Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Butterfly pewnie bali się pęknięcia, jak już potwierdzili ciaze pozamaciczna, bo gdyby pękło to jest bezpośrednie zagrożenie życia i czasami wtedy ciężko uratować jajowod, dlatego od razu robili operacje. Dobrze, że się udało uratować jajowod, szybkiego powrotu do zdrowia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 14:07
-
Dzisiaj rano to miałam. Także nie wiem gdzie zgubiłam. Czy w mzk czy w drodze do pracy. Albo jeszcze w domu. W pracy szukałam i nie ma. Dom przekopie później.
Butterfly z dwojga złego dobrze że jajowod został. Na pewno będziecie musieli poczekać jakiś czas że staraniem aż fizycznie i psychicznie będziesz gotowa. Ale nie rezygnuj zupełnie. Odpocznij i się wtedy zastanówcie na spokojnie ;*Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex fajnie ze znalazłaś zgubę
Butterfly dobrze ze jajawod został, teraz wypoczywaj i powolutku wróci wszystko do normy
teraz można chwilę odpocząć po pracy22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Ja też odpoczywam po pracy. Byłam jeszcze na zakupach, kupiłam kilka produktów do gotowania dla siebie. I jak wrócilam to się pożarłam z mężem o pierdołę, pokrzyczeliśmy sobie na siebie, atmosfera się oczyściła i można dalej funkcjonować
Dobrze, że talerze nie latały. Ale zaczyna mnie brzuch boleć więc chyba okres za pasem i stąd ten wnerw.
Butterfly jak się czujesz? Długo zostajesz w szpitalu?
I jak reszta dziewczyn, co porabiacie?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja myślę co na kolacje zjeść. I myślę i myślę i nie wymyśliłam nic. Mogłabym zrobić kanapki ale to chyba nie to... Jak nic nie wymyślę to pewnie w ta stronę pójdę...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Rozmawiałam z lekarzem, naturalne zajście w ciąże będzie niemożliwe z powodu dużych zrostow po poprzedniej operacji oraz teraz nacięcia jajowodu, pozostaje nam tylko Metoda In Vitro...4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.