi drzwiami nie mogli bo je wymienił mój wczoraj na nowe, to szli naszymi...
-
Patulka mi się tez chce ciagle pic ! I pije litrami wodę , herbatę i sok jabłkowy ale staram się najwiecej wody , w nocy zawsze obok mnie jest woda bo mnie pragnienie aż budzi
a mąż się nauczył już ze jak wstaje rano do pracy to nowa butelkę mi przynosi
Co do filmów .. ja wielu właśnie z takich względów nie oglądam jeśli chodzi o botoks to mąż mi nie pozwolił bo ktoś mu powiedział żeby mi zabronił bo tam jest aborcja ... a ja byłam wtedy w ciąży i po terminacji .. wiec do dziś nie pooglądałam .na kler mąż mnie ostatnio ciągnął ale jakoś mnie nie ciągnie na niego jak coś zawsze za jakiś czas w necie mogę pooglądać ;p
Ojj Kasiaaa cóż mogę Ci powiedzieć ... nóż kurka wodna ! Nie wolno się poddawać żeby nie wiem ile miało to trwać kiedyś się uda i trzeb wierzyć !
Miss do Ciebie to samo ! W końcu się uda uwierzcie mi .... może faktycznie troszkę nasienie męża trzeba podreperować bo siadać z Tobą wszytko dobrze)
Alex Ty jesteś fenomenem ;p tak wiec w ogóle się nie zdziwię jak z tej późnej (okresowej) owulacji będzie ciąża ! A co[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️