Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Nie wiem czy endokrynolog coś poradzi. Ale idę do tej poradni patologii ciąży we wtorek więc może tam się więcej dowiem i dopiero wtedy zmienię jak coś suplement.
Spytać zawsze warto. Może akurat będzie coś wiedział.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Andii a może ona po prostu coś wyczuwa? Może to nie była kwestia Twojego przytycia?
Mówię o tym dlatego że miałam podobna sytuację ale w druga stronę-czułam że kumpela jest w ciąży. Ot tak po prostu poczułam to, byłam tego pewnanie wiem czy ona nie wiedziała wtedy jeszcze o tym czy nie chciała na początku mówic więc też nic nie mówiłam
i okazało się że miałam rację bo chyba miesiąc później się pochwaliła że spodziewają się potomka
Wiec może to to? Mój mąż też się śmiał jak mu powiedziałam potem o tym to stwierdził że "swój swojego pozna" bo przecież ja byłam chyba na końcówce ciążyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Mała ale super że mogliście wyjść już
Korzystajcie z pogody póki jest bo potem będzie tylko gorzej
Jaki malutki w tym wózeczku jeejciuu
Zoltaczka minie, dziubek do słońca i będzie dobrze
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Magda powiem Ci ze nie mam pojęcia co Ci odpowiedzieć na Twoje rozkminy
Ja tam nic nie pchalam więc nie wiem jak było
Mąż też się nie zalil/chwalił więc też nie wiem w sumie. Nie pamiętam
Bądź co bądź u Ciebie coraz bliżej więc powolutku może się organizm przygotowywać do tego ważnego zadania jakie go czekahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Mam nadzieję, że się przygotowuje
I że wszystko będzie okej
Torba spakowana już tak na 100%, dołożyć szczoteczkę, ładowarkę i dokumenty jedynie muszę,ale to jak będę jechaćubranka wyprane, łóżeczko prawie gotowe, zostało mi parę rzeczy ogarnąć w mieszkaniu i będzie finito
Jakie plany na weekend?panipuchatkowa, terka, Andii, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Magda już końcówka także ciało powoli się przygotowuje
spokojnie
U nas plany na weekend takie że odpoczywamy i spędzamy czas razem. Chcemy iść na trampoliny ale nie wiem czy ten plan wypali, czy będziemy mieć siłę
Andi a z tymi przeczuciami to się często sprawdzaja też u przyjaciółki 2 razy przewidziałam ciążę i u siebie podejrzewałam w obu przypadkach tydzień przed testem nawet
może ci wykrakała i zaskoczy
Andii lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda super że jesteś już gotowa
teraz jeszcze poczekaj na gotowość Karolinki i do dzieła
A ja się witam
Jadę już do pracyufff na szczęście już czwartek
ja w sobotę do pracy idę więc weekend mam 2 dniowy
w niedzielę poleniuchuje a w poniedziałek może jakieś porządki ogarnę
Dziś na śniadanie miałam pomarańcze zmiksowaną z natką pietruszki i migdałami z dodatkiem jogurtu pitnegowszystko byłoby dobrze gdyby nie ta natka :p ale dzielnie wypiłam
I wiecie co? wczoraj moja przyjaciółka napisała mi że krwawi z nie tej strony co trzeba i pali ją żołądek jakby czajnik połknęłapodobno to od jakiegoś supla z karczochem z nature house... od roku chodzi do dietetyka tam i się truje suplami jakimiś wymyslnymi... Tłumaczyłam jej że powinna po prostu zdrowo jeść a waga sama spadnie (przy wadze 172cm ważyła prawie 120kg) bo jest zdrową osobą więc ograniczenia powinny pomóc... Ale jak może jeść słodycze bezkarnie bo ma złotą pigułę żeby się tłuszcz nie odłożył to po co zdrowe odżywianie? ech...
-
A u nas weekend pod znakiem pracy w sobotę
i to na popołudnie!
Za to poniedziałek wolny. Cóż. Znaczy wolny chyba i tak ma być co nie? To wtedy dodatkowe wolne za sobotę dostanie bo co to za sztuka mieć wolne w wolnehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Miss no masakra jakaś... Nature hause moim zdaniem to jakieś kalectwo dietetyczne...
Ale ludzie już tak mają. Wola moc wszystko i łykac tabletki niż z czegoś zrezygnować...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Terka w poniedziałek na bank wolne
i to wszyscy i sklepy i przychodnie... gorzej jak ktoś miał wizytę u lekarza na 12 listopada i czekał długo i odwołana...
Mi też jej bardzo szkoda ale ona twierdzi że dobrze się czuje na ich diecie (swoją drogą patrzyłam jej jadłospis i ma max 1200kcal) i tylko teraz problem się stworzył... Kiedyś była na dukanie a później miała okropne bóle brzucha więc zrezygnowała- schudła 25kg a przytyla 35ja już nie wiem jak do niej trafić
-
Chyba przychodnie są otwarte? Bo mój mąż ma w poniedziałek dentyste i dopiero co umawiał. A babcia ma diabetologa i czekała kilka miesięcy;/
Co do diety to ludzie niekiedy wolą iść na łatwiznę. Jeden się stara i ogranicza niezdrowe jedzenie a drugi połknie magiczną tabletkę. Oczywiście to drugie to placebo. Chociaż są i tacy co tabletki z tasiemcem brali. A to już chore zupełnieLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex o tych tasiemcach też słyszałam
raz w uwadze było... masakra
No wczoraj w tv słyszałam że wszystko pozamykane ma byćprzychodnie też... Ale może niepotwierdzone info sprzedali mi :p tego nie wiem...
Najlepiej zadzwonić i się zapytać czy otwarte będzieja nawet na 2 listopada dzwoniłam się pytać czy labo będzie otwarte bo to nigdy nic nie wiadomo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 07:31
-
Cześć wam!!!
Tak mnie wczoraj znużyło, że o 18 spałam jak zabita
Wzięłam przykład z Miss i zaczęłam zdrowo jeść
Dziś na śniadanie mam sałatkę z tuńczyka, pomidora, ogórka i jajka
Szczerze mówiąc to sama nie wiem co się ze mną dzieje...
2 dni temu zauważyłam jasno różową krew z domieszką śluzu, wczoraj jasno czerwona krew a dziś brązowe plamienie z domieszką śluzu...
Zwariować można4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly92 wrote:Cześć wam!!!
Tak mnie wczoraj znużyło, że o 18 spałam jak zabita
Wzięłam przykład z Miss i zaczęłam zdrowo jeść
Dziś na śniadanie mam sałatkę z tuńczyka, pomidora, ogórka i jajka
Szczerze mówiąc to sama nie wiem co się ze mną dzieje...
2 dni temu zauważyłam jasno różową krew z domieszką śluzu, wczoraj jasno czerwona krew a dziś brązowe plamienie z domieszką śluzu...
Zwariować możnadużo warzywek jedz
A z tym plamieniem Twoim to nie wiem, który dziś dc Masz? może zagniezdzenie?