Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda-tego nie przewidzisz tak naprawdę. Lepiej jechać w czymś wygodnym i nawet jeśli zdarzyłoby Ci się coś pobrudzic to nie szkoda bedzie wyrzucic
Miss-pierwszy dzień za Tobasuper! I jeszcze maz razem, to musi się udać!
Co do picia-jeśli lubisz to lepsza wersja będą ziola czy herbaty owocowe. Kawa i czarna herbata odwadnia zamiast nawadniac organizmhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Butterfly92 wrote:A ja byłam na spacerze, 2h mi zeszło, prawie 9 km i już nie czuję nóg
Nie wiem czemu ale od kilku dni o 19 już kładę się spać.. Może dlatego że już od 6 na nogach jestem
No jeśli tak potrzebujesz to tak śpij
A gdzie to w takie dalekie trasy wyruszasz zazwyczaj?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Magda lepiej coś co ci szkoda nie będzie. Piżame też jakąś starą weź do porodu, bo nowej szkoda
Magdaa21 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Nadrobiłam was, dzisiaj miałam cały dzień odcięty od neta
Spędziliśmy dzień leniwie, w łóżku przy filmach. Deszcz padał, więc ambitny plan pójścia na działkę nie wypalił. Ale się wyleżałam, odpoczęłam i wytrzeźwiałam
Ale mnie trzymało dzisiaj, już dawno się tak nie czułam po alkoholu. Ale chyba tego mi było trzeba, zresetowałam się
Miss, na pewno wytrwasz i będziesz zadowolona z efektówA pysznie wygląda takie warzywkowe jedzenie
Sama chyba muszę trochę więcej jeść zdrowego. Ostatnio też mi waga skoczyła, chociaż wcześniej z tym problemów nie miałam. Pewnie przez siedzącą pracę, muszę sobie więcej ruchu zapodać.
Magda jeszcze trochę i też będziesz tuliła maluszkaJuż powoli się wszystkie rozpakujecie.
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Teraz mam chwilę dla was
bo mała usnęła, a dziś mi nie chciała spać w dzień za bardzo.. wyczuła tatusia w domu i wojna.. dosłownie. Musiałam jechać z nią na zakupy by mi chociaż te 2/3h przespała... Potem pod wieczór koło 17 pospala półtorej godziny i dopiero po kąpieli mi zanela ok 21... Mam nadzieję że chociaż w nocy trochę pospi... Ale coś ja bierze, bo nosek lekko zapchany i teraz nie wiem czy kupować zwykła gruszkę do odciągnięcia kataru, czy lepiej zainwestować w aspirator? Jak myślicie? Ogólnie mieliśmy dziś odwiedziny przyszłej chrzestnej Jagódki i dostała taka podusie chmurkę z imieniem, te książeczki kontrastowe bo wspominałam o nich że chce kupić
komplet bodów w większym rozmiarze no i pampersy:) także wszystko co praktyczne i przydatne
Magda, co do porodu, to myślę że tak jak pisały dziewczyny, coś luźnego, co też łatwo będzie Ci ściągnąćmoże tunika i legginsy?
Butterfly, ja przy córce nauczyłam się spać tak jak onateraz tylko w dzień odpuszczam drzemki.. no dobra zaczynam tak funkcjonować dopiero ok 9/10 :Dale to dlatego że odsypianie nocne karmienie
Miss, jej, jak kolorowo i smacznienajgorszy pierwszy tydzień diety, bo trzeba się przestawić, potem jest już tylko lepiej, uwierz mi:) ale warto coś zmienić w życiu:)
Co do sytuacji z teściową jeszcze, to na szybki powrót siostry się chyba nie zapowiada, więc ja będę musiała pogonić mojego do szybszego robienia pokojuchociaż dziś przyszła tylko raz a i tak nie na długo bo zaraz przyjechała kuzynka to się zmyła... Ale po wczorajszej mojej 'akcji' z tym jak zwróciłam mojemu K uwagę że sama nie dam do końca rady ogarnąć domu, to miałam spokój od niej przez 90% dnia... A teraz już nie przyjdzie bo trzeba iść spać... I chwała Ci za to.. muszę częściej zapraszać ludzi do mnie
czyli trzeba nawiązać jakieś znajomości tutaj w Krakowie:D
-
Patulka znajomości zawsze dobre!
Co do spania w dzień-nie musisz się tłumaczyćmasz prawo regenerpwac się żeby być potem żywa mama a nie zombie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 22:02
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:No jeśli tak potrzebujesz to tak śpij
A gdzie to w takie dalekie trasy wyruszasz zazwyczaj?4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Patulka wrote:Butterfly, ja przy córce nauczyłam się spać tak jak ona
teraz tylko w dzień odpuszczam drzemki.. no dobra zaczynam tak funkcjonować dopiero ok 9/10 :Dale to dlatego że odsypianie nocne karmienie
Szczerze mówiąc to Ci zazdroszczę że nie chce Ci się spać popołudniami
Ja odkąd zmieniłam pracę na tryb poranny to do pracy wstaje przed 5,a w weekendy już o 19-20 zasypiam i wstaje przed 6,nawet w weekend dłużej nie można pospać.. No i właśnie wkurza mnie to wczesne zasypianie oraz poranne wstawanie, bo zaś jak o 6 wstanę to po południu robię sobie 2 godzinną drzemkemasakra jakaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 07:05
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Butterfly92 wrote:Terka zazwyczaj to po Parku Śląskim spaceruje, jest tam dużo ścieżek i ogólnie bardzo fajny ten park
Mieszkałam niedaleko tego Parkudaaawno w nim nie byłam
Co do spania-podobno właśnie te osoby które mają tryb wcześniej pójść spać wcześniej wstać lepiej wypoczywaja i wysypiaja sięmy też tak wstajemy bo mąż do pracy o 4.30 wstaje od dawna i potem człowiek się przyzwyczaja
Butterfly92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Mieszkałam niedaleko tego Parku
daaawno w nim nie byłam
Co do spania-podobno właśnie te osoby które mają tryb wcześniej pójść spać wcześniej wstać lepiej wypoczywaja i wysypiaja sięmy też tak wstajemy bo mąż do pracy o 4.30 wstaje od dawna i potem człowiek się przyzwyczaja
Tak dokładnie, człowiek przyzwyczaja się jak chodzi wcześniej spać żeby rano wstać i takie tego efekty
Chociaż wolę wcześniej pójść spać i rano wstać bo o wiele człowiek więcej zrobi za dnia niż jak miałabym późno pójść spać i wstać około 10-11 bo i czasem tak wstawałam, jak pracowałam tylko i wyłącznie na popołudnie :p4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Butterfly, popołudniu to zależy czy jestem czymś zajęta czy nie.. bo tak miedzy 14 a 17 łapie mnie spanie. I jest to mój moment kryzysowy który jak przetrwam to idę spać potem po prysznicu koło 22... Ale przed ciążą jak chodziłam do pracy, to najgorsze były dla mnie ranne zmiany.. bo wracałam do domu, myłam się i szłam na drzemkę, budziłam się koło 18 jadłam obiadowy kolację i szłam spać dalej... A zaś uwielbiałam nocki, bo w dzień wysypialam się lepiej niż w nocy
-
Patulka wrote:Butterfly, popołudniu to zależy czy jestem czymś zajęta czy nie.. bo tak miedzy 14 a 17 łapie mnie spanie. I jest to mój moment kryzysowy który jak przetrwam to idę spać potem po prysznicu koło 22... Ale przed ciążą jak chodziłam do pracy, to najgorsze były dla mnie ranne zmiany.. bo wracałam do domu, myłam się i szłam na drzemkę, budziłam się koło 18 jadłam obiadowy kolację i szłam spać dalej... A zaś uwielbiałam nocki, bo w dzień wysypialam się lepiej niż w nocy
A jak nie idę spać po pracy, to wtedy chodzę nawet o 19 spać bo same oczy mi się już zamykają..
Hehe takie śpioszki z nasWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 08:18
Walka z endometriozą.
Patulka podziw. Nocna zmiana najgorsza
W nocy zamiast spać pracujesz a za dnia spać nie idzieprzynajmniej tak moj mąż miał jak miał nocki. Straszne to było
męża nie miałam praktycznie
Butterfly-z Gliwic kawałek mam. Ale kiedys często byłam tamhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Butterfly-z Gliwic kawałek mam. Ale kiedys często byłam tam
Ja byłam kiedyś w Gliwicach i spacerowałam wokół RadiostacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 08:34
Walka z endometriozą.
Hej dziewczyny
Co do spania to ja też ranny ptaszek przez pracę bo wstaje przed 5 a chodzę spać koło 22dziś wyjątkowo pospalam sobie dłużej, nawet do kościoła się nie chciało zrywać i sobie pospalismy do 8
A zawsze nawet w weekendy wstaje kolo 5 bo już organizm jest tak przyzwyczajony niestety...
Ale dziś miałam pyszne śniadanko: owsianka z jabłkiem i cynamonemzaraz sobie zrobię 2 sniadanie, posiłek na 12 i obiad i pewnie skoczymy do moich rodziców
dzień szybko zleci, wieczorkiem do kościoła i lenistwo
Życzę Wam udanej niedzieli