Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:A mi teraz też się przykro zrobiło bo bardzo chciałam być czerwcowką
jejku czemu to wszystko musi być takie trudne
Ja to już od półtoraroku chce być w każdym miesiącuZależało mi na sierpniu, najpierw żeby zajść w sieprniu a później żeby ewentualnie termin porodu był na sierpień bo ja i mój mąż jestesmy z sierpnia i taki dla nas magiczny miesiąc no ale nie wyszło, później święta a teraz to już w ogóle każdy miesiąc dobry byleby tylko zajść
Starania o drugie dziecko -
Mi już teraz też każdy miesiąc odpowiada byle się udało
ale tak się nakrecilam na ten czerwiec żeby na 2 rocznicę ślubu mieć już dzieciątko
ale nie wyszło
-
MissKathy92 wrote:Mi już teraz też każdy miesiąc odpowiada byle się udało
ale tak się nakrecilam na ten czerwiec żeby na 2 rocznicę ślubu mieć już dzieciątko
ale nie wyszło
Ten z góry coś nas nie słuchaA który masz dzień cyklu?
terka lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Lelek wrote:Mi dzis nic nie wchodzi
nawet woda, ktora uwielbiam ... kupilam sobie cole zero moze mi sie na zoladku polepszy. Musze na cukier uwazac... Cale szczescie, ze nie mam jakichs slodkich zachcianek.
Kurcze, minal tydzien od wizyty a ja jestem troszke zdenerwowana czy wszystko Ok. Na belly na grupie czerwoxwek co chwile czytam o tym, ze cos jest nie tak albo ze juz po wszystkim... Chyba musze ograniczyc tamto forum, bo za duzo siw doszukuje u siebie. Przeciez niekazda kobieta jest taka sama a objawy tez kazda ma inne...zawsze wolałam zwykła. Też się stresuję, jutro prenatalne trzymajcie kciukasy mocno
-
Butterfly, strasznie mi przykro. Trzymaj się Kochana. Wyjdziesz ze szpitala, poukłada się to jakoś wszystko. I nie takie cuda się już zdarzały - może akurat in vitro nie będzie potrzebne. Polecam, jak zwykle, pasek św.Dominika.
Patulka, może na razie lepiej żeby przybierała za dużo, przynajmniej wyjdziecie ze szpitala i w spokoju bedziecie sie karmic w domu.
Miss, my tez mielismy miec dziecko na 2. rocznice slubu. Wszystko sobie idealnie zaplanowalam. Ale, coz, jak to mowia - jesli chcesz rozsmieszyc Pana Boga to powiedz Mu o swoich planach.
Alex, na razie nie ma zadnych symptomów.. Ma jeszcze teoretycznie 19 dni. W Andrzejki zaczynam wykurzanie
Terka, jaka gra Cie zirytowała? -
nick nieaktualnyChyba zaprzestane czytania tamtego watku... Niestety ale zle to na mnie wplywa i dostaje sama glupawki- ze cos jest nie tak, ze skoro u innej cos sie dzieje to pewnie i u mnie musi sie cos dziac. No nic, czekam z niecierpliwoscia na wizyte w przyszly wtorek, trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok :*
Miss, to przyjemny czas przed Toba :* -
Andii niby najlepszy ale jakoś się nie napalam na ten cykl
liczę tylko na dobry seks
Lelek trzymam kciuki i też radzę nie czytać tamtego forum... można się nieźle nakręcić
Magda dokładnie tak to jest z tymi planami ludzi a Pan Bóg się śmieje -
nick nieaktualnyJa jak tam wchodze, to mam wrazenie, ze wszystkim ktore tam sie udzielaja jest cos nie tak... Zauwazylam tez, ze doluje mnie ten watek, bo niekoniecznie dobrze jest czytac o niepowodzeniach innych- a tam kazda druga nakreca, jak u jednek cos sie dzieje to i u drugiej nagle to samo...
Z reszta tam jest wysyp blizniakow, bylam w szoku, ze to jest mozliwe, zeby tyle kobiet bylo w ciazy blizniaczej :o One tez tam sa raczej w wiekszosci starsze o pare lat od nas. Dlatego zostaje tutaj
co ma byc to bedzie, nie zmienie tego co jest mi pisane
-
Dziewczyny warto zadbać o swój komfort psychiczny. Jeśli stresuje forum (nie dziwię się też długo nie wchodziłam tam u siebie na lipiec) to lepiej nie wchodzić.
Lelek to w szczególności do Ciebieale nie tylko. Komfort psychiczny bardzo ważny. Mało to sytuacji stresujacych w życiu mamy żeby się jeszcze dobijac?
Magdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Andii wrote:Ten z góry coś nas nie słucha
Słucha słucha tylko ma inny-lepszy plan
Pewnie slyszalyscie o 3 odpowiedziach na modlitwy:
1) tak
2) nie
3) poczekaj
I każda z nich jest ta najlepsza dla nas chociaż nie zdajemy sobie z tego sprawyAndii, Magdaa21 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Lelek wrote:Ja jak tam wchodze, to mam wrazenie, ze wszystkim ktore tam sie udzielaja jest cos nie tak... Zauwazylam tez, ze doluje mnie ten watek, bo niekoniecznie dobrze jest czytac o niepowodzeniach innych- a tam kazda druga nakreca, jak u jednek cos sie dzieje to i u drugiej nagle to samo...
Z reszta tam jest wysyp blizniakow, bylam w szoku, ze to jest mozliwe, zeby tyle kobiet bylo w ciazy blizniaczej :o One tez tam sa raczej w wiekszosci starsze o pare lat od nas. Dlatego zostaje tutaj
co ma byc to bedzie, nie zmienie tego co jest mi pisane
To zrozumiałe, u nas jest miła atmosfera i jest super, z takiego wątku jak nasz, nie da się tak łatwo zrezygnowaćChociaż nie powiem, że czekam z niecierpliwością na moment kiedy mogłabym do jakiegos wątku ciążowego należeć ale to bardziej chodzi kwestie świadomości ciązy niż żeby faktycznie się w takim wątku udzielać
Starania o drugie dziecko