Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No my mało kiedy mamy możliwość spędzenia więcej czasu razem. W sensie we 2.Zawsze to coś. Z tym wolnym to też różnie. Lubimy spotkania z innymi ludźmi, sporo wolnego na to przeznaczamy ale wczoraj nie, wczoraj tylko nasz dzień
bez obowiązków, bez prac domowych, tylko relaks
Butterfly92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Butterfly92 wrote:Terka fajnie że dzień się udał, mnie też już brakuje wspólnego spędzania czasu z moim ukochanym
Na pewno będzie okazja nadrobićButterfly92 lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
terka wrote:No my mało kiedy mamy możliwość spędzenia więcej czasu razem. W sensie we 2.Zawsze to coś. Z tym wolnym to też różnie. Lubimy spotkania z innymi ludźmi, sporo wolnego na to przeznaczamy ale wczoraj nie, wczoraj tylko nasz dzień
bez obowiązków, bez prac domowych, tylko relaks
terka lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly92 wrote:Jak mnie już wypiszą z tego nieszczęsnego szpitala ;(
Wiesz ja tez nie lubię szpitali. Ale jeśli maja wam jakoś pomóc to lepiej chwilę dłużej zostać...Butterfly92 lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
Butterfly92 wrote:I bardzo dobrze, taki relaks we dwoje jest potrzebny aby zapomnieć o problemach życia codziennego
Wiesz, nie uważam swojego życia jako problematyczne (kwestia podejścia). Ale nie można zaniedbywac relacji bo się posypie. Jak z wszystkim-jak dbasz tak masz. Bardziej pod tym kątem patrzę
21.01 69cm -
terka wrote:Wiesz, nie uważam swojego życia jako problematyczne (kwestia podejścia
). Ale nie można zaniedbywac relacji bo się posypie. Jak z wszystkim-jak dbasz tak masz. Bardziej pod tym kątem patrzę
terka lubi tę wiadomość
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Patulka nutramigen faktycznie śmierdzi niemiłosiernie, moja córka po zakończonym karmieniu piersią dostawała to mleko i nie było łatwo ją przekonac do jedzenia tego mleka. Ohydne ale po jakimś czasie uwielbiała je. Dziwne, że nie ma wysypki a takie mleko podali ale zawiera dużo żelaza, jak robiłam morfologie córce po tym mleku to miała lepszą niż nie jeden dorosły. Pediatra mi wtedy mówiła że to jedno z najlepszych mlek na rynku tylko wtedy było strasznie drogie ale miałam refundacje. Mam nadzieję że wrócicie do domku dzisiaj
terka chińczyk najlepszy
MissKathy92 współczuje mdłości ale na pocieszenie Ci powiem, że z samego rano mnie niemiłosiernie brzuch bolał i chyba jakaś biegunka bo 3razy już byłam a jesszcze 9 nie ma.
Butterfly92 ja dalej wierzę, że będzie ok. Biedna jesteś tyle stresu...
Starania o drugie dziecko -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, czekam na same pozytywne informacje! Troche stron mialam do nadrobienia, ale wczoraj o 19 padlam jak mucha- tak mnie glowa bolala i obudzilam sie o 6 - tylko z jedna pobudka na siku. A odkad wstalam mam takie mdlosci, ze przed wyjazdem do pracy wyladowalam nad wc, a teraz znowu przed chwila. Tak mnie meczy cos dzisiaj, nie dosc ze mdlosci to jeszcze od tych mdlosci i prob wymiotowania boli mnie zoladek i glowa
Mam ciezko tydzien w pracy, zostalam sama z wiekszoscia rzeczy i nie wiem, czy to nie jest moja reakcja na stres. Bo wczesniej nie mialam tak stresujaco w pracy, wyrabialam sie ze wszystkim na spokojnie, a teraz korpo stresy mnie zlapaly:( Dzis to juz mnie tak trzyma, ze boje sie zebym nie zemdlala im tutaj przypadkiem. Nikt nic nie wie o moim stanie, nikomu jeszcze nie powiedzialam. Wie tylko moj maz, jedna z moich siostr, moja Pani Doktor, Panie w laboratorium i wy
-
nick nieaktualny
-
Andii wrote:Butterfly92
przykro mi, beta coś tam rośnie ale czemuż to usg nic nie pokazuje
Mialam nadzieję, że unikniesz laparoskopii
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.