Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Puchatkowa śliczny wózek
sama też upatrzylam kiedyś adamex szary ze spodem białym- tak mi się podobają
albo granatowy z białym spodem
no cudeńka
Kryha fajnie że nam napisałaś te wspaniała wiadomośćostatnio myślałam o Martusi ale tak dawno jej tu nie było że nawet nie wiedziałam że to już poród u niej
wielkie gratulacje
-
Kaassiia wrote:Dziewczyny przed chwilą dostałam straszna wiadomość taka dalszą znajoma straciła dziecko była w 20 tyg. 2 tyg temu było ok a dziś na wizycie dowiedziała się że maluch nie żyje, rany jak to musi być tragedia dla nie, aż się łza w oku kręci jej czemu kobiety muszą przez to przechodzić
to jest straszna tragedia, ja Wam pisałam kilka dni temu, że u mnie dalsza znajoma urodziła martwe dziecko, ważyło 4100g, zdrowe jak rydz ale udusiło sie przez pępowine i wiecie matka przyjęla to nadzwyczaj dobrze ale ojciec dziecka załamal się, dostał świra, nie idzie się z nim zgadać.
Niestety strach o dziecko jest całe życie, ja mam juz kilkulatkę a stresuję się tak jak Wy, jak ma wycieczki z przedszkola to już w ogóle wariuje. To już do końca życia tak będzie... Nasi rodzice też się przeciez o nas martwią pomimo tego że jesteśmy dorosłeStarania o drugie dziecko -
Dzięki dziewczyny! Magda ale co się dzieje?
jej ja dzisiaj też małą czuje strasznie nisko aż nie chce wstawać bo normalnie az sie przestraszylam. Kasia bardzo milo ze strony chrzestnej.
Alex no to będziesz miała zapelnione dni. Ja mam podobnie cały czas coś.
-
Jednak mam wyniki. Kurcze dziwne to wszystko. Homocysteinę ostatnio miałam 10, a b12 około 500. TSH 1,89 więc spadło. I kwas foliowy też spoko, bo spadał z 40, później 19 i teraz 14. Tylko czemu ta B12 tak w kosmosie, skoro biorę metyle?
Homocysteina 11,6 umol/l[5,1-15,4]~;
Witamina B 12 943 pg/mL[211-911]H;
Kwas foliowy 14,40 ng/mL[4,6-18,7]~;
TSH 1,533 uIU/ml[0,38-5,33]~;
FT3 3,69 pg/mL[2,5-4,3]~;
FT4 0,95 ng/mL[0,65-1,48]~;Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny, może to dziwne i obrzydliwe dla Was pytanie ale nie mam kogo zapytać.. Dałam sobie probiotyk dopochwowo. No i jak dawałam ok 2 tyg temu to miałam problem z wlozeniem go bo tak ciasno, a dziś wszedł bez problemu.. Czy takie zmiany w pochwie mogą coś znaczyć? Przygotowuje się powoli do porodu?
-
Magda mi po 32 tc zrobiło się tam ciasno mój mąż to zauważył przy ❤️ Ja tam nic noe wkładałam wiec nie wiedziałam nawet
wiec to normalne
ogólnie im bliżej porodu to całe wargi jakby mi puchły ;x
Alex faktycznie wystrzeliły w kosmos te wyniki jak to terka powiedziała ;p my z Nathanem zaliczyliśmy w końcu pierwszy spacer ! W końcu mieliśmy pozwolenie ! W końcu osiągamy wagę z porodu ! Temperatura ciała tez już się ładnie utrzymuje jednolitajedynie ta żółtaczka się trzyma ale to do 6 tyg może się utrzymać ..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6db2e1b3d152.jpgMagdaa21, Andii, panipuchatkowa, MissKathy92, Mari92 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Dziewczyny ale miałam dziwną sytuacje, przyjechala kuzyna dziewczyna z półrocznym bobasem i ja go tam zabawiam a ona z tekstem Ty chyba też się spodziewasz, a ja zamarłam... Lekko przytyłam ale nie az tak żeby o to podejrzewać. Jej sie mega głupio zrobiło a mi jeszcze bardziej głupio i tak strasznie przykro, bo bardzo bym chciała, teraz to wręcz ryczeć mi się chceStarania o drugie dziecko