Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Beta z dzisiaj 1704. W piątek było 141 więc rośnie kolosalnie. Pęcherzyka nie widać wyraźnie. Jest coś w stylu pęcherzyka o śr 2.5 mm. Plus płyn w okolicy jajnika. Lekarz straszy ciąża pozamaciczną ale ja żadnych boli nie mam. W piątek rano mam przyjść na betę i usg. Jak dalej nie będzie pęcherzyka to pozamaciczną. Ale czy wtedy tak pięknie by beta rosła?? Nie wiem co robić. Leki kazał brać i czekać.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tz ze endometrium chyba tez dobrze nie ?? Beta piekna ! Przy pozamacicznej nie rośnie tak ładnie ... dlatego mówi ze ze jak słaby przyrost to podekrzewaja pozamaciczna bo testy wychodzą słabiutkie ... bo beta niska wiec alex głowa do góry rybacka rośnie !
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mam jakiś płyn w obrębie jajnika. Był ten konował co mi hsg robił. I wezwał ordynatora ale w sumie nic się więcej nie dowiedziałam. Może jakiś krwiak? Nie wiem. W piątek mam zrobić betę i od razu na izbę przyjscLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Opis USG: Macica w przodozgięciu. Trzon 44x55 mm. Endometrium niejednorosne gr 21 mm. W jego obrębie zmiana o śr 2,5 mm - pęcherzyk ciążowy/pseudopęcherzy? Jajnik lewy o wymiarach 21x13 mm b/z. Jajnik prawy o wym 32x17 b/z. W jego okolicy płyn gr 25 mm. O konsultację poproszono ordynatora celem wykluczenia ew. ciąży jajowodowej. Zalecono postawę wyczekującą. - Ogólnie tu dodam że ordynator stwierdził, że to nie płyn tylko pęcherz. Tyle zrozumiałam.
Badanie: Brzuch miękki, niebolesny, bez objawów otrzewnowych. Objaw Goldflama obustronie ujemny. W chwili badania widoczna krwistobrunatna wydzielina w pochwie w miernej ilości. Bez cech aktywnego krwawienia.
i jeszcze jakieś nieistotne opisy wyglądu pochwy itd...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex dzidzia rośnie!
No jeśli opinie Ci tamten wystawiał to go nawet nie ma co słychać
Będzie dobrze, zobaczysz!
Na wszelki wypadek po pracy tylko odpoczynek i odpoczynek, jak najwiecej odpoczynku...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Alex, mi przy poronieniu biochemicznym podczas badania na IP na fotelu lekarz powiedział, że aktywnie krwawię jak na miesiączkę. Do tego ból brzucha, pleców i skrzepy.
U Ciebie już nie ma aktywnego krwawienia, beta wysoka. Kurcze, musi być ok! Trzymam kciuki! Może to faktycznie krwiak -
Ja już teraz mam tylko brunatne resztki w środku. Wcześniej krwawiłam mocniej. Może rzeczywiście krwiak, a ten pęcherzyk to jednak pęcherzyk i urośnie? Tylko dziwny ten płyn przy jajniku. Może to krew z krwiaka... Pozostaje mi czekać. Napisałam maila do gina, zaraz się kładę spać.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAlex, ja też miałam płyn przy jajniku. W pierwszej cb i teraz na pierwszym usg, kiedy nie było widać jeszcze pęcherzyka...właściwie niewiadomo skąd ten płyn. a teraz jest dobrze, właśnie dzisiaj zobaczyłam serduszko
także wszystko będzie dobrze!
Na ip zawsze straszą cp...Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Dorka
dziękuję za tę informację. Na fiolecie Leira miała identyczną sytuację i już ma swoje dziecko przy sobie. Także nadzieja jest, beta pięknie rośnie. Przy CP by chyba tak nie rosła? I bolałoby mnie mocno?
Krwawienie ustaje, mam teraz tylko w środku takie brązowe resztki.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny