Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex fajnie że dzień Ci szybko zleciał
tak jak mi
byłam 5h na budowie haha
Też nie lubię jak mój ma na popołudnia bo się mijamy a ja sama siedzę wieczoraminajgorsza zmiana...
A ja już po obiadku, zaraz sobie kawkę strzele i można żyćmam nadzieję że mąż dziś się mną zajmie- dziś 11dc
-
nick nieaktualny
-
Jackie Daniels wrote:Witajcie co prawda jestem 93 ale może mnie przygarniecie
?
Cześć
Nie no jak z rocznika innego to nie...
DOBRA ŻARTwitamy serdecznie w naszych skromnych progach
Jesli chodzi o mnie to jestem mamą 3msc chłopca Andrzejka
Jestem z Gliwic
no i jak widać do końca normalna nie jestemglupawa to często moje 2 imię
Jackie Daniels lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Hej kobitki. Mój maluch szaleje dzisiaj. I was nie nadrobie
Miłego wieczorku kochaneterka, Magdaa21 lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hej,
Ja dziś po wizycie, szyjka się nie skraca, Mala główka w dół, na razie wszystko ok. Kolejna wizyta za 2 tygodnie i tam już będą wszystkie konkrety przedporodowe.. Mierzenie dziecka itd.
Witaj Jackie,
Ja mieszkam we Wrocławiu, pochodzę z opolskiego, jak widać na suwaczku udało sięmożesz zobaczyć na 1.stronie dyskusji informacje o nas - Terka tam zbiera wszystko w jednym poście.
powodzenia w staraniach!
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Jackie mam jeszcze do Ciebie takie pytanie: czy przez te 5 lat jak się staracie widziałaś 2 kreski na teście ale coś poszło nie tak? W sensie masz na koncie jakąś stratę lub ciąże biochemiczną czy w ogóle nic? wybacz że pytam o takie rzeczy ale to z powodu tego że tak długo się staracie
Żadnych pozytywnych kresek, pęcherzyki pekaly owu była i nic
Kinga26 -
alex0806 wrote:Hej Jackie. Fajnie że nowe staraczkę dołączają, będzie nam raźniej.
U mnie też informacje w stopce, cały pakiet przeciwności i dwie straty za nami, 2 lata starań. Po ślubie jesteśmy 1.5 roku a razem ponad 10 lat. Teraz biorę się za diagnostykę niepowodzeń znowu bo mam świeżą stratę za sobą, tym razem na acardzie i heparynie.
Ja nawet nie wiem kiedy mi dzisiaj dzień zleciał dziewczyny. Nic mnie dzisiaj nie boli i aż lepiej się pracuje. Zaraz zbieram się do domu, jeszcze 15 minut. I dzisiaj kocyk, herbatka i ślub od pierwszego wejrzenia. Mąż dzisiaj też na drugiej zmianie to sama będę siedzieć
Widziałam Twoje stratyMam nadzieję, że będzie tylko lepiej. Wspieram mocno
Kinga26 -
terka wrote:Cześć
Nie no jak z rocznika innego to nie...
DOBRA ŻARTwitamy serdecznie w naszych skromnych progach
Jesli chodzi o mnie to jestem mamą 3msc chłopca Andrzejka
Jestem z Gliwic
no i jak widać do końca normalna nie jestemglupawa to często moje 2 imię
OK to idę sobie! Witam Cię również i Andrzeja też
terka lubi tę wiadomość
Kinga26 -
MissKathy92 wrote:Alex fajnie że dzień Ci szybko zleciał
tak jak mi
byłam 5h na budowie haha
Też nie lubię jak mój ma na popołudnia bo się mijamy a ja sama siedzę wieczoraminajgorsza zmiana...
A ja już po obiadku, zaraz sobie kawkę strzele i można żyćmam nadzieję że mąż dziś się mną zajmie- dziś 11dc
To zrób tak żeby na nadziei się nie skończyłohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Jackie Daniels wrote:Żadnych pozytywnych kresek, pęcherzyki pekaly owu była i nic
nigdy nawet cienia cienia... z tym że u nas to dopiero (dla mnie oczywiście aż) 10cs
ale zobaczysz- my też w końcu będziemy mamami
mocno w to wierzę
-
terka wrote:To zrób tak żeby na nadziei się nie skończyło
A raczej się skończyło
i oczywiście wszystko ze mnie wyleciało jak tylko się podniosłam
wy też tak macie czy po prostu ja jakoś dziwnie skonstruowana jestem? wybaczcie że o takie rzeczy pytam ale zastanawia mnie to
terka lubi tę wiadomość
-
Jackie Daniels wrote:OK to idę sobie
! Witam Cię również i Andrzeja też
Haha cześćmam nadzieję że zostaniesz dłużej, miałyśmy tu kilka dziewczyn z innych roczników 91,93 ale olały nas w pewnym momencie... No cóż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 17:39
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Terka się nie skończyło
A raczej się skończyło
i oczywiście wszystko ze mnie wyleciało jak tylko się podniosłam
wy też tak macie czy po prostu ja jakoś dziwnie skonstruowana jestem? wybaczcie że o takie rzeczy pytam ale zastanawia mnie to
Normaprzynajmniej jak dla mnie bo mam tak samo
uwierz mi ze nie wszystko wyleciało
21.01 69cm -
Miss, po wszystkim proponuję poleżeć i najlepiej nie wstawać przez dłuższą chwilę. Na pewno nie wszystko wylatuje, w środku też zostaje. Ja zauważyłam, że zaszłam w ciążę 2 razy przy takim naprawdę mocnym seksie, tzn. bez myślenia, przeliczania itd
Tylko przyjemność dla obojga, a dla mnie nawet kilka razy
Kurcze dziewczyny, jakoś tak po dzisiejszym dniu tak wszystko ze mnie zeszło psychicznie, jak się zapisałam do tej kliniki, że widzę światełko w tunelu. Może właśnie tędy droga, żeby się udało. I mam dzisiaj siłę się nawet śmiać! Po tych kilku dniach, a nie jak ostatnio po kilku tygodniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 17:44
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka wrote:Norma
przynajmniej jak dla mnie bo mam tak samo
uwierz mi ze nie wszystko wyleciało
mam nadzieję że jakiś żołnierz się przedarl tam dalej do środka
żel uzyty- może poplyneli razem
-
alex0806 wrote:Miss, po wszystkim proponuję poleżeć i najlepiej nie wstawać przez dłuższą chwilę. Na pewno nie wszystko wylatuje, w środku też zostaje. Ja zauważyłam, że zaszłam w ciążę 2 razy przy takim naprawdę mocnym seksie, tzn. bez myślenia, przeliczania itd
Tylko przyjemność dla obojga, a dla mnie nawet kilka razy
Kurcze dziewczyny, jakoś tak po dzisiejszym dniu tak wszystko ze mnie zeszło psychicznie, jak się zapisałam do tej kliniki, że widzę światełko w tunelu. Może właśnie tędy droga, żeby się udało. I mam dzisiaj siłę się nawet śmiać! Po tych kilku dniach, a nie jak ostatnio po kilku tygodniach.A teraz jakoś nie umiem myśleć ale o dziwo bardzo przyjemnie jest nawet mimo tego przeliczania
A co do leżenia to obowiązkowo- stosuje to od dawna- min 15 min z nogami na ścianie