Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly92 wrote:12 stycznia ślub to już trzeba wszystko organizować
mega hihi ja Ci mogę polecic, że dużo taniej wychodzi jeśli pójdziecie do złotnika zrobić obraczki. Ja pokazałam wzór mojemu złotnikowi i zrobił nam dużo taniej niż w aparacie czy innym jubilerzy.
-
alex0806 wrote:Ja widzę, że tutaj dużo się od rana zmieniło... Butterfly gratulacje. Jeśli jesteś pewna tego, że chcesz za tego faceta wyjść to tylko się cieszyć
Faktycznie zmienia się jak w kalejdoskopie jak to chyba Miss ujęła
Magda my tu wszystkie czekamy na twój poród więc możemy trochę fiksować jak cię dłużej nie będzie
Paulins przede wszystkim na spokojnie! Lekarze to idioci czasami, także bierz na takich konowałów 3 razy poprawkę. Z twoim dzieckiem jest wszystko w porządku i tak się nastawiaj! Kto ma w nie wierzyć, jak nie ty.
Puszek ty też niezłą akcję miałaś. I też jestem zdania jak Terka, że trzeba było lekarzowi przywalić i zwalić na hormony
Ja już w domu. Zjadłam obiad i chwila odpoczynku. Już pogodziłam się z faktem, że jestem przywalona dokumentacją do końca roku albo i dłużej to jakoś to znoszę psychicznie i robię swoje. Umowę mam do jutraAle już wcześniej mi zapowiedzieli, że przedłużają, więc nawet się tym nie przejmuję. A jutro idę po pracy na urodziny szefowej do restauracji, taka burżuazja będzie
Ciekawe co ja tam będę jadła, jak wszyscy pizzę wybiorą...
masz rację
-
Butterfly, a skąd u was ten pośpiech?
Dopiero chciałaś odchodzić, a teraz już ślub. Przemyśl wszystko na spokojnie
Co do obrączek rzeczywiście lepiej iść do małego jubilera (takiego "bezmarkowego"), albo do złotnika. My za obrączki łącznie daliśmy coś koło 1000 złLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Butterfly, a skąd u was ten pośpiech?
Dopiero chciałaś odchodzić, a teraz już ślub. Przemyśl wszystko na spokojnie
Co do obrączek rzeczywiście lepiej iść do małego jubilera (takiego "bezmarkowego"), albo do złotnika. My za obrączki łącznie daliśmy coś koło 1000 zł4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
nick nieaktualnyButterfly, musisz byc tego pewna na 100%. Po ślubie juz nie jest tak latwo powiedziec, „przepraszam, ja stad wychodze”. To juz sa powazne zobowiazania. Mam nadzieje, ze dokladnie wszystko przemyslalas i wiesz co robisz
Butterfly92 lubi tę wiadomość
-
Butterfly pierścionek zaręczynowy przepiękny
obrączki również choć nie mój gust ale to Wam mają się podobać
A co do ślubu to zgadzam się z Alex- wszystko to tak szybko się dzieje- dopiero był kryzys że aż chciałaś się wyprowadzić po nowym roku a teraz już ślub po nowym rokuale wierzę że to wszystko przemyslalaś i jesteś na milion procent pewna
to jest Twoje życie i Ty najlepiej wiesz co będzie dla Ciebie najlepsze
więc gratuluję i pierscioneczka i ślubu :*
-
A ja właśnie wróciłam od dziewczyn z robienia bombek
I jest mi smutnobo spotkałam się z kuzynką mojej przyjaciółki (mieszkają po sąsiedzku i wpadła do niej po coś)- tej która ma dwóch synów i spodziewa się kolejnych dwóch, teraz jest w 30tc- a ja nawet nie umiałam z nią porozmawiać i tylko gapilam się na jej brzuch
jeszcze w tle w tv leciała Brzydula i był odcinek jakiś ciążowy... aż na głos powiedziałam że czuje się nieswojo bo dziewczyny tylko o ciąży gadaly
oczywiście nikt nie zapytał jak się czuje i jak ogólnie idą nam starania
no i ogólnie tak mi smutno się zrobiło że nam się nie udaje
Teraz sobie chwilę poplacze i będzie mi lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 19:16
-
Lelek wrote:Butterfly, musisz byc tego pewna na 100%. Po ślubie juz nie jest tak latwo powiedziec, „przepraszam, ja stad wychodze”. To juz sa powazne zobowiazania. Mam nadzieje, ze dokladnie wszystko przemyslalas i wiesz co robisz4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
A mnie się wydaje że zrozumial że to może się posypać i postanowił coś z tym zrobić
oby
Panipuchatkowa - no to tłumy nie ma co
Dziewczyny jak słyszę co wam lekarze mówia to aż przykro się robi, smutne że osoby które powinny wzbudzać zaufanie takie słowa mówią...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Butterfly pierścionek zaręczynowy przepiękny
obrączki również choć nie mój gust ale to Wam mają się podobać
A co do ślubu to zgadzam się z Alex- wszystko to tak szybko się dzieje- dopiero był kryzys że aż chciałaś się wyprowadzić po nowym roku a teraz już ślub po nowym rokuale wierzę że to wszystko przemyslalaś i jesteś na milion procent pewna
to jest Twoje życie i Ty najlepiej wiesz co będzie dla Ciebie najlepsze
więc gratuluję i pierscioneczka i ślubu :*
Teraz jestem pewna w 100 %, że chcę wyjść za mąż4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
MissKathy92 wrote:A ja właśnie wróciłam od dziewczyn z robienia bombek
I jest mi smutnobo spotkałam się z kuzynką mojej przyjaciółki (mieszkają po sąsiedzku i wpadła do niej po coś)- tej która ma dwóch synów i spodziewa się kolejnych dwóch, teraz jest w 30tc- a ja nawet nie umiałam z nią porozmawiać i tylko gapilam się na jej brzuch
jeszcze w tle w tv leciała Brzydula i był odcinek jakiś ciążowy... aż na głos powiedziałam że czuje się nieswojo bo dziewczyny tylko o ciąży gadaly
oczywiście nikt nie zapytał jak się czuje i jak ogólnie idą nam starania
no i ogólnie tak mi smutno się zrobiło że nam się nie udaje
Teraz sobie chwilę poplacze i będzie mi lepiej
Ważne, że my się codziennie tutaj pytamy o Ciebie a zarazem martwimy, bo jesteśmy tutaj wszystkie jak jedna wielka rodzina4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Butterfly92 wrote:Tak wiem, że chciałam dopiero co się wyprowadzić, odbiło mi...
Teraz jestem pewna w 100 %, że chcę wyjść za mąż -
terka wrote:Eh Miss
Zero wyczucia...
Kochana kiedyś Ty będziesz się dzielić pięknymi wieściamiwiem że brzmi to teraz dla Ciebie jako niemożliwe ale tak będzie
Moje dwie przyjaciółki dopiero są w rocznych związkach więc one narazie nie myślą o takich rzeczach jak dzieci... i ogólnie myślą że dzieci robi się przez pstrykniecie palcemże tylko się powie "chce być w ciąży" i już się jest...
-
Butterfly92 wrote:Miss to jest smutne, że się nie zapytały, to jest egoistyczne ;/...
Ważne, że my się codziennie tutaj pytamy o Ciebie a zarazem martwimy, bo jesteśmy tutaj wszystkie jak jedna wielka rodzinaja nie wiem co ja bym bez Was zrobiła
bo tylko staraczka (lub była staraczka) zrozumie staraczke
-
Butterfly zrobisz co uważasz za słuszne bo to Twoje życie. My za ciebie go nie przeżyjemy więc rad co do związku udzielać nie będziemy
Chyba, że sama poprosisz.
Miss, doskonale wiem co czujesz. Szkoda, że nie zapytały co u Ciebie, ale może było im glupio po takim komentarzu. Chwała ci za odwagę, bo rzadko ktoś tak się postawi.
Ja wierzę, mimo wszystkich przeciwności, że uda nam się zostać mamami. U ciebie na pewno już bliżej jak dalejWiesz z czym walczysz, plan do działania jest, realizacja w toku
Dasz radę kochana :*
Ja chyba jednak zbliżam się do okresu, bo mam dzisiaj takiego wnerwa na męża, że w ogóle oddycha, że masakra. Wolę się nie odzywać bo zrobię z siebie jakiegoś pawiana znowuA irytuje mnie tak bardzo, bardzo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 19:26
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
MissKathy tak mi przykro ... ja wiecznie słyszę milion pytań jak starania ... to tez jest kiepskie. Kochana obiecuje Ci, ze jak moje dzieciątko zdecyduje się przyjść na świat to wyślę Ci mój monitor płodności i te patyczki co mi zostały jeszcze do niego. Jeśli tylko będziesz chciała :-* żeby i Tobie się udało.
MissKathy92 lubi tę wiadomość