Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Magda super niespodzianka
mąż jak widać sam zorganizować też fajnie może;) mój pewnie by się wygadał;p
Miss piękny sen, też mi się często ani że mamy dziecko. Szczególnie karmienie piersią właśnie. A jak się budzę to pozostaje żal. U mnie temperatura taka jak wczoraj więc wysoko jak na mnie. Wolałabym żeby spadała a ona się trzyma -
Miss może u Ciebie coś się wykluje z tego
mi w obu ciążach się śniło karmienie piersią a teraz pierwszy raz chłopca. Wcześniej dziewczynki. Tylko u mnie mimo jak widać przebytej owulacji szans na ciążę nie ma bo się zabezpieczalismy. Dlatego mnie nie korci żeby testy marnować
Okropne powietrze jest w Opolu. Normalnie tragedia. W gardle drapie, oczy mam czerwone i pieką. I przymrozek mocny a ja rękawiczki gdzieś posiałam ;/MissKathy92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cały cykl w gumce. Raz podczas gry wstępnej było bez ale później założył bo się opamietał. A ja nie przypomniałam bo wolałam bez ;p
Ale raczej nic by wtedy nie pykło. Pewnie późna owulacja bo jakiś tydzień temu mnie śluz zalewał. A dopiero teraz piersi bolą kilka dni. Boli jajników nie miałam. Ja chyba jestem skazana na dziwne cykle;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ale kto powiedział że dziwne znaczy nieskuteczne? Organizm Ci się obudził i sama masz owulacje. Późne bo późne ale są. Wcześniej chyba nie miałaś prawda? No jakby u Ciebie było coś na rzeczy to byłoby największe jajo na tym forum, nie ma co.
Paulins lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Cześć dziewczyny
Magda, dobrze ze u Ciebie wszystko oki.
Alex mi się tez nie raz śniło karmienie piersią, szczególnie jak bolały mnie piersi przed okresem ...
ja właśnie wstaje i idę pod prysznic. Później do lekarza. Ciekawa jestem co mi powiedzą ...
wczoraj byliśmy u znajomych wieczorem i tylko sie męczyłam bo mam taaaaakie wzdęcia ze myślałam ze eksploduje i całe jelita mnie bolały. Praktycznie nic takiego nie jadłam żeby aż tak złe się czuć ... no coz. Było minęło.
Miłego dnia dziewczynki -
Witam się i ja
Jej takie piękne sny, Miss życie Ci aby stały się rzeczywistością
Zresztą jak dla każdej z nas
Madzia fajna niespodzianka
Alex rozumiem twoja niepewność co do cyklu tyle że u mnie tempa bardzo nisko i nie wiem na kiedy spodziewać się okresudziś 22 dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 09:55
MissKathy92 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Jajo to będzie jak ja kiedykolwiek zdołał urodzić dziecko
o zajście się nie martwię. Mam nadzieję że się uda doprowadzić kolejna ciążę do porządku i będę się cieszyć zdrowym dzieckiem
Butterfly92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej kobitki
Ja też w to wierze, że się Wam uda<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Alex ja tez wierzę, ze uda się
kiedyś miałam w przychodni (jak jeszcze w Polsce pracowałam) pacjentkę po 12 poronieniami ... i urodziła zdrowe dzieciątko ... tak zdeterminowani byli ze podziwiałam ich.
Nie chce Ci tym powiedzieć, że czeka Cię taka droga. Tylko, ze wszystko jest możliwe -
Zgadzam się z dziewczynami wszystko jest możliwe, ile to razy lekarze mówią że to nie możliwe a kobiety zachodzą w ciąże i rodzą. Czasami czeka nas troszkę dłuższą droga, ale warto
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hej wam
Alex, Miss - napewno wam się uda spełnić Marzenie o posiadaniu dziecka
Magda to bardzo dużo masz hemoglobiny we krwija po operacji mam 13,4
Pogodzilam się z moim M, wyjasnilismy sobie wszystko i następnego dnia zorganizował kolację a po kolacji poprosił mnie o rękę
Jestem przeszczęśliwa
Wczoraj dzwonili do mnie z szpitala w sprawie leczenia tej endometriozy i czekam na kontakt w sprawie wizyty
Magdaa21 lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly widzę że u Ciebie w życiu istny kalejdoskop- raz dobrze, a raz źle
Mam nadzieję że teraz w Twoim życiu będą tylko same radosne chwilę a narzeczony już nigdy nie będzie się zachowywał tak jak ostatniono i gratuluję zaręczyn kochana :* pochwal się pierscionkiem
Madzia ładna ta Twoja hemoglobinka
Alex zobaczysz że się uda Ci utrzymać ciąże i urodzić zdrowe dziecko :* -
Dziewczyny ... Ja już po. Zazdroszczę wam że mieszkacie w Polsce. Ja dalej nie wiem nic. Na USG jest oczywiście nic nie widać, bo to 4 tydzień. Za to pani doktor tak mnie potraktowała ... Myślałam że jestem poprostu jakąś głupia. Ogólnie to powinnam się liczyć z tym, że ciąża ciążą ale ja jako położna przecież wiem że nie ma się co nastawiać itp. ogólnie to w sumie nie wiem jak mam nawet wam to powiedzieć co ta baba mi nagadała ... Tak bezdusznej kobiety to ja długo nie spotkałam ...
Nie chce mi się nawet już nastawiac, że będzie dobrze i że te dwie kreski to jest realna nadzieja ... Chce mi się plakac i czuję taka totalną pustkę w sobie.