Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja od nowego roku zacznę pewnie starania ze zdwojoną siłą, więc też wyposażę siebie i męża w różne specyfiki, jeśli będę musiała Na pewno witaminy dla obojga, żel albo te wasze zioła Zobaczymy najpierw, w czym jest problem.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mari, dokładnie Jeśli nie ma żadnych przeciwskazań to jak najbardziej trzeba próbować. Ja od jakiegoś cyklu nie mogę „znaleźć” śluzu płodnego, więc może akurat żel mi pomoże.
Mari92 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ja właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że w tym cyklu u nas ubogo z ani zbytniej ochoty, ani warunków przez te plamienia. Może w przyszłych cyklach właśnie żel pomoże, bo czasem śluzu brak i wspomagaliśmy się zwykłymi żelami z Unimila bodajże. Niby jest napisane na nich, że nie są dla plemników szkodliwe, ale kto ich tam wie...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
kryha wrote:Ja drugi cykl biorę też do owulacji wiesiołek i widzę już poprawę w śluzie szału nie ma, ale trochę lepiej
Szału nie ma, ale zawsze coś Kochana ważne, że chociaż jakiś malutki pozytywny efekt widzisz. A nóż, widelec właśnie tego potrzeba w Twoim przypadku żeby pyknęło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 20:44
1cs z CLO
-
Ja dziewczyny na prawde polecam ten żel, jak już pisałam, myślę że on mi troszkę pomógł w zajściu w ciążę
Ja już za 3 dni myślę że będę miala dni płodne, ale my jeszcze wstrzymujemy się 2 cykle... Powiem Wam że bardzo bym chciała zacząć się już starać, wiedząc że za pierwszym razem nie przyszło nam to łatwo... Ale mój mąż się upiera że trzeba poczekać aż synek będzie starszy, on to by czekał jeszcze do kwietnia ale ja postawie na swoim i spróbujemy od stycznia.
-
Ewelka, coś czuję, że od kolejnych cykli każda z nas wypróbuje tego żelu
Myślę, że Twój mąż chce dobrze. Wiktorek to maluszek i nie chce pewnie żebyś miała za dużo na głowie. Małe dziecko i ciąża to na pewno daje w kość. No, ale z drugiej strony jak wiesz, że dasz radę i bardzo tego chcesz to życzę powodzenia Najlepiej jak razem z mężem się będziecie zgadzali co do miesiąca starań.
Ewelka Elka lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
Ewelka synek jeszcze malutki, ale na pewno rodzeństwo to będzie i dla niego piękny prezent.
alex u nas w tym cyklu też coś ubogo z a teraz mam masakryczną na niego ochotę, ale po pierwsze go nie ma a po drugie nie wiem co to za plamienie u mnie wystąpiło więc wolę być wstrzemięźliwa.Ewelka Elka lubi tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:alegzi no bardzo szybko . Zawsze miałam ok. 40 dni a teraz nie wiem, nie pytaj mnie..
O kurczaczki, ale niespodzianka z tą owulka u Ciebie Stosowałaś jakiś wspomagacz w tym cyklu?
1cs z CLO
-
Panipuchatkowa, no to oby to był akurat ten cykl
My też mieliśmy na ślubie tylko fotografa. Jakoś nie ma u nas w rodzinie tradycji oglądania filmów z jakiś imprez.
Malenka, nie dziwię się1cs z CLO