Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie z rana
W temacie prezentów, ja moim rodzicom pod choinkę robię fotoksiążkę ze zdjęciami z ich wakacji (byli 3 tygodnie w Rosji). Robiłam już podobną dla siebie i to jest rewelacja
Jeśli byłybyście zainteresowane, do końca grudnia na empikfoto.pl jest promocja do -40% na fotoksiążki na papierze fotograficznym. I np. duża 30x30cm ze 190zl jest teraz za około 125zł
Mężowi chciałabym oczywiście dać pozytywny test w nastepnym tygodniu możliwe, że będzie owulka, więc pełna mobilizacja.panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
Ooo kochane u mnie prezenty juz obcykane. W tym roku robiliśmy losowanie kto komu kupuje prezent. I w sumie wszystko już mamy skompletowane. Ja mojemu mężowi raczej już nie dam pozytywnego testu. Temp spada. Ale nie mam okresu bylam pewna ze rano mnie zaleje a tu cisza i nawet brzuch nie boli.
-
kryha wrote:Witajcie z rana
W temacie prezentów, ja moim rodzicom pod choinkę robię fotoksiążkę ze zdjęciami z ich wakacji (byli 3 tygodnie w Rosji). Robiłam już podobną dla siebie i to jest rewelacja
Jeśli byłybyście zainteresowane, do końca grudnia na empikfoto.pl jest promocja do -40% na fotoksiążki na papierze fotograficznym. I np. duża 30x30cm ze 190zl jest teraz za około 125zł
Mężowi chciałabym oczywiście dać pozytywny test w nastepnym tygodniu możliwe, że będzie owulka, więc pełna mobilizacja. -
Ojej dzięki za informacje! juz dawno na ich stronce nie byłam... A mam tyle rzeczy do porobienia ze zdjęciami a jeszcze jak teraz taniej to już mam mobilizacje większąhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Cześć Dziewczyny
Kryha, super pomysł z fotoksiążką. Oryginalny prezent, do którego człowiek zawsze może wrócić. Chyba się skuszę na niego jak mąż będzie miał urodzinki. Muszę to sobie zapisać, bo przed urodzinami pewnie nie będę pamiętała o tym.
Panipuchatkowa, u mnie w rodzinie też się losujemy Uważam, że to fajny pomysł
Co do planów na dzisiejszy dzień to muszę chyba skoczyć po zakupy mimo tego, że byłam wczoraj. Nakupowałam słodyczy i łakoci, a o mięsku na obiad zapomniałam. Poza tym mam w planach zrobić sałatkę i ryż z bananami. Chodzi za mną cały tydzień.
Miłego dnia Kochane
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ja pomysłów na prezent właśnie nie mam. Chcieliśmy rodzicom zafundować weekend w SPA, bo tak ogólnie to wszystko mają i niczego nie potrzebują. Ale nasi ojcowie za granicą pracują, więc mógłby być problem z terminem i realizacją takiego weekendu. Kurcze, naprawdę mamy dylemat. My jesteśmy zwolennikami użytecznych prezentów
Ja już mam plany na weekend zrealizowane. Wszystko co chciałam to ogarnęłam Dopiero siadam do śniadania.
Kupiłam sobie dzisiaj taki specyfik do włosów w zielarskim, który teściowa mi poleciła (chociaż raz coś pożytecznego z jej strony:P ). Teściowa stosuje niedługo, ale przestały jej włosy wypadać. Wczoraj mi pożyczyła, umyłam głowę i włosy jak nie moje - puszyste, miękkie. Można tym myć włosy i całe ciało.Takie coś: https://naturalnadrogeria.pl/pl/p/CEDROWE-mydlo-do-wlosow-i-ciala-KAPIEL-AGAFII/463?gclid=CjwKCAiAu4nRBRBKEiwANms5W4pVgbXIdnYiufjqwooYYFjNidMswLiSPvBRQ8lb4jNsV04U5bJt7xoCopEQAvD_BwE
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, wysłałam nawet linka do siostry Mam ogólnie od jakiś kilku miesięcy duży problem z wypadaniem włosów. Ile ja się już rzeczy na ten temat naczytałam. Moja dieta jest różnorodna, jadam duuuzo warzyw i owoców, a tak czy siak włosy wypadają garściami. Czytałam dzisiaj, że to może mieć związek z niepłodnością. Nie mogę się doczekać piątkowej wizyty u gin.1cs z CLO
-
Alegzi, trzymam kciuki za wizytę Ja jeszcze na 100% nie wiem jak ze szpitalem, jutro się okaże. Bo dzisiaj jak na złość zero plamień
Jak nie dostanę @ to od jutra biorę Duphaston na wywołanie. Ale ważne, że wtedy mogę iść w każdej chwili. Oprócz weekendu oczywiście. Kurcze, powiem wam, że jakoś pełna nadziei jestem... ale boję się rozczarować tymi badaniamiLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej dziewczyny:) foto-książka super pomysł. My daliśmy taką z naszymi zdjęciami naszym rodzicom w dniu naszego ślubu, jako podziękowanie. Byli zachwyceni
A co do wypadania włosów to mojemu mężowi tez wypadają na czubku. Wiele rzeczy już próbował. Nawet trochę pomogło, bo więcej nie wypada
Anete daj znać jak tam wizyta u gina wypadła
Alegzi bo ty myślami już przy świętach, a nie obiadku hehe , masz okazję na dodatkowy spacer
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 15:23
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Alex, a ja trzymam za Twoją
Panipuchatkowa, ja też tak kiedyś myślałam, ale w tym roku za bardzo mi wypadają. Nawet mój mąż zauważył, że mam ich dużo mniej. Także na wizycie u gin. na pewno o tym wspomnę.
Mari, pewnie masz rację
Właśnie szukałam na necie jakiś informacji nt. pierwszej wizyty w klinice. Chciałabym zadać jak najwięcej możliwych pytań żeby to nie było 5 minutowe spotkanie, z którego wyjdę tylko z listą badań do zrobienia. Coś tam sobie pozapisywałam. Szkoda, że moje wszystkie wcześniejsze wyniki są w Pl. Będę miała 1 dzień jak przyjedziemy na przejrzenie ich. Musze sobie sprawić jakiś ładny zeszycik, który będzie przeznaczony tylko do nękających mnie pytań, objawów itp. No i będę sobie w nim zapisywała odp. gin. Jak w szkole
panipuchatkowa, alex0806 lubią tę wiadomość
1cs z CLO
-
Alegzi, dyktafon sobie weź na wizytę Wtedy nic ci nie umknie A tak na serio, warto faktycznie zapisać najważniejsze pytania. Ja przez stres i nieuwagę zapomniałam zapytać wtedy o przesunięcie terminu w zależności od @ - nadzwoniłam i nalatałam się jak głupia, żeby to ogarnąć.
U mnie teraz mocniejsze plamienie. Naprawdę modlę się, żeby to się konkretnie rozkręciło. Tęsknię za bolącymi, zalewającymi okresami w tym momencie, bo przynajmniej nie było wątpliwości co do tego, czy to @, czy tylko plamienie^^
Ja mam wrażenie, że ten dzień się dzisiaj cudownie ciągnie i ciągnie... Ale wstałam przed 8, więc pewnie dlatego Wy jak spędzacie sobotę? Jakieś plany na wieczór? Ja się męża pozbędę, bo wychodzi z kolegami Zostaje mi ciepłe łóżeczko, herbatka i serial. Ale jestem z tego bardzo zadowolona, bo coś mnie dzisiaj trzepie z zimna.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Byłam u ginekologa, zrobiła usg- pęcherzyk 15mm, prawdopodobnie za 3 dni owulka. Wszystko inne w porządku. A plamienia- taka moja uroda w czwartek mam przyjść, żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł i wtedy ewentualnie dostanę progesteron aczkolwiek mówiła, że skoro wyniki mam w normie to może nie pomóc na te plamienia.
-
U mnie dzisiaj dziwna sprawa. Zrobiłam sobie jak nigdy dłuższą kąpiel w wannie i jak wyszłam, zalała mnie nagle taka masa mega rozciągliwego śluzu. Już od bardzo dawna takiego nie miałam. Chyba będzie trzeba zrobić test owu chociaż to dopiero 13dc
No i bankowo dzisiaj -
Cześć dziewczyny. Jestem świezak na ovufriend. 2 udane poczecia juz za mną. 3 upragnione w trakcie realizacji. Moglybyscie zerknac na wykres ? Kazda ciaza trfiona w 1 cyklu. Bez wiekszych staran. Ta zdecydowanie starannie planowana. Kwas badania etc. Jestem miesiac po odstawieniu yasminelle. Lekarz dal zielone swiatło. Nie monitoruje jajeczek ale poznaje swoj organizm. W 2 ciazy tez prowadzilam kalendarzyk , mierzylam tempke do 9tc bo jestem po 2 poronieniach. Zapomnialam co i jak tam. Na moje oko wyglada obiecujaco.. Moge prosic Was o zdanie ? Pozdrawiam Was wszystkie mocno