Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kobietki mnie też biegunka coś męczy.
Dziś idziemy na szczepienie mojego maluszka
Patulka jesteś dzielna.
Buterfly trzymaj się.
Terka super, że z mężem w gry gracie. Mój nie ma cierpliwości. Może jak dziecko będzie większe się nauczy
Udanego dniaButterfly92 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualnyButterfly, najwazniejsze, ze caly czas jestes pod opieka lekarzy:* jesli to ciaza pozamaciczna to niektore przypadki sa bardzo niebezpieczne dla zdrowia a nawet zycia kobiety, wiec dobrze, ze jestes pod stala opieka :* nie zalamujemy sie, bedzie dobrze! Wszystko co sie dzieje na naszej drodze przybliza nas do wymarzonego celu :* Jestesmy tutaj wszystkie z Toba i mozesz liczyc na nasze wsparcie jakbys miala chwile watpliwosci i zalamania - ale mam nadzieje, ze takich nie bedzie :*
Nie myslalam jeszcze o zwolnieniu- bylam tydzien na l4, wtedy koedy wydawalo mi sie, ze najbardziej mnie mecza mdlosci. Teraz za bardzo nawet nie moge sobie na to pozwolic, bo po prostu wiekszosc mojego zespolu w pracy sie pochorowala. Ja czulam sie ok- nie moalam mdlosci wczesniej w pracy, dopiero niedawno sie zaczelo i to chyba wlasnie od stresu.Butterfly92 lubi tę wiadomość
-
Butterfly masz nasze wsparcie
Patulka szybkiego wyjścia do domu, nie zawsze nietolerancja objawia się wysypka, moja koleżanka miała u córki właśnie mega brzuszkowe problemy, pomógł Delicol/Kolzym Debridat, Espumisan, masaże i okazjonalnie te rurki, po 6mc Życia przeszło, karmila piersią.Butterfly92 lubi tę wiadomość
-
Puszek, Lelek - dziękuję :*
Powiedziałam mojemu M że już nigdy nie chce starać się o dziecko to powiedział że jest tego samego zdania, będziemy małżeństwem bez dzieci4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyButterfly, a Ty myslisz, ze ja sie nie boje? Ja codziennie sie zastanawiam ... Minal tydzien od poprzedniej wizyty, a ja juz mam czarne mysli, ze cos jest nie tak. Nie wiem czy taki stres po prostu nie towarzyszy juz kobiecie do konca zycia.
Butterfly92 lubi tę wiadomość
-
Lelek wrote:Butterfly, a Ty myslisz, ze ja sie nie boje? Ja codziennie sie zastanawiam ... Minal tydzien od poprzedniej wizyty, a ja juz mam czarne mysli, ze cos jest nie tak. Nie wiem czy taki stres po prostu nie towarzyszy juz kobiecie do konca zycia.4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Butterfly tak mi przykro
nie wiem co Ci napisać, po prostu nie wiem... Mocno wierzyłam w to że się uda.
Na pewno będziesz potrzebować czasu, mąż również. I dajcie sobie do tego prawo. Czy z czasem strach minie-pewnie nie, ale czy chęć maluszka będzie większa-tego nie wiemy. Być może tak i wtedy się zdecydujecie. Jeśli nie, i jesteście w tym razem-wasze prawo
Trzymaj się kochana...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Dziewczyny jestem po rozmowie z anestezjologiem...
Ciąża zagniezdzila się w jajowodzie i prawdopodobnie ten jajowod będzie usunięty co w ostateczności będzie wskazywało na bezplodnosc...
Jedynie co to będę mogła starać się metodą In Vitro4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Andii wrote:Butterfly92 tak mi przykro, a drugi jajowód?
Moja siostra ma usunięty jajowód i ma córkę4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:W ostatecznosci? Czyli nic nie jest jeszcze przesadzone!4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:Butterfly, kiedys u mamyginekolog czytalam, ze natura jest taka skomplikowana, ze jajowod jest w stanie „sciagnac” jajeczko z drugiego jajnika...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 10:03
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.