Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Patulka wrote:Magda, jak chce to niech kapie:) uważam osobiście że to ojciec powinien kąpać dziecko, bo tak budują ze sobą więź... Z matką jest przez 90% czadu, więc ta jedna rzecz mógłby on robić4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Patulka wrote:Magda, jak chce to niech kapie:) uważam osobiście że to ojciec powinien kąpać dziecko, bo tak budują ze sobą więź... Z matką jest przez 90% czadu, więc ta jedna rzecz mógłby on robić
Zgadzam się w 10000000%. Mało jest okazji żeby tata mógł budować więź z dzieckiem. Kąpiel jest jedną z nich. U nas mały jest kapany na zmiany ale uwierzcie mi ze ja go nie kąpalam przez pierwsze 3msc ani razuzawsze on
a kontakt teraz? Genialny
Butterfly92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Hejka ranne a raczej nocne ptaszki!
Zaraz jadę z moim ukochanym na oddawanie krwi
Wczoraj rozmawialiśmy na temat ślubu i prawdopodobnie w styczniu bierzemy ślub cywilny
Ogólnie chcieliśmy wziąć ślub, ale w znacznie późniejszym czasie - ale jak się okazała ciąża to chcemy wziąć jak najszybciejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 06:53
panipuchatkowa, terka lubią tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Buterflu super
Witam i ja Was. Mój mąż kąpie Mareczka i mały lubi z nim byćButterfly92 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
panipuchatkowa wrote:Woow super!
rodziny nie zapraszamy, bo chcemy ten dzień świętować wspólnie, poza tym teraz każdy grosz potrzebny czy to na wózek, czy to na łóżeczko i inne potrzebne rzeczy..
A druga sprawa to nie znoszę matki mojego M, non stop dzwoni, wypytuje kiedy przyjedziemy,mówiliśmy jej ze na święta nie przyjedziemy bo zostaliśmy zaproszeni na wigilię do moich rodziców, to ona oczywiście z tekstem żeby nie żartował i przyjechał, jak widzę na ekranie telefonu że ona dzwoni do mojego M to mam ochotę wyrzucić mu telefon przez okno, mam tego już po dziurki w nosie, traktuje mojego M jak kilkunastoletniego chłopca, a w przyszłym roku mój M skończy 30 lat..
A druga sprawa to rodzina mojego M pochodzi z Rzeszowa i każdemu trzeba byłoby opłacić noclegi i doszliśmy do wniosku że szkoda kasę na głupie noclegi wydawać jak za tą kasę można np. Kupić obrączki czy cos innego...
Oczywiście jeszcze nasi rodzice o ciąży nie wiedzą - dowiedzą się jak będę po badaniu USG i już się zaczynam bać że matka mojego M zacznie dzwonić kilka razy na dzień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 07:11
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Hej
ja dziś miałam straszna noc, co chciałam się obrócić na bok to kopala, na plecach zasnąć nie mogłam, masakra jakaś
Mój M w szkole rodzenia uczył się kapania i mu się to bardzo spodobało. A jeszcze położna mówiła że ja nie powinnam kąpać po porodzie bo nie wolno dźwigać, schylac sie itd. -
Magdaa21 wrote:Hej
ja dziś miałam straszna noc, co chciałam się obrócić na bok to kopala, na plecach zasnąć nie mogłam, masakra jakaś
Mój M w szkole rodzenia uczył się kapania i mu się to bardzo spodobało. A jeszcze położna mówiła że ja nie powinnam kąpać po porodzie bo nie wolno dźwigać, schylac sie itd.4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Butterfly wspaniale że chcecie od razu wziąć ślub
i fajnie że cichy, najważniejsi jesteście wy i nikt inny
A do mamy chłopaka będziesz musiała się przyzwyczaić bo wkrótce będziecie rodziną
powiem Ci że ja miałam też taką teściową- lubiła się rządzić i kontrolować syna, tak mi grała na nerwach że byłam wściekła jak tylko zobaczyłam że dzwoni do mojego... I moja rada jest taka: nie dac sobie wejść na głowę, mieć swoje zdanie i umieć go bronić
żona ZAWSZE jest najważniejsza
i wszyscy muszą to zrozumieć- i mąż i teściowa
moja już teraz jest w porządku, nie wtrąca się, nie wydzwania
Butterfly92 lubi tę wiadomość
-
Butterfly92 wrote:Ledwo co żyje ale nie ma źle!
Zaraz jadę z moim ukochanym na oddawanie krwi
Wczoraj rozmawialiśmy na temat ślubu i prawdopodobnie w styczniu bierzemy ślub cywilny
Ogólnie chcieliśmy wziąć ślub, ale w znacznie późniejszym czasie - ale jak się okazała ciąża to chcemy wziąć jak najszybciej
Wowostre przyspieszenie akcji
21.01 69cm -
A tak w ogóle to się witam
Właśnie jadę do pracyna 6 godzinek jak to zawsze w soboty
Muszę się pochwalić- po tygodniu diety na wadze mniej o 2.2kgjestem zadowolona
ogólnie mam plan żeby na tydzień tracić 0.5-0.7kg ale wiadomo pierwszy tydzień to najwięcej poleciało
Po pracy trochę ogarnę mieszkanko i odpoczynek bo mąż na popołudnie do pracy
Życzę Wam udanego dniaMari92 lubi tę wiadomość
-
Butterfly - Miss ma rację. Mąż /żona maja być na 1 miejscu jeśli chodzi o relacje ludzkie. Inaczej wcześniej czy później rozpada się.
Magda współczuję nocy, ale takie są końcówki ciąży częstojeszcze troszkę
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:A tak w ogóle to się witam
Właśnie jadę do pracyna 6 godzinek jak to zawsze w soboty
Muszę się pochwalić- po tygodniu diety na wadze mniej o 2.2kgjestem zadowolona
ogólnie mam plan żeby na tydzień tracić 0.5-0.7kg ale wiadomo pierwszy tydzień to najwięcej poleciało
Po pracy trochę ogarnę mieszkanko i odpoczynek bo mąż na popołudnie do pracy
Życzę Wam udanego dnia
Ale super! Gratulacje pierwszych efektówMissKathy92 lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
Hej dziewczyny
Ja pospałam
Fakt, że poszliśmy późno spać, ale w nocy jak zabita, nawet na siku nie wstałam
Butterfly fajny krok, najważniejsze że chcecie dla siebie to zrobić, a nie dlatego "co ludzie powiedzą".
Co do kąpania to mój mąż pewnie będzie się angażował, bo jak kąpaliśmy córeczkę przyjaciółki to mu się spodobało i on też by chciał
Miss gratulacje efektów! Ile zdrowa dieta może zmienić w naszym życiuMissKathy92, Butterfly92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
MissKathy92 wrote:Butterfly wspaniale że chcecie od razu wziąć ślub
i fajnie że cichy, najważniejsi jesteście wy i nikt inny
A do mamy chłopaka będziesz musiała się przyzwyczaić bo wkrótce będziecie rodziną
powiem Ci że ja miałam też taką teściową- lubiła się rządzić i kontrolować syna, tak mi grała na nerwach że byłam wściekła jak tylko zobaczyłam że dzwoni do mojego... I moja rada jest taka: nie dac sobie wejść na głowę, mieć swoje zdanie i umieć go bronić
żona ZAWSZE jest najważniejsza
i wszyscy muszą to zrozumieć- i mąż i teściowa
moja już teraz jest w porządku, nie wtrąca się, nie wydzwania
Mój M twierdzi że ja się często widzę z rodzicami podczas gdy mój M widzi się 2,3 razy w roku, on nie czuje potrzeby częstego odwiedzania swoich rodzinnych stron, ale jego matka napiera... Powiedziałam mojemu M że jak będzie się wtrącać to powiem jej brzydko i dosadnie, najwyżej się obrazi, a mi nie zależy na dobrych kontaktach z teściami, bo mieszkają ponad 300 km od nas...
A powód dlaczego mój M przeprowadził się z Rzeszowa do Katowic był właśnie związany z jego mamą
To pewnie się domyślacie dlaczego mój M tak daleko wyjechał haha4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Dzięki dziewczyny
Naprawdę ta dieta mi służy, mam więcej energii od tych wszystkich warzywektylko jestem trochę bardziej nerwowa
ale to chyba syndrom odstawienia cukru ewentualnie drugiej kawy
wczoraj się zlamalam i wypiłam drugą filiżankę po południu- od razu humor lepszy miałam
muszę znowu do inki się przyzwyczaić
Mam nadzieję że za dwa tygodnie będę lżejsza o kolejny kilogrami zaskoczę moją dietetyczke :p