X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2018, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly, spokojnie - czekamy na rozwoj sytuacji. Ja po mojej ciazy biochemicznej, z ktorej cieszylam sie niecale 5 dni, tez twierdzilam , ze juz nigdy wiecej nie chce starac sie o dziecko. Ze to straszne co kobiety musza przezywac... Przez pierwszy miesiac niby sie staralam o dziecko z mezem, ale z drugiej strony jakos niespecjalnie - balam sie, ze to znowu sie wydarzy. Ale w kolknym cyklu staralismy sie juz - mi wszystko minelo. Czas wszystko uleczyl.
    U Ciebie nie ma jeszcze okreslonej sytuacji, dlatego spokojnie - nie mysl o niczym tylko o sobie. Odpoczywaj

• Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    Butterfly, spokojnie - czekamy na rozwoj sytuacji. Ja po mojej ciazy biochemicznej, z ktorej cieszylam sie niecale 5 dni, tez twierdzilam , ze juz nigdy wiecej nie chce starac sie o dziecko. Ze to straszne co kobiety musza przezywac... Przez pierwszy miesiac niby sie staralam o dziecko z mezem, ale z drugiej strony jakos niespecjalnie - balam sie, ze to znowu sie wydarzy. Ale w kolknym cyklu staralismy sie juz - mi wszystko minelo. Czas wszystko uleczyl.
    U Ciebie nie ma jeszcze okreslonej sytuacji, dlatego spokojnie - nie mysl o niczym tylko o sobie. Odpoczywaj
    Lelek a ty też w szpitalu wylądowałas przez ciąże biochemiczna??

4 CS - ciąża pozamaciczna

Walka z endometriozą.
    21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly kurcze jaka dziwna sytuacja.. Mam nadzieję że szybko się to wyjaśni.

Butterfly92 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Butterfly kurcze jaka dziwna sytuacja.. Mam nadzieję że szybko się to wyjaśni.
    Panipuchatkowa niestety... Nikt nic nie wie... Plamienie dalej mam i występuje ból podbrzusza z jajnikem (nieco rzadziej) ale jest.

Chciałabym żeby już się wszystko wyjaśniło

Walka z endometriozą.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly- nie. Ja mialam poronienie samoistne - samo sie oczyscilo. Po prostu dodatalam okres. Gdybym nie robila bhcg i testow ciazowych, pewnie nie dowiedzialabym sie , ze bylam w ciazy- bo okres przyszedl po 4 dniach od daty planowanej miesiaczki.

• Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    Butterfly- nie. Ja mialam poronienie samoistne - samo sie oczyscilo. Po prostu dodatalam okres. Gdybym nie robila bhcg i testow ciazowych, pewnie nie dowiedzialabym sie , ze bylam w ciazy- bo okres przyszedl po 4 dniach od daty planowanej miesiaczki.
    O kurde biedna ;(

Walka z endometriozą.
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly trzymaj się. Nic nie jest jeszcze przesądzone. Dopytuj lekarzy co dalej, dobrze że jesteś pod stałą obserwacją. Trzymam kciuki;*
    Patulka ty też masz przeboje, ale może dojdą do tego co jest przyczyną.

Ja jadę do domu, szybko coś zjem i jadę na 18 do dietetyka. Dzisiaj znowu dzień pełen roboty. Ale już widać wierzchołek góry lodowej ;)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Butterfly trzymaj się. Nic nie jest jeszcze przesądzone. Dopytuj lekarzy co dalej, dobrze że jesteś pod stałą obserwacją. Trzymam kciuki;*
    Patulka ty też masz przeboje, ale może dojdą do tego co jest przyczyną.

Ja jadę do domu, szybko coś zjem i jadę na 18 do dietetyka. Dzisiaj znowu dzień pełen roboty. Ale już widać wierzchołek góry lodowej ;)
    Alex dzięki za wsparcie, mam nadzieję że na dniach już wszystko będzie jasne :)
    Widzę że dziś dzień pełen roboty, odpocznij kobitko :)

Walka z endometriozą.

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znalazłam pączka w torebce i wcinam! Mój mąż pojechał na 3 dni szkolenia i w środę wraca dopiero :(

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    A ja znalazłam pączka w torebce i wcinam! Mój mąż pojechał na 3 dni szkolenia i w środę wraca dopiero :(
    Co za odkrycie Puchatkowa;p świeży chociaż ten pączek czy sprzed tygodnia skoro znalazłaś? ;p
    Ja już jadę do dietetyka. Może znowu wejdę szybciej. Zmęczona jestem i jeszcze głowa mnie boli więc czas będzie kluczowy dzisiejszego dnia. Później pewnie 1 odcinek outlander z mężem, seksiki do spania ;p taki mamy wieczorny rytuał ostatnio ;p

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex hahah on jest z dzisiaj! kupiłam go i o nim zapomniałam!
    Powodzenia u dietetyka :)
    Seksiki do spania, super! Mój mąż się mnie wczoraj zapytał czy my to w ogóle możemy się jeszcze kochać.. hahaha :D

3i49krhm19wid3ce.png
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki
    Butterfly oj biedna współczuję tej niepewności, dużo siły i wiary. Oby wszystko dobrze się skończyło.
    No i dzionek minął można chwilę odpocząć.
    Alex dawaj znać ci i jak po wizycie
    Puchatkowa paczuś mniam rany ile już czasu nie jadłam takich smakołyków

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    alex hahah on jest z dzisiaj! kupiłam go i o nim zapomniałam!
    Powodzenia u dietetyka :)
    Seksiki do spania, super! Mój mąż się mnie wczoraj zapytał czy my to w ogóle możemy się jeszcze kochać.. hahaha :D
    Oj mi już seksu brakuje i to bardzo :D

Walka z endometriozą.

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly92 wrote:
    Oj mi już seksu brakuje i to bardzo :D
    a ja nie pamiętam kiedy ostatni raz coś działaliśmy z mężem. Śmieje się że następne igraszki mogą być dopiero w maju jak tak dalej będzie. :/

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My ostatnio tak często się kochamy że mąż się bardziej nakręca a ja już nie mogę;p ostatnio mi nawet nabił siniaka. Na pośladku! ;p
    Czekam już w kolejce, zobaczymy czego się dowiem nowego ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 17:44

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    My ostatnio tak często się kochamy że mąż się bardziej nakręca a ja już nie mogę;p ostatnio mi nawet nabił siniaka. Na pośladku! ;p
    Czekam już w kolejce, zobaczymy czego się dowiem nowego ;)
    Alex trzymam kciuki ;*

Walka z endometriozą.
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buterfly masz nasze wsparcie :-)
    Alex powodzenia :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex ja też chętnie się dowiem co dietetyk Ci powiedział :)

Ja właśnie wróciłam do domu, robię kolację i posiłki na jutro, później wskocze na rower przy Chirurgach, wykapie się, odpale laptopika i dalej do pracy :/ ale na szczęście już dziś może skończę ten projekt a jak nie to jutro :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Andii Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę dziewczyny, ze macie ochote na sex bo ja totalnie nie mam ochoty i mąż chyba też nie, może dlatego że jutro mam mieć okres to libido pewnie też spadło.

Starania o drugie dziecko
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie jestem po wizycie lekarskiej, lekarz mówił że to dziwne ale gdyby byli pewni to by mnie tutaj nie trzymali, a w jego praktyce zawodowej zdarzyły się przypadki podobne do mojego zatem jest nadzieja że jeszcze pojawi się ten pecherzyk <3

Walka z endometriozą.
‹‹ 1851 1852 1853 1854 1855 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ