Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Za szybko na spadanie temperatury takie ostateczne mi tez tak kilka dni spadała... Tak wiec no wiesz... Trzeba czekać niestety ale Ty dzisiaj nie myśl tylko świętujcie z mężem! bawcie sie dobrze i najlepiej cały weekend a co!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Maleńka1592 wrote:Właśnie @ przyszla z termometrem ok bo jak mierzylam przed to była temp niższa 36.9
Przynajmniej mogę rozpocząć nowy cykl
Och no nie no... Tak mi przykro... Myślałam ze naprawdę cos z tego będzie jak sie trzyma. A franca i tak przylazła... Jak zwykle niemile widziana... "plus" tego taki ze wiesz co jest...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Panipuchatkowa wszystkiego najlepszego!!
Maleńka oby nowy cykl był lepszy od poprzedniego :*
Ja się chyba dzisiaj skuszę w końcu na test ciazowy.. Dzisiaj temperatura dalej nie daje za wygraną 37.2 jak będzie negatyw no to się dopiero będę zastanawiać dlaczego tak jest.. A co dopiero kupiłam testy owulacyjne -
Mari92 wrote:Alex kciuki
Kasia25 na siłe to nie to samo co z chęci. Ale jak trzeba było. We wszystkim trzeba mieć nadzieję
Pattyy koniecznie idź do ginekologa. Regularny okres niestety nie oznacza, że wszystko ok. A lepiej wiedzieć i się leczyć. Niż czekać nie wiadomo na co.
Powodzenia nam wszystkim w staraniach ❤
Jakoś nie dochodzi do mnie abym w wieku 25 lat była na coś chora, ale pewnie każda tak myślała a tu jednak niemiłe niespodzianki -
Cześć Dziewczyny!
Panipuchatkowa, wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń i udanego dnia
Maleńka, przykro mi bardzo. Miałam nadzieję, że taki piękny wykres zakończy się zielonością.
Kasia25, jak lekarz każe to co zrobić? Grunt żeby pomogło.
Patty, czekamy na dobre wieści!
Mi dziś o dziwo temperatura odbiła, więc mam nadzieję, że to ovu. Aż jestem zaskoczona, że w takim dniu…
Pattyy lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi jeżeli się nie zakończy to w styczniu idę do ginekologa w tym miesiącu będę się starać za dwóch haha. Chociaż mój mąż nie ma problemu jeżeli chodzi o współżycie i mam go na zawołanie :p ale testy owulacyjne spokojnie czekają w szafce . Kiedyś widziałam jak dziewczyny pisały o jakimś żelu który zastępuje sluz płodny, kojarzysz coś? Bo ja owszem mam sluz płodny ale max 2 dni w dni płodne.. Może o to chodzi..
-
panipuchatkowa wrote:Alegzi gratuluje owulki. Pattyy przytulam i licze ze następny cykl będzie tym szczesliwym! Wlasnie wracamy z zakupów swiatecznych a wieczorkiem lecimy na kolację do włoskiej knjapki. Muszę się jakoś odpicowac!☺
Odpicuj niech każdemu gęba opada mi 6 grudnia mija z mężem 6 lat odkąd się znamy także jutro chyba będziemy świętować bo tak to wypada w środku tygodniapanipuchatkowa lubi tę wiadomość