X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2018, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly, spokojnie - czekamy na rozwoj sytuacji. Ja po mojej ciazy biochemicznej, z ktorej cieszylam sie niecale 5 dni, tez twierdzilam , ze juz nigdy wiecej nie chce starac sie o dziecko. Ze to straszne co kobiety musza przezywac... Przez pierwszy miesiac niby sie staralam o dziecko z mezem, ale z drugiej strony jakos niespecjalnie - balam sie, ze to znowu sie wydarzy. Ale w kolknym cyklu staralismy sie juz - mi wszystko minelo. Czas wszystko uleczyl.
    U Ciebie nie ma jeszcze okreslonej sytuacji, dlatego spokojnie - nie mysl o niczym tylko o sobie. Odpoczywaj

• Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    Butterfly, spokojnie - czekamy na rozwoj sytuacji. Ja po mojej ciazy biochemicznej, z ktorej cieszylam sie niecale 5 dni, tez twierdzilam , ze juz nigdy wiecej nie chce starac sie o dziecko. Ze to straszne co kobiety musza przezywac... Przez pierwszy miesiac niby sie staralam o dziecko z mezem, ale z drugiej strony jakos niespecjalnie - balam sie, ze to znowu sie wydarzy. Ale w kolknym cyklu staralismy sie juz - mi wszystko minelo. Czas wszystko uleczyl.
    U Ciebie nie ma jeszcze okreslonej sytuacji, dlatego spokojnie - nie mysl o niczym tylko o sobie. Odpoczywaj
    Lelek a ty też w szpitalu wylądowałas przez ciąże biochemiczna??

4 CS - ciąża pozamaciczna

Walka z endometriozą.
    21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly kurcze jaka dziwna sytuacja.. Mam nadzieję że szybko się to wyjaśni.

Butterfly92 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Butterfly kurcze jaka dziwna sytuacja.. Mam nadzieję że szybko się to wyjaśni.
    Panipuchatkowa niestety... Nikt nic nie wie... Plamienie dalej mam i występuje ból podbrzusza z jajnikem (nieco rzadziej) ale jest.

Chciałabym żeby już się wszystko wyjaśniło

Walka z endometriozą.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly- nie. Ja mialam poronienie samoistne - samo sie oczyscilo. Po prostu dodatalam okres. Gdybym nie robila bhcg i testow ciazowych, pewnie nie dowiedzialabym sie , ze bylam w ciazy- bo okres przyszedl po 4 dniach od daty planowanej miesiaczki.

• Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    Butterfly- nie. Ja mialam poronienie samoistne - samo sie oczyscilo. Po prostu dodatalam okres. Gdybym nie robila bhcg i testow ciazowych, pewnie nie dowiedzialabym sie , ze bylam w ciazy- bo okres przyszedl po 4 dniach od daty planowanej miesiaczki.
    O kurde biedna ;(

Walka z endometriozą.
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly trzymaj się. Nic nie jest jeszcze przesądzone. Dopytuj lekarzy co dalej, dobrze że jesteś pod stałą obserwacją. Trzymam kciuki;*
    Patulka ty też masz przeboje, ale może dojdą do tego co jest przyczyną.

Ja jadę do domu, szybko coś zjem i jadę na 18 do dietetyka. Dzisiaj znowu dzień pełen roboty. Ale już widać wierzchołek góry lodowej ;)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Butterfly trzymaj się. Nic nie jest jeszcze przesądzone. Dopytuj lekarzy co dalej, dobrze że jesteś pod stałą obserwacją. Trzymam kciuki;*
    Patulka ty też masz przeboje, ale może dojdą do tego co jest przyczyną.

Ja jadę do domu, szybko coś zjem i jadę na 18 do dietetyka. Dzisiaj znowu dzień pełen roboty. Ale już widać wierzchołek góry lodowej ;)
    Alex dzięki za wsparcie, mam nadzieję że na dniach już wszystko będzie jasne :)
    Widzę że dziś dzień pełen roboty, odpocznij kobitko :)

Walka z endometriozą.

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znalazłam pączka w torebce i wcinam! Mój mąż pojechał na 3 dni szkolenia i w środę wraca dopiero :(

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    A ja znalazłam pączka w torebce i wcinam! Mój mąż pojechał na 3 dni szkolenia i w środę wraca dopiero :(
    Co za odkrycie Puchatkowa;p świeży chociaż ten pączek czy sprzed tygodnia skoro znalazłaś? ;p
    Ja już jadę do dietetyka. Może znowu wejdę szybciej. Zmęczona jestem i jeszcze głowa mnie boli więc czas będzie kluczowy dzisiejszego dnia. Później pewnie 1 odcinek outlander z mężem, seksiki do spania ;p taki mamy wieczorny rytuał ostatnio ;p

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex hahah on jest z dzisiaj! kupiłam go i o nim zapomniałam!
    Powodzenia u dietetyka :)
    Seksiki do spania, super! Mój mąż się mnie wczoraj zapytał czy my to w ogóle możemy się jeszcze kochać.. hahaha :D

3i49krhm19wid3ce.png
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki
    Butterfly oj biedna współczuję tej niepewności, dużo siły i wiary. Oby wszystko dobrze się skończyło.
    No i dzionek minął można chwilę odpocząć.
    Alex dawaj znać ci i jak po wizycie
    Puchatkowa paczuś mniam rany ile już czasu nie jadłam takich smakołyków

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    alex hahah on jest z dzisiaj! kupiłam go i o nim zapomniałam!
    Powodzenia u dietetyka :)
    Seksiki do spania, super! Mój mąż się mnie wczoraj zapytał czy my to w ogóle możemy się jeszcze kochać.. hahaha :D
    Oj mi już seksu brakuje i to bardzo :D

Walka z endometriozą.

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly92 wrote:
    Oj mi już seksu brakuje i to bardzo :D
    a ja nie pamiętam kiedy ostatni raz coś działaliśmy z mężem. Śmieje się że następne igraszki mogą być dopiero w maju jak tak dalej będzie. :/

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My ostatnio tak często się kochamy że mąż się bardziej nakręca a ja już nie mogę;p ostatnio mi nawet nabił siniaka. Na pośladku! ;p
    Czekam już w kolejce, zobaczymy czego się dowiem nowego ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 17:44

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    My ostatnio tak często się kochamy że mąż się bardziej nakręca a ja już nie mogę;p ostatnio mi nawet nabił siniaka. Na pośladku! ;p
    Czekam już w kolejce, zobaczymy czego się dowiem nowego ;)
    Alex trzymam kciuki ;*

Walka z endometriozą.
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buterfly masz nasze wsparcie :-)
    Alex powodzenia :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex ja też chętnie się dowiem co dietetyk Ci powiedział :)

Ja właśnie wróciłam do domu, robię kolację i posiłki na jutro, później wskocze na rower przy Chirurgach, wykapie się, odpale laptopika i dalej do pracy :/ ale na szczęście już dziś może skończę ten projekt a jak nie to jutro :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Andii Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę dziewczyny, ze macie ochote na sex bo ja totalnie nie mam ochoty i mąż chyba też nie, może dlatego że jutro mam mieć okres to libido pewnie też spadło.

Starania o drugie dziecko
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie jestem po wizycie lekarskiej, lekarz mówił że to dziwne ale gdyby byli pewni to by mnie tutaj nie trzymali, a w jego praktyce zawodowej zdarzyły się przypadki podobne do mojego zatem jest nadzieja że jeszcze pojawi się ten pecherzyk <3

Walka z endometriozą.
‹‹ 1851 1852 1853 1854 1855 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ