Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Terka udandj podróży
Buterflu śpi jak ci się chce. Ja też tak spałam<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hej,
Terka u nas chrzty są różnie. I w soboty i w niedziele. Masakra ksiądz tak długo ciągnął te mszę, tak mnie dół brzucha nawalal, że po komunii poszłam do auta się położyć na tylnych siedzeniach.
Butterfly, ja też spałam dużo w 1.trymestrze. Śpij póki możeszi jedz to na co masz ochotę, w granicach rozsądku
Ja byłam na zakupach w piątek po południu to już była masakra. Ludzie naprawdę głupieja..
Miłego dniaButterfly92 lubi tę wiadomość
-
Magdaa21 wrote:Butterfly, ja też spałam dużo w 1.trymestrze. Śpij póki możesz
i jedz to na co masz ochotę, w granicach rozsądku
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Ja to samo. Za pierwszym razem też odrzuciło mnie od kawy i soku pomarańczowego, chciało mi się kapusty kiszonej na kilogramy w obu ciążach. Jak zajdę w trzecią to mam nadzieję, że będę miała objawy na maksymalnym poziomie, mogę sobie rzygać i w ogóle, byleby było wszystko w porządku
Jak któraś z was lubi Bajki to na TVN będzie teraz Król LewMoże dzidzie z brzuszków posłuchają
Ja wstałam dzisiaj z mega bólem głowy po tym winie, ale mam tak dobry humor że mnie nosiLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
My na razie bez planów. Na pewno razem
Może wybierzemy się z psem na długi spacer po obiedzie, ale na razie stawiam na rosół
Może dzisiaj coś podziałamy, bo wczoraj mi się chciało, a mąż zasnąłWino piliśmy i go poskładało
Ja mam mocniejszą głowę.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jak tu dzisiaj u nas cicho laski
Odpoczywacie? Ja dzisiaj usłyszałam od męża taki komplement, że aż w piórka chyba obrosnę
Powiedział, że minęłam się z powołaniem i powinnam być kucharzem! Zrobiłam cudowny rosół, normalnie tak aromatyczny z warzywami że masakra. Do tego gulasz z indyka z marchewką, pietruszką i brokułem. Palce lizać
A wy co dobrego dzisiaj na obiad?Magdaa21, Butterfly92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
My byliśmy na obiedzie u teściów, teraz już u siebie. Wcinam sernik i odpoczywam. Przez to wczorajsze siedzenie długo na chrzcinach i w kościele mega nawala mi odcinek ledzwiowy.
Jeszcze tydzień i ciąża donoszonatak się dogadałysmy że wyjdzie po 30.11.
mam nadzieję że posłucha mamy
-
O widzę że dziewczyny odpoczywają
U mnie dziś na obiad ryż brązowy z piersią z kurczaka i brokułami na parze plus sos jogurtowo-koperkowy
Dziś byliśmy u rodziców- teściowa nie namówiła mnie na nic do jedzenia, a moja mama częstowala sękaczem, tak mi okropnie się go chciało ale się nie zlamalam
Do obiadu chciałam se wypić karmi ale jak zobaczyłam ile w nim cukru to sobie darowalam :p
W końcu zaczęłam robić choinkę ze wstążek- mąż już lula więc korzystam z okazji :p
Ogólnie chyba mnie coś będzie braćgłowa boli i palą policzki... mam nadzieję że się nie rozłoze
jutro chyba będę sobie leniuchowac w łóżku, a co