Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mari92 wrote:Witajcie kobietki mnie też biegunka coś męczy.
Dziś idziemy na szczepienie mojego maluszka
Patulka jesteś dzielna.
Buterfly trzymaj się.
Terka super, że z mężem w gry gracie. Mój nie ma cierpliwości. Może jak dziecko będzie większe się nauczy
Udanego dnia
My strasznie lubimy graćjak tylko jest możliwość to rozkładany jakąś planszowe
Mari92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Butterfly omg co to za wiadomości z tym jajowodem?4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly jejku jak mi strasznie przykro
Tak jak dziewczyny piszą- wszystko się może zdążyć a czas leczy rany więc proszę Cię nie poddawaj się- nigdy, przenigdy się nie poddawaj jeśli czegoś pragniesz :* :* :* ja po prostu nie mogę uwierzyć w to co czytam tutaj
aż mi ryczec się chce
przez co my kobiety musimy przechodzić i ile się nacierpiec w życiu -
Butterfly bardzo mi przykro;* trzymaj się kochana i nie skreślaj swoich szans na macierzyństwo. Musicie sobie dać czas na regenerację sił i rozważyć do dalej i jakie macie możliwości. Aż mi się płakać chce po takich wiadomościach;(Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Andii wrote:Nie mówcie o płaczu bo ja dzisiaj mam mieć okres i jestem tak nerwowa i płaczliwa, że lepiej żeby się nie spóźniał
-
alex0806 wrote:Ja dietę już testuję ale przez brak czasu na gotowanie w tym tygodniu ograniczę się do bardzo prostych posiłków.
ale faktycznie trzeba temu dużo czasu poświęcać
ja też czasem zamieniam sobie posiłki na mniej czasochłonne
-
nick nieaktualnyMi dzis nic nie wchodzi
nawet woda, ktora uwielbiam ... kupilam sobie cole zero moze mi sie na zoladku polepszy. Musze na cukier uwazac... Cale szczescie, ze nie mam jakichs slodkich zachcianek.
Kurcze, minal tydzien od wizyty a ja jestem troszke zdenerwowana czy wszystko Ok. Na belly na grupie czerwoxwek co chwile czytam o tym, ze cos jest nie tak albo ze juz po wszystkim... Chyba musze ograniczyc tamto forum, bo za duzo siw doszukuje u siebie. Przeciez niekazda kobieta jest taka sama a objawy tez kazda ma inne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 10:51