Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:a ja od 16.30 leżakuję z herbatką.
Nie wiem czemu ale od kilku dni o 19 już kładę się spać.. Może dlatego że już od 6 na nogach jestempanipuchatkowa lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
panipuchatkowa wrote:Magda i jak porodówka? jak wrażenia?
ale mile położne, boksy zaopatrzone w piłki, drabinki, na korytarzu prysznic gdzie można wejść z Mężem. Sale poporodowe 2 osobowe, jedna łazienka na korytarzu. Odwiedziny 11-18. Generalnie chyba ok
cieszę się że zobaczyłam
Butterfly92, panipuchatkowa, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Magdaa21 wrote:Typowy polski szpital
ale mile położne, boksy zaopatrzone w piłki, drabinki, na korytarzu prysznic gdzie można wejść z Mężem. Sale poporodowe 2 osobowe, jedna łazienka na korytarzu. Odwiedziny 11-18. Generalnie chyba ok
cieszę się że zobaczyłam
Chciałabyś rodzić naturalnie czy cesarskie cięcie wchodzi w grę??4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Butterfly92 wrote:Wszystko będzie dobrze
Chciałabyś rodzić naturalnie czy cesarskie cięcie wchodzi w grę??mam nadzieję że się uda
Położna mówiła żeby przyjechać jak będą regularne skurcze co 5 minutciekawe czy wytrzymam tyle xd w ogóle w czym się jedzie na porodowke? Bo chciałam zapytać, a nie zapytałam..
-
Magdaa21 wrote:Ja bardzo nie chce cc. Chyba że ma to ratować życie lub zdrowie którejś z nas. Ale generalnie bardzo chciałabym sn
mam nadzieję że się uda
Położna mówiła żeby przyjechać jak będą regularne skurcze co 5 minutciekawe czy wytrzymam tyle xd w ogóle w czym się jedzie na porodowke? Bo chciałam zapytać, a nie zapytałam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 18:52
Magdaa21 lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Magda więc życzymy pięknego porodu SN
męczące to ale piękniejsze chwili chyba naprawdę nie ma...
W sensie jak już się meczarnie skończą
Ale wbrew temu co się myśli będąc juz na miejscu-kończą się
Co do transportu do szpitala to mogę tylko teoretycznie powiedzieć
Można swoim autem jeśli ma się kogoś kto Cię zawieziemożna taxi ale nie wiem jak to wygląda z chęciami kierowców
Można też iść pieszo jakbyś chciała
Ja miałam plan iść pieszo bo mam bardzo blisko szpital. Ale wyszlo tak że poszłam w końcu do niego i jeszcze tydzień leżała także tamto to teoria u mnie i nie wiem jak to jest isc/jechać na skurczach
Co do odwiedzin to nie wiem jak jest u was ale u mnie było oficjalnie do 18 a w rzeczywistości nigdy tak krótko mąż u mnie nie był
Dzien przed moim wypisem pobil chyba rekord szpitala bo był prawie do 23... I nie ze na nielegalu, wszyscy go widzieli
Także teoria teoria, oficjalnosc oficjalnoscia a życie życiemMagdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Magdaa21 wrote:O, Terka a my kupiliśmy mate edukacyjna na chrzest dla bratanicy M.
Byliśmy obejrzeć porodowke, potem na zakupach a teraz relaks przed tv.
Na pewno będzie to trafiony prezentMagdaa21, Butterfly92 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
A ja jestem po pierwszym dniu diety
powiem szczerze że jeszcze nigdy tyle warzyw nie zjadłam :p ogólnie nie czuje głodu, jestem wręcz opchana ale też trochę nerwowa bo nie mogę zjeść tego co lubię
mam nadzieję że się organizm przyzwyczai bo mąż tego nie zniesie mojego humorku
Ogólnie dziś był taki dzień od posiłku do posiłku, pierwszy raz jestem na diecie gdzie mam wszystkie posiłki rozpisane dokładnie więc się starałam dobrze wszystko robićogólnie jestem zadowolona
tylko najgorzej z kawą- mogę tylko jedną szklankę a chciałam drugą wypić a tu nie można
ale się przyzwyczaje
-
Magdaa21 wrote:Miss, a mąż z Tobą prowadzi dietę?
Może słabsza kawę ale za to 2 razy?w zasadzie nie ma wyjścia bo teraz 3/4 lodówki zajmują warzywa
ale sam chce razem ze mną więc jest dobrze
A co do kawy to przestawie się na herbatę i będzie okjedna kawa rano starczy
-
Magda na porodówkę w swoim ubraniu. A na miejscu położne Cię w piżamę przebiorą
Magda to już nie długo.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓