Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Brawo Butterfly
dużo warzywek jedz
A z tym plamieniem Twoim to nie wiem, który dziś dc Masz? może zagniezdzenie?
Staram się dużo jeść warzyw, dziś znów na rowerze będę jeździćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 07:51
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly to trzymam kciuki żeby to było to
i czekamy na rozwój wydarzeń
Dużo sportu też się przyda a rowerek fajna sprawa dopóki jeszcze nie ma zimyButterfly92 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Butterfly to trzymam kciuki żeby to było to
i czekamy na rozwój wydarzeń
Dużo sportu też się przyda a rowerek fajna sprawa dopóki jeszcze nie ma zimyjutro idę na Betę i wszystkiego się dowiem
chociaż niepokoi mnie fakt, że piersi bolą mniej niż sprzed paru dni.. Czy to normalne??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 07:55
Walka z endometriozą.
Butterfly92 wrote:Miss dziękuję
jutro idę na Betę i wszystkiego się dowiem
chociaż niepokoi mnie fakt, że piersi bolą mniej niż sprzed paru dni.. Czy to normalne??
ale póki nie ma @ to każdy objaw to dobry objaw i trzeba wierzyć że jest dobrze
beta wszystko wyjaśni
-
MissKathy92 wrote:Czy to normalne to tego nie powiem Ci niestety bo nigdy nie byłam w ciąży
ale póki nie ma @ to każdy objaw to dobry objaw i trzeba wierzyć że jest dobrze
beta wszystko wyjaśni
w końcu się doczekasz jak my wszystkie, którym do tej pory nie udało się zajść w ciąże :*
Ja się nie nastawiam bo znów się rozczaruje a nie chce znów beczeć...4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Butterfly ja mocno wierzę że nam wszystkim się uda
w końcu jesteśmy super płodne babki
Dobrze jest właśnie się nie nastawiacja przeplakalam każdy 1dc przez pierwsze pół roku starań, teraz stwierdziłam że nie warto
taka jest kolej rzeczy i niektórzy muszą dłużej poczekać na swoje szczęście małe
A ja z każdym kolejnym cyklem jestem silniejsza
A tak naprawdę przyzwyczaiłam się do tej bieli vizira na testach więc jak już zajde w ciąże to będzie mega zaskoczenie dla mnie
z każdym kolejnym cyklem człowiek jakoś mniej emocjonalnie do tego podchodzi, najgorsze są początki
Andii, Butterfly92 lubią tę wiadomość
-
terka wrote:Andii a może ona po prostu coś wyczuwa? Może to nie była kwestia Twojego przytycia?
Mówię o tym dlatego że miałam podobna sytuację ale w druga stronę-czułam że kumpela jest w ciąży. Ot tak po prostu poczułam to, byłam tego pewnanie wiem czy ona nie wiedziała wtedy jeszcze o tym czy nie chciała na początku mówic więc też nic nie mówiłam
i okazało się że miałam rację bo chyba miesiąc później się pochwaliła że spodziewają się potomka
Wiec może to to? Mój mąż też się śmiał jak mu powiedziałam potem o tym to stwierdził że "swój swojego pozna" bo przecież ja byłam chyba na końcówce ciąży
Cudownie by było ale ja mam 17dc więc o ciąży nawet ptaszki nie ćwierkają, mało tego owulacji nie miałam i cholera wie czy będzie bo ja z reguły mam w 14-15dc.
Butterfly92 mi to niestety wygląda na plamienia przed okresem a mierzysz temperaturę, jest w górze? Obym się myliła i oczywiście trzymam kciuki żeby @ nie nadeszła i żeby jednak to ciąza byłaButterfly92 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
MissKathy92 wrote:Butterfly ja mocno wierzę że nam wszystkim się uda
w końcu jesteśmy super płodne babki
Dobrze jest właśnie się nie nastawiacja przeplakalam każdy 1dc przez pierwsze pół roku starań, teraz stwierdziłam że nie warto
taka jest kolej rzeczy i niektórzy muszą dłużej poczekać na swoje szczęście małe
A ja z każdym kolejnym cyklem jestem silniejsza
A tak naprawdę przyzwyczaiłam się do tej bieli vizira na testach więc jak już zajde w ciąże to będzie mega zaskoczenie dla mnie
z każdym kolejnym cyklem człowiek jakoś mniej emocjonalnie do tego podchodzi, najgorsze są początki
Masz rację - najlepiej się nie nastawiać, czasem już nie chce mi się starać i coraz mniej pragnę tego dziecka, bo co cykl to jedno wielkie rozczarowanie..
Czasem sobie myślę że chyba lepiej byłoby o tym wszystkim nie myśleć, ale tak się nie da...
Co ma być to będzieMissKathy92 lubi tę wiadomość
Walka z endometriozą.
Andii wrote:Butterfly92 mi to niestety wygląda na plamienia przed okresem a mierzysz temperaturę, jest w górze? Obym się myliła i oczywiście trzymam kciuki żeby @ nie nadeszła i żeby jednak to ciąza była
Dziękuję za miłe słowa i wsparcie4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Hej wrtam się i ja
Wczoraj od 17 do 24 miałam taki ból brzucha, źe zwijałam się z bólu. Masakra, małego mąż przejął, bo ja nie dawałam rady. Nie pomagał apap ani nospa. Do gina jestm zapisana za tydzień. Przed ciążą nigdy takiego bólu nie odczuwałam, więc nie wiem od czego to
Gratulacje dla Martusi
Alex wyniki skonsultuj z lekarzem
Dziewczyny pamiętajcie póki nie ma okresu szanse są zawsze
Magda twój organizm do porodu się przygotowuje, więc to normalne
A co do planów na weekend to urodziny teściowejkupiłam jej koc i kase dostanie do tego i coś słodkiego.
Pozdrawiamy<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari no i orezent skompletowany dla tesciowej-super. Ja muszę zjeść sniadanko. Dzisiaj gotuje zupke pieczarkowa bo za mną chodzi.
a co do tych przychodni to kurcze chciałam w poniedzialek porobic badania w ttm krzywą a teraz nie wiem co robić. Napisałam tam do nich i zobaczymy co mi odpisza.
-
Mari92 wrote:Hej wrtam się i ja
Wczoraj od 17 do 24 miałam taki ból brzucha, źe zwijałam się z bólu. Masakra, małego mąż przejął, bo ja nie dawałam rady. Nie pomagał apap ani nospa. Do gina jestm zapisana za tydzień. Przed ciążą nigdy takiego bólu nie odczuwałam, więc nie wiem od czego to
Gratulacje dla Martusi
Alex wyniki skonsultuj z lekarzem
Dziewczyny pamiętajcie póki nie ma okresu szanse są zawsze
Magda twój organizm do porodu się przygotowuje, więc to normalne
A co do planów na weekend to urodziny teściowejkupiłam jej koc i kase dostanie do tego i coś słodkiego.
Pozdrawiamy
Powiedziałabym, że macica sie obkurcza i boli ale Ty już miesiąc po porodzie to raczej mało prawdopodobne, warto do gina się z tym wybrać.
Butterfly92 póki okresu nie ma to zawsze jest nadziejaStarania o drugie dziecko -
No właśnie Andi, bo nawet po porodzie aż takiego bólu nie czułam. Bolało ale nie tak. Ciekawe co gin mi na to powie.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hej kobietki
Witam się z kolejnym cyklem, normalnie super prezent z okazji urodzin ech, ale nie ma czasu na smutny nastawia się że to będzie ten cykl oby życzenia urodzinowe się spełniły i udało się tym razem.
Miłego dnia kobietki22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
MissKathy92 wrote:Terka w poniedziałek na bank wolne
i to wszyscy i sklepy i przychodnie... gorzej jak ktoś miał wizytę u lekarza na 12 listopada i czekał długo i odwołana...
Mi też jej bardzo szkoda ale ona twierdzi że dobrze się czuje na ich diecie (swoją drogą patrzyłam jej jadłospis i ma max 1200kcal) i tylko teraz problem się stworzył... Kiedyś była na dukanie a później miała okropne bóle brzucha więc zrezygnowała- schudła 25kg a przytyla 35ja już nie wiem jak do niej trafić
Dzięki za infomąż też mi mowil że wszyscy u niego gadają że wolne
Co do kolezanki to kurcze nie wiem co powiedzieć...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Miss, masakra z tą koleżanka.. No ale, sorry, na głupotę nie ma rady. Ludzie najchętniej na wszystko braliby pigułki..
Mari, kurcze, przejdź się może szybciej do lekarza?
A co do 12.11. mój M. pracuje normalnie. I dostalam powiadomienie z luxmedu że oni też są otwarci. A no i od 1,5 miesiąca mamy umówiony odbiór wózka i mi odpisał sklep ze pracują normalnie. Więc chyba w kratkę nie pracują różne instytucje / sklepy.