Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Patulka, u nas też nowe nowe bez promocji to pościel z Lidla i prześcieradła. Ubranka z pepco, lidla, smyka, ale wszystko kupione na promocji. Łóżeczko, komoda, materac na promocji
parę ubranek używanych, parę po kuzynce, wózek jedynie nowiutki ale wynegocjowana cena.. Gondola i fotelik używane. Staram się, a mimo wszystko idzie kasa.
-
Są ludzie którzy się szczycą że ich dziecko ma wszystko co najlepsze o najdroższe.. ja jakoś uważam że nie ważne w czym dziecko bedzie, bo szczęścia uczą ich rodzice i oni im to pokazują
Poza tym ludzie potrafią w second handach wydawać miliony na używane rzeczy, a na olx jest to samo i w sumie można nawet negocjować cenyja nie ukrywam że kupuje używane rzeczy bądź z wyprzedaży bo po prostu szkoda mi dać 150zl za sukienkę w której będę chodzić od czasu do czasu:)
Mówią że dziecko to taka skarbonka bez dna, i chyba coś w tym jestbo naprawdę jak wchodzę do sklepu i widzę coś w atrakcyjnej cenie to szkoda mi nie kupić... Bo oczywiście podobaja mi się bardzo dużo rzeczy, ale nie szkoda mi dać tyle pieniędzy jeśli ubiorę to może dziecku 3razy..
Moje dziecko cały dzień leniwe było, musiałam zmuszać ja by dała znak że żyje, a teraz po kąpieli leże i nadrabia za cały dzień.. -
Ja mam mebelki ( łóżeczko , komoda i szafa ) używane ten zestaw nowy kosztuje 1500e .... babka za niego chcialam350 ... i jest w stanie bardzo dobrym .. materac mam tylko nowy no i kołderki baldachim itd .. jeśli chodzi o ubranka to kilka nowych jest bo jak coś fajnego zobaczę w dobrej cenie to kupowałam a tak to większość jest używana bo takie malutkie to się nie opłaca kupować nowe bo przecież to jest na dosłownie 3 razy do założenia bo malota rośnie ... wózek tez mamy używany , jedynie w fotelik samochodowy zainwestowaliśmy nowy z baza bo jednak km duzo pokonujemy a to bezpieczeństwo .. ale kupiłam w Polsce bo tam tańszy był niż w Holandii i to o ponad 100e .. śpiworek kupiłam jak nowy tez używany kombinezon nowiutki zakupiłam ii kocyki , otulacze .. karuzele do łóżeczka czy boxa do salonu tak samo używane .. niestety nie oszukujmy się eh dziecko to wydatek ...
Wyprawka kosztuje ... a bujaczek leżaczek tez mam używanypanipuchatkowa, Magdaa21 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ja tam dużo rzeczy mam po synu. Niby teraz córka, ale co z tego
nie obrazi się za inny kolor albo body w autka.
Dla syna też dużo rzeczy dostałam od siostry po jej dzieciach. Potem dopiero jak rósł, to kupowałam co wydało mi się przydatne.
Tak w ogóle, ja dzisiaj po wizycie. Mała już ma 2500g
Alex, tak czytam i trzymam kciuki, bo ten twój cykl to jest mega zaskakującyterka, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Hej co do używanych rzeczy też mamy ich dużo : ubranka, wózek 3w1, bujak, kołderka. Z nowych to łóżeczko z przewijakiem i parę innych rzeczy.
Ja nic złego w używanych rzeczach nie widzę, tym bardziej, że są w dobrym stanie
Alex jak tam? Kiedy testujesz ?
Pozdrawiamy :-*<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Alex my tu tak czekamy co u Ciebie...
Co do rzeczy to kurcze podziwiam ludzi którzy muszą mieć wszystko nowe... Ileż to musi kasy iść...
My mamy multum po chrzesniaku rok starszym od Andrzejka. Akurat mały wyrasta to paczka leci do nas
Sa rzeczy które dokupilismy (która kobieta nie szaleje na dziale dziecięcym?) ale mały % z tego co mamy
Psttzac na to jak mały szybko rośnie to naprawdę wolę zainwestować w co innego te pieniadze - coś co będzie dziecku na dłużej służyćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyAlex, wez mnie nie stresuj
juz sie nie moge doczekac co tam sie u Ciebie dzieje
U mnie dzis tempka w gore, z 36,61 na 36,8... moj wykres prezentuje sie tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/02bc94b64156.jpgMagdaa21, panipuchatkowa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Dla mnie ta noc była straszna,poszlam spać o 21:45, do 1 w nocy się przewracalam, cała noc mnie bolała głowa, o 1 zasnęłam to o 4 Karolina dostała czkawki i spać nie mogłam znowu, byłam 5 razy siku i głowa mi pęka. Wyprawilam M do pracy, jem kanapkę, pije herbatę i chyba spróbuję zasnąć..
Lelek, widzisz, z tego cyklu może coś jeszcze być!
Kryha, super, że dziewczyna zdrowo rośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 06:31
-
Magda, u mnie też noc była ciężka.. na siku wstawałam co chwile.. a w pewnym momencie czułam ból w brzuchu.. też zjadłam kanapkę i pójdę spróbować się przespać. Na 13 mam do lekarza więc prawdopodobnie ostatni raz będę w rodzinnym mieście przed porodem
Kryha,super, będzie duża dziewczynka:) co do ubranek, to po domu to się ubiera te najgorsze rzeczy jakby miało dziecko zniszczyć... Tu się ulehe, tam się przeleje.. nie ma co patrzęc na wzorki na bodyśmieje się że jakby nagle się okazało że u mnie wyjdzie chłopak to będzie chodzić w różowych rzeczach z myszką Miki i spać w pościeli w sówki
Lelek, Alex, ja bym chyba nie wytrzymała i poszła na krew. Bo testy mogą nie wyjść jeszcze.. kciuki są zaciśnięte i nie puszczone
Panipuchatkowa, zgaga może fopeiero się zacząćchociaż niektórym ona mija z czasem
ale ta na wieczór jest najgorsza.. szkoda że nie mozna mieć kartonu z mlekiem obok łóżka, bo by u mnie stal zawsze... Litra mleka za noc nie wypije, a się mleko lubi szybko psuć
-
Ja dzisiaj nie testowałam jeszcze
może że 2 dni uda mi się poczekać i jak okres nie przyjdzie to wtedy zrobię test. Wczoraj tempka 36.84 a dzisiaj 74, ale już się nauczyłam że może tak skakać
tym bardziej że nie spałam do pomiaru dłużej jak 4 h dzisiaj bo budziłam się na siku 3 razy... A wczoraj spałam ciągiem 7 h. Dziękuję za kciuki dziewczyny, przydadzą się
Kryha super że dzidzia tak rośnie, ty już też niedługo;) same porodu nas czekają i emocje w najbliższym czasie. A ile brzuszków się zwolni!
My się zaraz zbieramy i jedziemy na zabieg.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAlex, powodzenia u meza
tez mam taki sam problem jak on. W dziecinstwie bardzo duzo chorowalam na gardlo, mialam duzo razy anginy ropne i po tym wszystkim zostaly mi takie kratery;) tez czasami zbiera mi sie tam tzw kamien - ale staram sie je sama narazie usuwac. Zatem i interesuje mnie ten temat i jak sprawa zostanie rozwiazana, czy mu zamykanie krypt pomoze
Ja nie testuje, zatestowalam w 22dc po poludniu bez sensu... zobaczylam negatyw (no bo co innego moglam zobaczyc :p) i mi sie juz odechcialo sprawdzania. Czekam na okresjeszcze 4 dni