Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdaa21 wrote:Może żeby jakieś zakażenie się nie wdało, czy coś.. Mówili Ci co z tym jajowodem? JAk się czujesz?4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
nick nieaktualny
-
Butterfly szybko to zrobili jak tak, więc musiało coś być nie tak skoro tak szybko się decydowali na zabieg
ale najważniejsze że już niedługo wrócisz do domku kochana :* teraz odpoczywaj i nie myśl :* zrobiłaś co mogłaś
-
A co do wątku naszego ja też miałam wiele razy takie myśli żeby was opuścić (i na pewno będę jeszcze kiedyś je miala) ale nie potrafię
jesteście takie wspaniałe że nie umiem tak się odciąć od Was :*
-
nick nieaktualny
-
Butterfly ;( trzymaj się ;* jeśli potrzebujesz pogadać to zawsze tu jesteśmy
Dzisiaj jakiś dzień pecha. Wyć mi się chce. Zgubiłam właśnie mojego delfinka z Pandory;( I nie mogę nigdzie znaleźć. A był dla mnie symbolem że delfiny wiążą się na całe życie;(Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witam
Butterfly trzymaj się, wypoczywaj i głowa do góry jeszcze będzie dobrze
Propo planowania okresle to sytuacja z żucia najlepsze imprezy wychodzą nie planowanewięc czasami lepiej poddać troszkę się losowi wiadomo czasami trzeba zrobić krok w odpowiednim kierunku.
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Butterfly- widać uznali że tak będzie najlepiej... Bardzo mi przykro. Odpoczywaj teraz...
Alex-jejciumoże się znajdzie. Jeździcie sporo może został np u rodziców? albo gdzieś się zakopał w miejscu o którym nawet nie pomyślisz
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm