Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lelek, u mnie wcześniej TSH było idealne. Teraz też jest
po prostu mi gin powiedziała że czasami na początku ciąży może polecieć w dół, i lepiej w sumie jak jest niskie napoczatku, niż wysokie
Już sama nie wiem co z tym moim ciśnieniem.. teraz 142/83chyba za często mierze
-
nick nieaktualny
-
Patulka faktycznie dziwne to Twoje ciśnienie .... może przejedz się na IP ?
Ja chwilkę teraz pod kocykiem leżę i zaraz zbieram się na wizytę do położnej
Dzień mi zleciał nie wiem kordyale to przez to ze poszłam na zakupy
i przepadałam heh ;p
Farsz sobie dl gołąbków już przygotowałam ;p może później jeszcze kapustę sparze i jutro opiekę gołąbeczki ;p tak za mną chodzę takie z ryżem mięsem i sosem pomidorowym ❤️[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
A zapraszam , zapraszam ;p dla wszystkich starczy ;p
Aaa puchatkowa Ty gdzieś za niedługo połówkowe masz ?;p[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Mała_Mii u mnie gołąbki z kaszą
W zasadzie mama je robi z kaszą bo ja nigdy jeszcze nie robiłam
Patulka może warto skontrolowac to ciśnienie?
Lelek może coś zjadłaś, oby to nie jelitówka. A te rzęsy jak czesto uzupełniałaś? Ja dwa razy robiłam i dwie godziny leżenia plackiem mnie po prostu zniechęciło
Dziewczyny u mnie objawy owulacji, tak mnie napiernicza jajnik że ledwo funkcjonuje no ale przytulasków raczej nie będzie, mąż wraca koło północy a już wczoraj byłowięc nie będe go dzisiaj męczyć
Trudno jakoś to przeżyje
Nie pierwszy cykl i nie ostatni.
Starania o drugie dziecko -
Na razie ciśnienie spadło poniżej 130.. do czasu spania będę dalej kontrolować, i zobaczymy co to wyjdzie... W pogotowiu mam tabletki na zbicie ciśnienia od ginekologa więc ewentualnie nimi można się jeszcze ratować... Jakoś wizja pobytu w szpitalu bardzo mnie stresuje i będę ją odwlekać
Mała, zjadłabym takie gołąbki... O tak! Takie z domowym sosikiemmoja mama jeszcze takim farszem z gołąbków faszeruje te żółte papryki.. i do tego też taki sos pomidorowy.. smaka mi narobilyscie
a ja nie mam weny i natchnienia by brać się za tak wielkie przedsięwzięcie jakim są gołąbki
-
Patulka ja bym nie odwlekała. Wiem że ta perspektywa szpitala jest na pewno przerażająca ale możesz sobie bardziej zaszkodzić niż pomóc. Jak się nic nie zmieni z ciśnieniem to torba w dłoń i do szpitala
Andii lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Puchatkowa to super ! Na tym usg już wszytko tak pięknie widać
no i jest długim i dokładnym badaniem ;p
Oo papryka faszerowana tez jest dobra !!
Heh dlatego ja zazwyczaj gołąbki przygotowuje sobie wieczorem i na drugi dzień kończę ;p jakoś tak szybciej wtedy idzie hehe) ale no smaki mam mega wiec musiałam zrobić, bo za chwile nie będzie czasu ;p
Ja robię rzęsy na okrągło od 1,5 roku uzupełniam co 3/4tyg i trwa to po2 h max czasami 1,40h i prawda jest taka ze mam właśnie plan teraz zrobić to ostatni raz i dać chwile spokoju im .. zelaszcza ze z małym takim malutkim ciężko będzie wyrwać się na te 2 h;p wiec zobaczymy plan mam dać im chwile odpoczynku chociaż do świat / sylwestra ;p to takie minimum , ale boje się ze będę wyglądać łyso i nie dam radyhaha
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
nick nieaktualnyAndii, ja uzupelniam co 4 tyg i mam taka dziewczyne, ktora uzupelnia mi max godzine
w wiwkazosci to 40-50 minut- i bardzo dobrze siw trzymaja przez te 4 tygodnie. Zatem nie wiem jak to jest lezec 2h plackiem bo ona mi tak samo szybko zaklada po przerwie
daje odpoczynek, mysle ze na swieta sobie znowu zaloze. Cjociaz mam wrazenie, ze to juz wychodzi z mody. W Wawie to kazda ma teraz rzesy zrobione, a niektore to maja w taki sposob, ze az strach patrzec ;p ja zawsze robie 3-4d, ale dlugosc krotka bo 7,8 i 9mm
wole krotkie ale geste
Dziewczyny juz mi przeszlo, po Rolniku jak reka odjalAndii lubi tę wiadomość
-
Patulka jednak warto do szpitala podjechać, jeżeli jeszcze raz bedzie taki incydent. Lepiej dmuchać na zimne przy nadciśnieniu boimy się odklejenia łożyska oraz stanu przedrzucawkowego i mamy - tu jeszcze obrzęki i bialkomocz są objawem. Nie chcę straszyc, tylko serio lepiej kilka dni posiedzieć w szpitalu gdzie będą robić ktg codziennie plus inne badania, jak coś miałoby się stać.
Magdaa21, Mała_Mii, panipuchatkowa lubią tę wiadomość