X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku Paulins zgadzam się z Lelek na temat tego że nie możesz tracić nadziei pod wpływem słów jakiejś baby :/ jedyne co trmeraz pozostało to nadzieja że będzie dobrze- już nic nie możesz zrobić innego kochana :* co będzie to będzie ale musisz wierzyć że ten okres jednak nie przyjdzie :) I nie pozwolimy Ci tu myśleć inaczej :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa, nie rodze :D :*

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha:D

3i49krhm19wid3ce.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, nie chce analizować swojego organizmu bo będę schizowac. Jak się zacznie to się zacznie :D
    Jutro wizyta :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to chyba najlepsze podejście. :)

3i49krhm19wid3ce.png
  • Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2018, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, macie rację w 1000%. Ja z tego żalu jak ta baba do mnie gadała po prostu się tak nastawiłam. Ja wiedziałam 100% że nic nie będzie widoczne ale sama położna w rejestracji mi zrobiła taki termin. Ja byłam tego myślenia że ona mi na tej wizycie zrobi bHCG. Eee tam olać temat. Co ma być to będzie. Idę robić obiad i soki w wyciskarce :-)

MissKathy92, Magdaa21 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins- glowa do gory :) dlaczego moaloby byc cos zle ? :) nie nastawiaj sie tak ! Dla samej siebie i dla Malenstwa !
    Widocznie w Niemczech panuje inna kultura- chociaz w Pl tez mozna niezle sie naciac i trafic na zlego lekarza- nie ma reguly.
    Teraz najwazniejsze to odpoczywac, nie stresowac sie, dbac o siebie :) a zostanie Ci to wynagrodzone !

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins będzie dobrze :-)
    Nie przejmuj się głupią babą

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Paulins masakra, moja lekarka też mi powiedziała coś, że prawie się popłakałam, wiem zawód zawodem, ale mówię, że umówiłam się na polowkowe na 20tc, to ona do mnie, a do kiedy jest terminacja, bo sie chyba zmieniło, ja mówię, że przecież wszystko jest dobrze na usg i jaka terminacja. To mi mówi, że trzeba być na wszystko przygotowane i jeżeli do 24 to lepiej iść w 22na polowkowe, bo będą ładniejsze zdjęcia w 3d, a jak do 22 to w 20, żeby mieć czas. Do tej pory to przeżywam, mam nadzieję, że maluch zdrowy.

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Paulins jak tak czytałam i słyszałam różne opinie o zachodzie to ja poproszę polska służbę zdrowia ;D
    Nie martw się, oczywiście że będzie dobrze ;) czy sie to tej pani podoba czy nie, będzie dobrze ;D

Magda-o której jutro wizyta? :)
    Rzecz chyba oczywista że czekamy na wieści :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6397bcf8a17.jpg

Dziewczyny to mój pierścionek zaręczynowy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 17:10

terka, puszek369, MissKathy92, panipuchatkowa, Magdaa21, Mari92 lubią tę wiadomość

4 CS - ciąża pozamaciczna

Walka z endometriozą.
    21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.
  • terka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszek co Ty gadasz??? Jeju ja bym chyba w pysk strzelila. Sory ale poważnie mówię. I zwalila potem na hormony ;D jak można tak powiedzieć? Jak? Lekarz? Eh :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 17:19

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a2360bc9784.jpg

A takie obrączki będziemy mieli :)

terka, puszek369, MissKathy92, panipuchatkowa, Magdaa21, Mari92 lubią tę wiadomość

Walka z endometriozą.
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Puszek co Ty gadasz??? Jeju ja bym chyba w pysk szczelina. Sory ale poważnie mówię. I zwalila potem na hormony ;D jak można tak powiedzieć? Jak? Lekarz? Eh :(
    Serio to usłyszałam, na usg genetycznym wszystko wyszło dobrze. Zdaje sobie sprawę, że zawsze mogą być problemy, ale wierzcie jak o tym co wtedy usłyszałam myślę to mi przykro i płakać się chce. Lekarz pomyslal, że może rozmawiać ze mną jak że specjalista, ale to nie było fajne. Koleżanka tez do tam chodziła i jak usłyszała na pierwszej wizycie, że ma się nie przyzwyczajac, bo zarodek jest nisko przy szyjce to poszła gdzie indziej, a ona ponad rok się starała o ciaze. Wszyscy mówią, że ten lekarz tak mówi, nawet mojego męża kuzynka, która prowadziła tam pryw dwie ciaze, zanim się poznalysmy. Wszyscy mi polecali, że konkretny lekarz itp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 17:18

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly piękne :)

Butterfly92 lubi tę wiadomość

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins tak mi przykro w związku z tą sytuacją odnośnie wizyty :(

Ja też ostatnio przeszłam ciężką sytuację odnośnie sytuacji związana z ginekologiem, dobrze wiem co czujesz, ale nie martw się na zapas :)

Walka z endometriozą.
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widzę, że tutaj dużo się od rana zmieniło... Butterfly gratulacje. Jeśli jesteś pewna tego, że chcesz za tego faceta wyjść to tylko się cieszyć :) Faktycznie zmienia się jak w kalejdoskopie jak to chyba Miss ujęła :)

Magda my tu wszystkie czekamy na twój poród więc możemy trochę fiksować jak cię dłużej nie będzie :D

Paulins przede wszystkim na spokojnie! Lekarze to idioci czasami, także bierz na takich konowałów 3 razy poprawkę. Z twoim dzieckiem jest wszystko w porządku i tak się nastawiaj! Kto ma w nie wierzyć, jak nie ty.

Puszek ty też niezłą akcję miałaś. I też jestem zdania jak Terka, że trzeba było lekarzowi przywalić i zwalić na hormony :)

Ja już w domu. Zjadłam obiad i chwila odpoczynku. Już pogodziłam się z faktem, że jestem przywalona dokumentacją do końca roku albo i dłużej to jakoś to znoszę psychicznie i robię swoje. Umowę mam do jutra :) Ale już wcześniej mi zapowiedzieli, że przedłużają, więc nawet się tym nie przejmuję. A jutro idę po pracy na urodziny szefowej do restauracji, taka burżuazja będzie :D Ciekawe co ja tam będę jadła, jak wszyscy pizzę wybiorą...

Paulins, Magdaa21, terka lubią tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ja widzę, że tutaj dużo się od rana zmieniło... Butterfly gratulacje. Jeśli jesteś pewna tego, że chcesz za tego faceta wyjść to tylko się cieszyć :) Faktycznie zmienia się jak w kalejdoskopie jak to chyba Miss ujęła :)
    Faktycznie zmienia, ale kocham tego faceta i wiem że emocje nie mogą mną rządzić bo wtedy można stracić wszystko..

Paulins lubi tę wiadomość

Walka z endometriozą.
  • Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2018, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszek... Naprawdę lekarze myślą, że my jak znamy wszystko "od kuchni" to można być dla nas tak bezdusznie prostolinijnym ... Ja usłyszałam dzisiaj, że wyściółka macicy nawet nie jest pogrubiona ... Że ona tego nie widzi... Że sama wiem jak to wygląda itp.
    Puszek tak Ci współczuję takich słów ze strony lekarza...
    No nic... Póki co ja czekam. Idę do szkoły właśnie :-)

Butterfly92 piękny pierścionek :-) wy macie dobre tępo hihi już obrączki wybrane wow

• Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins wrote:
    Butterfly92 piękny pierścionek :-) wy macie dobre tępo hihi już obrączki wybrane wow
    12 stycznia ślub to już trzeba wszystko organizować :)

terka lubi tę wiadomość

Walka z endometriozą.
‹‹ 1900 1901 1902 1903 1904 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ