Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly92 wrote:Właśnie jestem po wizycie lekarskiej, lekarz mówił że to dziwne ale gdyby byli pewni to by mnie tutaj nie trzymali, a w jego praktyce zawodowej zdarzyły się przypadki podobne do mojego zatem jest nadzieja że jeszcze pojawi się ten pecherzyk
trzymam mocno kciukiStarania o drugie dziecko -
Andii wrote:Dziewczyny, klientka tak mi podniosła ciśnienie że mnie nerwica weźmie, tak bezczelnej babki jeszcze nie widziałam
Napięcie przedmięsiączkowe jak nic ale baba by nie jednego wyprowadziła z równowagi
Andii lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Andii wrote:Trafiłam na rozczeniową babę, a jak się już okazało że mam rację to o słowie przepraszam mogę zapomnieć, najgorsze że ja nie moge wybuchnąć, musze być cały czas opanowana i ukrywać nerwy a miałam ochotę rozszarpać4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Andi nic nie poradzisz na wrednych klientów
Buterfly to cały czas może pęcherzyk się pokazać
Dziewczyny któraś z was pisała o konkursie body2body i dzisiaj dostałam email, że zostałam jedną z 5000 osób, które dostaną body kopertowe. Czy któraś z Was też została wybrana? Pozdrawiam.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Andii jak przeczytałam Twój post to od razu mi się skojarzył ten mem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a5907140cd6.png
Nie przejmuj sie- niektórzy tak mająpanipuchatkowa, Andii lubią tę wiadomość
-
Ojej dziewczyny, po wizycie u dietetyka dostałam takie rozpiski, zalecenia, przepisy i wyliczenia że muszę się nauczyć takiego funkcjonowania
Mam przepisy, zalecenia do konkretnej choroby takie ogólne, na podstawie których mam rozpisaną dietę. Dużo warzyw, owoców dziennie, ale też inne produkty np. mięsne, czy zbożowe (z wykluczeniem glutenu, laktozy,cukru). Mam nawet przepisy na desery
Muszę jutro usiąść, poczytać na spokojnie, ogarnąć zakupy i posiłki. Na pewno będzie trudno się przestawić na takie wyliczenia, ale posiłki mam urozmaicone bardzo. Jestem pozytywnie nastawiona na takie wyzwanieAle dzisiaj niestety nie mam siły gotować na jutro, ogarnę jakiś prosty posiłek. Głowa mnie mega boli cale popołudnie, dlatego dzisiaj na spokojnie.
Butterfly nie trać nadziei!
Andi a ty się głupią babą nie przejmuj! :* Masz nas, będziemy kiedyś dobrymi klientkamiNa razie mogę ewentualnie coś dla psa zamówić
Chociaż w bodziaku albo bluzie jakby wyszedł na dwór to by go inne psy śmiechem zabiły
A na chomika miniaturki nie uszyjesz
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex trochę ciężko tak się przestawić ale dasz radę
najgorzej że trzeba wszystko ważyć
ale ja po 2 tygodniach ważenia już mniej więcej wiem ile co każe mieć gram
ja też jestem przestawiona na bezlaktozowe produkty, cukru zero, owoców tak średnio i zawsze z czymś a nie jako samodzielny posiłek (a tak jadłam wczesniej), a gluten wykluczymy jeśli wyjdzie mi nietolerancja w badaniach
Dziś na przykład miałam na obiadokolacje zupę ogorkową z mlekiem kokosowym- uuu pychotkatakże idzie żyć haha
-
Puszek, oni po prostu stwierdzili że dziecko niedojada... Nic o nietolerancji laktozy nie wspominali. Po prostu chcą mi dać Nutramigen bo takie mleko mają tutaj... Zresztą oni już sami nie wiedzą co zrobić z Jagoda. Mówią że ma jeść po 90 co karmienie, a zaraz przychodzi kto inny i jest śpiewka że na jeść pierś +300ml dziennie z butelki... Dziś do chwili obecnej ma z butli zjedzone 170ml... I nie zamierzam na siłę robić wszystko by dobiła do tych 300ml.. w sumie karmie ja co 3/4h.. i to i tak muszę ją budzić, bo by z godzinę jeszcze dospala..
A trzymają nas teraz na siłę w tym szpitalu.. bo to ile je mogę sobie sama kontrolować w domu... Przecież wiadomo że skoro wiem od czego była taka osłabiona to nie doprowadzę do tego drugi raz... Ech.. -
Patulka wrote:Puszek, oni po prostu stwierdzili że dziecko niedojada... Nic o nietolerancji laktozy nie wspominali. Po prostu chcą mi dać Nutramigen bo takie mleko mają tutaj... Zresztą oni już sami nie wiedzą co zrobić z Jagoda. Mówią że ma jeść po 90 co karmienie, a zaraz przychodzi kto inny i jest śpiewka że na jeść pierś +300ml dziennie z butelki... Dziś do chwili obecnej ma z butli zjedzone 170ml... I nie zamierzam na siłę robić wszystko by dobiła do tych 300ml.. w sumie karmie ja co 3/4h.. i to i tak muszę ją budzić, bo by z godzinę jeszcze dospala..
A trzymają nas teraz na siłę w tym szpitalu.. bo to ile je mogę sobie sama kontrolować w domu... Przecież wiadomo że skoro wiem od czego była taka osłabiona to nie doprowadzę do tego drugi raz... Ech..