Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Terka dziękuję za miłe przyjęcie zawsze mi spadała w dzień miesiączki zwłaszcza że pierwszy dzień był jak zwykle obfity i pojawił się skrzep krwi tylko że jednorazowo dlatego boję się robić tego testu.. Poczekam do następnego tygodnia z testem jeżeli temperatura dalej będzie na tak wysokim poziomie
-
alegzi cześć :*
zazwyczaj trwają 5-7 dni boję się robić ten test bo co cykl mam urojenia i mój mąż ma mnie już dosyć on na spokojnie podchodzi do wszystkiego bo twierdzi że nieważne kiedy będzie dziecko aby było zdrowe. Ja nie umiem nie myśleć o ciąży ale to tylko chyba kobieta wie jak to jest gdy już zaczyna mocno działać instynkt macierzyński. Męża faszeruje witaminami androvit od tego cyklu a ja sama zaczęłam przyjmować większe dawki plus kwas foliowy. Tak to wcześniej liczylam na łud szczęściaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 13:43
-
Pattyy wrote:alegzi cześć :*
zazwyczaj trwają 5-7 dni boję się robić ten test bo co cykl mam urojenia i mój mąż ma mnie już dosyć on na spokojnie podchodzi do wszystkiego bo twierdzi że nieważne kiedy będzie dziecko aby było zdrowe. Ja nie umiem nie myśleć o ciąży ale to tylko chyba kobieta wie jak to jest gdy już zaczyna mocno działać instynkt macierzyński. Męża faszeruje witaminami androvit od tego cyklu a ja sama zaczęłam przyjmować większe dawki plus kwas foliowy. Tak to wcześniej liczylam na łud szczęścia
W takim razie mam nadzieję, że zobaczymy za niedługo zieloność u Ciebie U mnie już powoli zaczyna się robić odwrotnie, tzn. mąż wpada w paranoje, a ja go uspokajam1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Dziękuję za miłe powitanie
Coś o mnie, mieszkam w Lublinie, mam synka 14 miesięcznego o którego staraliśmy się 8 cykli wpadałam powoli w paranoję, chociaż wiem że bardzo często trzeba dłużej się starać. W tym cyklu w którym się udało, staraliśmy się co 2 dni w okresie owulacji(wcześniejsze cykle 4 dni pod rząd w czasie owulacji i nic) i stosowałam żel concive plus co prawda w poprzednim cyklu też go stosowałam, ale mam jakieś przeczucie że dzięki niemu mogło się udać, bo ogólnie miałam bardzo słaby śluz a on podobno ma go zastąpićWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 14:27
-
Co za dzień czuje się dziś strasznie nie z powodu bety bo się przyzwyczaiłam ze to nie takie proste ale boli mnie strasznie głowa ;/ mdli mnie boli podbrzusze i zimno mi strasznie a @ jak nie było tak nie ma
-
Hej dziewczyny. U mnie też śnieg sypie, ale nie ma go dużo bo szybko się topi.
Za to u mnie depresja goni depresję. Dzisiaj się dowiedziałam, że moja współpracownica z którą prowadzę grupę, złożyła wypowiedzenie. Od stycznia będę miała przerąbane... Ktoś nowy przyjdzie, muszą kogoś zatrudnić. Teraz tym bardziej jestem załamana, bo dopóki w ciążę nie zajdę to będę musiała tam siedzieć.
Na dodatek nadal plamienia, wysypka mi się pogorszyła czytałam wczoraj ogólnie na necie i łącząc moje objawy to może być niedomoga lutealna i zbyt niski progesteron. Dlatego mam takie plamienia i inne cyrki, guzki w piersiach, zawirowania w temperaturze.
Dzisiaj nadal brzuch mnie boli jak na @ więc może być tak, że ja już od poniedziałku do szpitala pójdę. Rano dzwonię do lekarza, który mnie tam kierował. I od razu zrobię progesteron i tarczycowe jutro rano.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 17:50
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵