Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex ja dziś z moim jadłam kluski, rolada i moda kapusta!!
Miss jestem z Ciebie dumna ze nie dałaś się slodyczom!!!
Zaraz mykam spać,, dobranoc kobietki :*MissKathy92 lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Mieszkam w De od jakiegoś czasu. Z wykształcenia jestem położna. Co chciałybyście wiedzieć? Chętnie odpowiem Wam. O dzidziusia staram się pare miesięcy. Trochę ciężko znoszę porażki, bo strasznie długo czekałam na ten „odpowiedni czas na dziecko”. Wiecznie było coś ważniejszego ...
-
Jeszcze nic, bo rok nie minął od początku starań wiec moja ginekolog twierdzi, ze nie ma stresu. Ja mam niedoczynnosc tarczycy ale TSH na poziomie 1,17. Obecnie mam taki monitor płodności, pierwszy miesiąc go używam. Clear blue- sika się na patyczki i do komputerka takiego wkłada. Napewno wiecie co to jest.
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
Witaj Paulins
Nowe staraczki zawsze miło widziane
Ja też tak miałam że czekałam na odpowiedni moment z dzieckiem- teraz żałuję że zaczęliśmy "późno" starania, zawsze myślałam że zajść w ciąże to pestka jednak życie weryfikuje pewne rzeczy
W każdym razie miło Cię poznać i rozgosc się u nas
Dziewczyny ja sama jestem z siebie dumnaale jestem uparta jak osioł więc teraz to punktuje :p
Paulins lubi tę wiadomość
-
Witaj Paulina
fajnie że nowe staraczki do nas dołączają
My też odkladalismy starania, myśleliśmy o dziecku jeszcze przed ślubem bo tyle lat razem to nam się to naturalne wydawało. I w styczniu przed ślubem dopiero zaczęliśmy.i teraz żałuję że tak późno.
Paulins lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
MissKathy92 serdecznie dziękuje za powitanie. Ja w prawdzie dopiero 4 czy 5 cykl się staram. Mimo to za każdym razem czuje się jak by ktoś mnie oszukał ... bo tez wydawało mi się ze zajście w ciąże to bułka z masłem (mimo mojego wykrztalcenia i ogromu pacjentek, które spotykałam pracując w przychodni gin). W głowie miałam już ustalony plan jak to będzie itp. A tu klops ...
-
Alex0608 my jesteśmy razem 12 lat, w styczniu będzie 13... ślub mieliśmy jeden dwa lata temu ponad potem wyprowadzka do Niemiec itp. Trzeba było odłożyć znowu plany z dzieckiem związane. Teraz we wrześniu wzięliśmy ślub kościelny - byliśmy w Izraelu. Wszystko miało być tak pięknie ... idealnie. Na świata miałam rodzicom w 3 miesiącu ciąży powiedzieć o ciąży ... tak to miało wyglądać.
-
Paulins ja sobie wymarzylam że będę w 5-6 miesiącu ciąży na święta
A wyszło jak wyszło
ale wierzę że w końcu się uda- prędzej czy później ale uda się na pewno
i mi i nam wszystkim starającym się
-
Hej
Witaj Paulinskażda z nas ma większe lub mniejsze problemy. Ja już od 3 miesięcy miałam być mama. Ogólnie udało się dość szybko, ale wiem, co to znaczy czekać.
Kilka dziewczyn (Panipuchatkowa, Butterfly, ja, chyba też Puszek albo Lelek) zaszło po stosowaniu żelu conceive plus - może warto spróbować? -
Witaj Paulins. Niestety nie wszystko da się zaplanować. My staraliśmy się o dzidzie 18 miesięcy. Także wiem co czujesz. Najważniejsze, że się udało
A jak mamy tu drugą położną to mam takie nie pypowe pytanie. Już od półtora tygodnia nie krwawiłam i myślałam, że to koniec oczyszczania. A od wczoraj zaś krew ze mnie cieknie. I nie wiem czy to oczyszczanie czy okres ( ale raczej na okres mi to nie wygląda). Z góry dziękuje za odp.
A i sorki, że o takich rzeczach Wam tu pisze<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja chyba sobie też zamówię ten żel
Ale tak do stosowania jak zwykły lubrykant, bo ogólnie swojego mam sporo zwykle, więc nie chcę przedobrzyć. Może uda się szybciej
Tak w ogóle to się witamDzisiaj znowu do 9 pospałam, ale poszliśmy spać ok 2 bo mieliśmy wczoraj intensywny wieczór ;>
w takim tempie to szybko nam pójdzie chyba
Jak przyszły cykl będzie równie intensywny.
Teraz mąż poszedł do dentysty, a ja kawka i śniadankoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej Paulins
Niestety nie zawsze tak się da jak chcemy
Co do żelu Conceive Plus to polecam z czystym sumieniem
Udało mi się zajść w ciąże w pierwszym cyklu zastosowania tego żelu
Wierzę w to że każdej pozostałej dziewczynie uda się zajść w upragnioną ciążę :*4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
alex0806 wrote:Tak w ogóle to się witam
Dzisiaj znowu do 9 pospałam, ale poszliśmy spać ok 2 bo mieliśmy wczoraj intensywny wieczór ;>
w takim tempie to szybko nam pójdzie chyba
Jak przyszły cykl będzie równie intensywny.
Mój facet już za mną nie nadąża
Kochalismy się 2 razy i chciałam 3 raz to już chłop siły nie miał4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.