Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Lelek wrote:Hej laski, nie odzywam sie nic bo jestem cieniem czlowieka aktualnie
calymi dniami leze w lozku z przerwami na ślęczenie nad toaleta, ale niestety nic mi nie idzie
wolalabym juz zwymiotowac niz tak bez celu nad tym kibelkiem wisiec ;p boli mnie zoladek wiec jedyne co mi wchodzi i po czym przez chwile jest mi dobrze to kaszka ryzowa dla dzieci na wodzie
do tego dowalam arbuza i musy owocowe. Moze jakos przeciagne
wybieram sie dzis do lekarza, bo nie wyobrazam sobie siebie w pracy w takim stanie:( mam nadzieje, ze da mi to zwolnienie chociaz na tydzien na „grype zoladkowa”
Zauwazylam tez ze chyba od tych witamin ciazowych mi gorzej. Mozliwe? Przez dwa dni ich nie bralam, tylko sam kwas foliowy i jakby lepiej. No i faktycznie u mnie wieksze mdlosci zaczely sie wtedy jak zaczelam je brac. A dodatkowo przepraszam za smierdzacy temat, ale po tej pragnie moja 2jka miala ciemny kolor :p4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
terka wrote:Zima to akurat bialo jest
Ja tylko nie lubię jak mi zamykają ta fontannęno ale nie dziwię się, pompy by porozwalalo przecież...
Jesien to zależy. Jak jest buro to chyba nikt nie lubi. Ale złota jesień jest piękna
Ale dzisiejsza pogoda za oknem nie rozpieszcza, brakuje trochę słońca :p
A co do zimy to nie lubię zimna :p jestem typowym zimorodkiem haha4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Butterfly92 wrote:Co do POLSKIEJ złotej jesieni to oczywiście jest pięknie
Ale dzisiejsza pogoda za oknem nie rozpieszcza, brakuje trochę słońca :p
A co do zimy to nie lubię zimna :p jestem typowym zimorodkiem haha
Tak, wczorajsza i dzisiejszą pogoda nie rozpieszcza. Ale od czego jest łóżko, kołdra lub kocyk i ciepła herbatka?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
terka wrote:Tak, wczorajsza i dzisiejszą pogoda nie rozpieszcza. Ale od czego jest łóżko, kołdra lub kocyk i ciepła herbatka?4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Lelek wrote:Terka, ale ze poziom zelaza za niski czy za wysoki?
Czytalam o tym, ze po tych preparatach z zelazem moze sie tak dziac z dwojeczka, ale ze moj zoladek bedzie tak reagowal to nie czytalamczekam juz w medi
Ciemna 2 to o stawiałabym za wysoki. Ogólnie nie lubię suplementacji bez sprawdzania poziomów...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Butterfly92 wrote:Terka wczoraj 3/4 dnia przeleżałam w łóżku i już miałam dosyć
Nie no ileż możnaale ogólnie fajnie jest moc posiedzieć w domu
a jeszcze lepiej z kimś (nie to co ja wczoraj jak maz do pracy poszedł na popołudnie)
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Hej kobietki
Ale mam lenia dziś, mąż przyniósł śniadanko do łóżka mój kochany tak to można żyć
Miss wytrwałości w diecie
Lalek leć do lekarze może coś doradzi
Mi cudny krasnal
Alex cieszę się że u ciebie dobrze, silna z ciebie babka.
Magda teraz u ciebie gorący czas kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
MissKathy92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
terka wrote:Nie no ileż można
ale ogólnie fajnie jest moc posiedzieć w domu
a jeszcze lepiej z kimś (nie to co ja wczoraj jak maz do pracy poszedł na popołudnie)
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Hej dziewczyny. Ja dopiero wstałam, masakra jakaś jak długo przez ten weekend spać potrafię
Lelek dobrze że do lekarza poszłaś, daj znać po wizycie.
Miss wytrwałości w dieciejak się człowiek zaprze to potrafi, chociaż z czasem na pewno będzie kilka trudności i trzeba być silnym
Pogoda faktycznie łóżkowa dziewczyny. My też wczoraj pół dnia w łóżku i dzisiaj wcale inaczej się nie zapowiada bo leje.MissKathy92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyTydzien zwolnienia (narazie
), lezec, odpoczywac - odstawic witaminy z zelazem. To nie grypa zoladkowa, to najzwyczajniejsze w swiecie mdlosci ciazowe. No i co, mam jednak cos innego w siebie probowac wepchnac a nie tylko kaszke ryzowa i arbuza. Siemie lniane, duzo mogdalow i imbiru- ale jak to powiedziala Pani Doktor, moze „troszke” pomoc - trzeba niestety to przecierpiec.
Jesli te moje wszystkie mdlosci i zle samopoczucie ma pomoc dzidzi, zeby sie zdrowo rozwijala, to nie ma problemu - moge cierpiec.
Ale kurcze teraz mam taka ochote na Subwaya ze chyba jednak po drodze skorzystam- tylko jakas lekka opcje :pterka, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Ale tu dzisiaj spokój
Wszystkie łóżkowo spędzają niedzielę?
U mnie jakieś zawirowania w tym cyklu, zaczyna mnie coraz mocniej jajnik boleć i śluzu sporo się pojawia, a na dodatek chęci nacały czas. Wystarczy że mnie mąż dotknie a ja już "gotowa" i mnie ciary przechodzą. Normalnie szaleństwo
A seks w gumce niestety w tym cyklu...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka wrote:Haha stęskniłas się za nimi?
w sumie ja oscypki zaczęłam jeść dopiero kilka lat temu, wcześniej nie mogłam na nie patrzeć.. Ale załatwiam sobie na góralskim weselu na wynos
I są w zamrazalniku
czekają
Moj M to normalnie król kuchni dziś. Rano zrobił śniadanie, nastawil rosół, byliśmy w kościele, wrócił, dokończył zupę, zaczął robić schab - dla mnie duszony z pieczarkami, dla siebie kotlety, dodatkowo pieczone ziemniaki robi, cykorie w jablkach i miodzie oraz kapustę zasmazana (ciapkapusta). Ja chyba męża na loterii wygrałam
A ja sobie leżę i odpoczywambyłam u spowiedzi i miło bo mnie Pani przepuscila, a nie mogłam już w kolejce ustac,kucalam pod ścianą. A potem podczas zbierania ofiary ksiądz (92 lata!) do mnie ze stan błogosławiony jest wyjątkowy i że mi życzy dużo błogosławieństwa Bożego
ogólnie pozytywnie
Alex, trochę Ci zazdroszczę seksu bo u nas to już co pozycja to coraz większy problem
Lelek, dobrze że masz l4, nie ma się co męczyć. Pij dużo Kobito! -
terka wrote:Alex szkoda że musicie teraz w gumce... Przed badaniami tak?
Do tego wydaje mi się że faktycznie infekcję jakąś złapałam, bo strasznie mnie swędziało przez kilka dni - ale clotrimazol pomógł. Więc ten miesiąc odpuszczamy.
Magda, mąż jak złotoMój to ewentualnie może te pyszności zjeść, ale do gotowania ma dwie lewe ręce niestety. A też bym czasem chciała, żeby mnie tak zaskoczył. Muszę go nauczyć gotować
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵