Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej
przykro mi
Mnie dzisiaj zaczął boleć brzuch na okres nie czekając aż mnie rozbili zazylam Ibuprom, okres się pojawil dość obfity, zmieniłam podpaskę i czysta, od godziny zero krwi, takich cudów jeszcze nie było . Brzuch nie boli bo tabletka dziala ale wzdęcia mam i puszczam gazy dosłownie co minutę, jakiś zastój mi się zrobił, może za mało ruchu mam, zaraz sobie chyba poskacze trocheWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 19:34
Starania o drugie dziecko -
Butterfly kochana pamiętaj że wiara czyni cuda
ja wierzę że zostaniesz kiedyś mamą
naturalnie czy nie- to bez znaczenia
A teraz odpoczywaj
Alex fajnie że zguba się znalazła
Andii faktycznie jakieś cuda u Ciebieczekamy na rozwój sytuacji
A ja właśnie wróciłam ze spotkania z przyjaciółkamizaczelysmy robić bombki na święta
się nagadaly i było fajnie
Teraz się biorę za kolację i posiłki na jutro, a potem do pracy na kompiemąż na noc do pracy idzie to może posiedzę chwilę dłużej
-
panipuchatkowa wrote:Butterfly o matko.. i co wy o tym wszystkim myślicie?4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly ciesze się że w ten sposób myślicie :*
Miss aaa bombki, ja w przyszłym tygodniu biore się za pierniczki na choinkę. czy macie jakiś sprawdzony przepis?
ja dzisiaj przesiedziałam cały dzień w szlafroku. Męża nie ma, wraca dopiero jutro więc miałam dzień lenia. Jutro muszę ugotować cebulową i zrobię jakiś makaron. A dzisiaj jeszcze meczyk Polska-Portugalia więc sobie odpalę. -
Butter powiem Ci że jesteś niesamowicie silna, czytając Twoje posty jesteś nadal optymistycznie nastawiona pomimo tego co cię spotkalo, podziwiam za ten spokoj, czytając cię czasem mam wrażenie jakby to nie Ciebie dotyczyło bo piszesz to z takim spokojem.
Miss Ja się domyślam, ze taki zastój okresu oznaczać będzie u mnie niesamowity ból brzucha, dzisiaj miałam bardzo mało ruchu i tak podejrzewam że to może dlatehoStarania o drugie dziecko -
Puchatkowa ja mam sprawdzony przepis, robię z niego pierniczki od x lat
właśnie przypomniałaś mi że trzeba pierniczki piec haha
Andii lubi tę wiadomość
-
Panipuchatkoea ja robiłam w tamtym roku
z córką pierniczkii na choinkę i uwierzycie że po świętach sobie przypomniałysmy że piernikow nie powiesiłam na choincepo świętach na nowy rok powiesilysmy hehe
Przepisu nie pamiętamStarania o drugie dziecko -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69b5afec5295.jpg
Mam nadzieję że rozczytasz moje bazgrołyja od razu robię dwie porcje i wychodzą mi 3 duże puszki bodajże
tylko wiadomo jak na choinkę to trzeba od razu dziurki robić zanim wystygną bo potem jak skała aż się ozdobi i zmiekną
panipuchatkowa lubi tę wiadomość