Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyButterfly, spokojnie - czekamy na rozwoj sytuacji. Ja po mojej ciazy biochemicznej, z ktorej cieszylam sie niecale 5 dni, tez twierdzilam , ze juz nigdy wiecej nie chce starac sie o dziecko. Ze to straszne co kobiety musza przezywac... Przez pierwszy miesiac niby sie staralam o dziecko z mezem, ale z drugiej strony jakos niespecjalnie - balam sie, ze to znowu sie wydarzy. Ale w kolknym cyklu staralismy sie juz - mi wszystko minelo. Czas wszystko uleczyl.
U Ciebie nie ma jeszcze okreslonej sytuacji, dlatego spokojnie - nie mysl o niczym tylko o sobie. Odpoczywaj -
Lelek wrote:Butterfly, spokojnie - czekamy na rozwoj sytuacji. Ja po mojej ciazy biochemicznej, z ktorej cieszylam sie niecale 5 dni, tez twierdzilam , ze juz nigdy wiecej nie chce starac sie o dziecko. Ze to straszne co kobiety musza przezywac... Przez pierwszy miesiac niby sie staralam o dziecko z mezem, ale z drugiej strony jakos niespecjalnie - balam sie, ze to znowu sie wydarzy. Ale w kolknym cyklu staralismy sie juz - mi wszystko minelo. Czas wszystko uleczyl.
U Ciebie nie ma jeszcze okreslonej sytuacji, dlatego spokojnie - nie mysl o niczym tylko o sobie. Odpoczywaj4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
panipuchatkowa wrote:Butterfly kurcze jaka dziwna sytuacja.. Mam nadzieję że szybko się to wyjaśni.
Chciałabym żeby już się wszystko wyjaśniło4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
nick nieaktualnyButterfly- nie. Ja mialam poronienie samoistne - samo sie oczyscilo. Po prostu dodatalam okres. Gdybym nie robila bhcg i testow ciazowych, pewnie nie dowiedzialabym sie , ze bylam w ciazy- bo okres przyszedl po 4 dniach od daty planowanej miesiaczki.
-
Lelek wrote:Butterfly- nie. Ja mialam poronienie samoistne - samo sie oczyscilo. Po prostu dodatalam okres. Gdybym nie robila bhcg i testow ciazowych, pewnie nie dowiedzialabym sie , ze bylam w ciazy- bo okres przyszedl po 4 dniach od daty planowanej miesiaczki.
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Butterfly trzymaj się. Nic nie jest jeszcze przesądzone. Dopytuj lekarzy co dalej, dobrze że jesteś pod stałą obserwacją. Trzymam kciuki;*
Patulka ty też masz przeboje, ale może dojdą do tego co jest przyczyną.
Ja jadę do domu, szybko coś zjem i jadę na 18 do dietetyka. Dzisiaj znowu dzień pełen roboty. Ale już widać wierzchołek góry lodowejButterfly92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Butterfly trzymaj się. Nic nie jest jeszcze przesądzone. Dopytuj lekarzy co dalej, dobrze że jesteś pod stałą obserwacją. Trzymam kciuki;*
Patulka ty też masz przeboje, ale może dojdą do tego co jest przyczyną.
Ja jadę do domu, szybko coś zjem i jadę na 18 do dietetyka. Dzisiaj znowu dzień pełen roboty. Ale już widać wierzchołek góry lodowej
Widzę że dziś dzień pełen roboty, odpocznij kobitko4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
panipuchatkowa wrote:A ja znalazłam pączka w torebce i wcinam! Mój mąż pojechał na 3 dni szkolenia i w środę wraca dopiero
Ja już jadę do dietetyka. Może znowu wejdę szybciej. Zmęczona jestem i jeszcze głowa mnie boli więc czas będzie kluczowy dzisiejszego dnia. Później pewnie 1 odcinek outlander z mężem, seksiki do spania ;p taki mamy wieczorny rytuał ostatnio ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej babeczki
Butterfly oj biedna współczuję tej niepewności, dużo siły i wiary. Oby wszystko dobrze się skończyło.
No i dzionek minął można chwilę odpocząć.
Alex dawaj znać ci i jak po wizycie
Puchatkowa paczuś mniam rany ile już czasu nie jadłam takich smakołyków22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
panipuchatkowa wrote:alex hahah on jest z dzisiaj! kupiłam go i o nim zapomniałam!
Powodzenia u dietetyka
Seksiki do spania, super! Mój mąż się mnie wczoraj zapytał czy my to w ogóle możemy się jeszcze kochać.. hahaha4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
My ostatnio tak często się kochamy że mąż się bardziej nakręca a ja już nie mogę;p ostatnio mi nawet nabił siniaka. Na pośladku! ;p
Czekam już w kolejce, zobaczymy czego się dowiem nowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 17:44
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:My ostatnio tak często się kochamy że mąż się bardziej nakręca a ja już nie mogę;p ostatnio mi nawet nabił siniaka. Na pośladku! ;p
Czekam już w kolejce, zobaczymy czego się dowiem nowego4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Buterfly masz nasze wsparcie
Alex powodzeniaButterfly92 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Alex ja też chętnie się dowiem co dietetyk Ci powiedział
Ja właśnie wróciłam do domu, robię kolację i posiłki na jutro, później wskocze na rower przy Chirurgach, wykapie się, odpale laptopika i dalej do pracyale na szczęście już dziś może skończę ten projekt a jak nie to jutro
-
Właśnie jestem po wizycie lekarskiej, lekarz mówił że to dziwne ale gdyby byli pewni to by mnie tutaj nie trzymali, a w jego praktyce zawodowej zdarzyły się przypadki podobne do mojego zatem jest nadzieja że jeszcze pojawi się ten pecherzyk4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.