Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Terka, co do maści jaka używam to jest to z Ziaji ta lano maść... Teraz już mniej mnie boli.. rano Jagoda ładnie ssała przez kapturem i się nie denerwowała .. planuję kilka dni podkurwowac ta pierś i karmić już bez.. a problemem też w niej jest to że sutek nie zawsze ładnie sterczy.. jakkolwiek to brzmi
Butterfly, gratulujęteraz tylko umówić się do ginekologa i czekać na dzidziusia kolejne już 8 miesięcy
Magda, ja byłam przeziębiona i to dobrze na samym początku ciąży i chyba dwa tygodnie przed porodem.. oczywiście ja unikałam jak ogień wody osób chorych, ale jak mój K brał swoją starszą córkę do nas to nie miałam na to wypływu czy była ona zdrowa czy chora.. a że przez 90% czasu jest ona chora to sama wiesz...
Terka, co do sikania, to ja po porodzie miałam tak że średnio co godzinę chodziłam do WC.. i tak chyba przez pierwszy tydzień .. teraz już jest ok i chodzę normalnie jak każdy człowiek. Jeśli martwi Cię to, to idź sprawdź to do lekarza...
Dziś znowu jeździłam z małą dobre 3h samochodem, bo musiałam dowieźć jeden papierek do zusu, że mój się zrzeka urlopu rodzicielskiego.. i również dowiedziałam się że zakład pracy jeszcze nie dostarczył im moich papierów o urlop macierzyński.. ech, mam nadzieję że przelew będę mieć normalnie końcem miesiąca bo jakoś nie uśmiecha mi się jeździć z dzieckiem po urzędach... A potem pojechałam jeszcze do apteki, bo lekarz zalecił nam brać Coloflor Cesarion, a oczywiście w żadnej aptece nie jest on dostępny od ręki, bo wczoraj byłam w 6 aptekach i tylko na zamówienie... A cena też ładna, bo 47zl za 5ml.. czyli jakieś 40porcji pisze w ulotce -
Gratulacje Butterfly
rosnijcie ;*
Ja dopiero do Opola wróciłam i jadę do domu. Padam na pysk. Od razu mówię że Gliwice to nie dla mnie ;p 40 minut szukałyśmy parkingu wokoło. Jakieś takie wąsów uliczki tam były, nie szło zaparkować i ruch okropny. Ale ogólnie spotkanie ładnie wypaliło i oby częściej takie wyjazdy organizować. Teraz na Wrocław planujemyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziękuję wam wszystkim !!!
powiedzcie mi, czy to normalne, że na początku bolały mnie piersi, a teraz ot tak przestały ? martwi mnie toWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 16:54
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.