X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Andii Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly92 wrote:
    Właśnie jestem po wizycie lekarskiej, lekarz mówił że to dziwne ale gdyby byli pewni to by mnie tutaj nie trzymali, a w jego praktyce zawodowej zdarzyły się przypadki podobne do mojego zatem jest nadzieja że jeszcze pojawi się ten pecherzyk <3

trzymam mocno kciuki :)

Starania o drugie dziecko
  • Andii Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, klientka tak mi podniosła ciśnienie że mnie nerwica weźmie, tak bezczelnej babki jeszcze nie widziałam :( :( Napięcie przedmięsiączkowe jak nic ale baba by nie jednego wyprowadziła z równowagi

• Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wrote:
    Dziewczyny, klientka tak mi podniosła ciśnienie że mnie nerwica weźmie, tak bezczelnej babki jeszcze nie widziałam :( :( Napięcie przedmięsiączkowe jak nic ale baba by nie jednego wyprowadziła z równowagi
    Andii nie przejmuj się kochana <3

Andii lubi tę wiadomość

4 CS - ciąża pozamaciczna

Walka z endometriozą.
    21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii co się stało?

Butterfly kciuki!

3i49krhm19wid3ce.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trafiłam na rozczeniową babę, a jak się już okazało że mam rację to o słowie przepraszam mogę zapomnieć, najgorsze że ja nie moge wybuchnąć, musze być cały czas opanowana i ukrywać nerwy a miałam ochotę rozszarpać

• Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wrote:
    Trafiłam na rozczeniową babę, a jak się już okazało że mam rację to o słowie przepraszam mogę zapomnieć, najgorsze że ja nie moge wybuchnąć, musze być cały czas opanowana i ukrywać nerwy a miałam ochotę rozszarpać
    Andii nie warto się przejmować głupią baba :)

Walka z endometriozą.
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andi nic nie poradzisz na wrednych klientów :-)
    Buterfly to cały czas może pęcherzyk się pokazać :-)

Dziewczyny któraś z was pisała o konkursie body2body i dzisiaj dostałam email, że zostałam jedną z 5000 osób, które dostaną body kopertowe. Czy któraś z Was też została wybrana? Pozdrawiam.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii jak przeczytałam Twój post to od razu mi się skojarzył ten mem :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a5907140cd6.png

Nie przejmuj sie- niektórzy tak mają :/

panipuchatkowa, Andii lubią tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly <3
    Czekamy na dobre wieści :)

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Butterfly <3
    Czekamy na dobre wieści :)
    Miss chce już wiedzieć co i jak <3

Walka z endometriozą.

Wysłany: 19 listopada 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo Mari do mnie jeszcze nic nie przyszło. :(

3i49krhm19wid3ce.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie nie przyszło nic i body, ale super Mari, że Wy dostaniecie :)

Mari92 lubi tę wiadomość

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej dziewczyny, po wizycie u dietetyka dostałam takie rozpiski, zalecenia, przepisy i wyliczenia że muszę się nauczyć takiego funkcjonowania :) Mam przepisy, zalecenia do konkretnej choroby takie ogólne, na podstawie których mam rozpisaną dietę. Dużo warzyw, owoców dziennie, ale też inne produkty np. mięsne, czy zbożowe (z wykluczeniem glutenu, laktozy,cukru). Mam nawet przepisy na desery :)
    Muszę jutro usiąść, poczytać na spokojnie, ogarnąć zakupy i posiłki. Na pewno będzie trudno się przestawić na takie wyliczenia, ale posiłki mam urozmaicone bardzo. Jestem pozytywnie nastawiona na takie wyzwanie :) Ale dzisiaj niestety nie mam siły gotować na jutro, ogarnę jakiś prosty posiłek. Głowa mnie mega boli cale popołudnie, dlatego dzisiaj na spokojnie.
    Butterfly nie trać nadziei! :)
    Andi a ty się głupią babą nie przejmuj! :* Masz nas, będziemy kiedyś dobrymi klientkami :) Na razie mogę ewentualnie coś dla psa zamówić :D Chociaż w bodziaku albo bluzie jakby wyszedł na dwór to by go inne psy śmiechem zabiły :D A na chomika miniaturki nie uszyjesz :D

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 19 listopada 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex ale super! Będę trzymać kciuki.:)

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex trochę ciężko tak się przestawić ale dasz radę :) najgorzej że trzeba wszystko ważyć :/ ale ja po 2 tygodniach ważenia już mniej więcej wiem ile co każe mieć gram :) ja też jestem przestawiona na bezlaktozowe produkty, cukru zero, owoców tak średnio i zawsze z czymś a nie jako samodzielny posiłek (a tak jadłam wczesniej), a gluten wykluczymy jeśli wyjdzie mi nietolerancja w badaniach :)
    Dziś na przykład miałam na obiadokolacje zupę ogorkową z mlekiem kokosowym- uuu pychotka :) także idzie żyć haha

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png

Wysłany: 19 listopada 2018, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same pyszności a do tego zdrowe. :)

3i49krhm19wid3ce.png
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari - tak może się pojawić, oby :)

Alex - napewno się przyzwyczaisz, wierzę w to :)

Walka z endometriozą.
  • Patulka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszek, oni po prostu stwierdzili że dziecko niedojada... Nic o nietolerancji laktozy nie wspominali. Po prostu chcą mi dać Nutramigen bo takie mleko mają tutaj... Zresztą oni już sami nie wiedzą co zrobić z Jagoda. Mówią że ma jeść po 90 co karmienie, a zaraz przychodzi kto inny i jest śpiewka że na jeść pierś +300ml dziennie z butelki... Dziś do chwili obecnej ma z butli zjedzone 170ml... I nie zamierzam na siłę robić wszystko by dobiła do tych 300ml.. w sumie karmie ja co 3/4h.. i to i tak muszę ją budzić, bo by z godzinę jeszcze dospala..
    A trzymają nas teraz na siłę w tym szpitalu.. bo to ile je mogę sobie sama kontrolować w domu... Przecież wiadomo że skoro wiem od czego była taka osłabiona to nie doprowadzę do tego drugi raz... Ech..

iv09gu1rb7ycgb9v.png
    Jagoda, 13.10.2018 52cm 2,700g <3
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulka wrote:
    Puszek, oni po prostu stwierdzili że dziecko niedojada... Nic o nietolerancji laktozy nie wspominali. Po prostu chcą mi dać Nutramigen bo takie mleko mają tutaj... Zresztą oni już sami nie wiedzą co zrobić z Jagoda. Mówią że ma jeść po 90 co karmienie, a zaraz przychodzi kto inny i jest śpiewka że na jeść pierś +300ml dziennie z butelki... Dziś do chwili obecnej ma z butli zjedzone 170ml... I nie zamierzam na siłę robić wszystko by dobiła do tych 300ml.. w sumie karmie ja co 3/4h.. i to i tak muszę ją budzić, bo by z godzinę jeszcze dospala..
    A trzymają nas teraz na siłę w tym szpitalu.. bo to ile je mogę sobie sama kontrolować w domu... Przecież wiadomo że skoro wiem od czego była taka osłabiona to nie doprowadzę do tego drugi raz... Ech..
    Rozumiem, kurcze to faktycznie, myślałam, że jakiś cel miał ten nutramigen bez sensu zmieniaja mleko, trzymam kciuki, żeby wszystko się wyjaśniło. Może poproś, żeby zrobili badanie kału i sprawdzili czy nie ma ciał redukującyc h, żeby sprawdzili czy nie ma nietolerancji, skoro tam jesteś

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 jak będziesz robić desery to się pochwal jak smakują :)

Patulka jadła Nutramigen już? To mleko jest okropne w smaku i ciężko jest żeby dziecko zaakceptowało ten smak

‹‹ 1852 1853 1854 1855 1856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ