Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Mam dopiero 4 naleśniki. Taka sobie z nimi robotę zrobiłam że smażę i mam ochotę tym rzucać. Nigdy więcej. Następnym razem idę do manekina na naleśnika i tyle. Z tej mąki ryżowej to masakra. Co naleśnik to muszę miksować bo się kluski na dnie miski robią. Wrrrrrr....
ja nie umiem haha robię zawsze takie grubasy
-
Magdaa21 wrote:Alex to trochę mi głupio że Ci zasugerowalam a nie idzie
Paulins, na początku też zaparcia miałam.. Pić pić pić.
Terka, może coś to da
Dla mnie to dalej nie realne ... Ciągle wydaje mi się, że to nie ja jestem w ciąży. -
Ja miałam zaparcia już od owulacji praktycznie, na początku ciąży się nasilały. Także nigdy nie jest za wcześnie. Ogólnie to od wysokiego progesteronu
Nigdy więcej smażenia naleśników, to już wiemA z mąki ryżowej się ten glutek robi i masakra, na patelni się przyklejają albo pękają.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja miałam zaparcia już od owulacji praktycznie, na początku ciąży się nasilały. Także nigdy nie jest za wcześnie. Ogólnie to od wysokiego progesteronu
Nigdy więcej smażenia naleśników, to już wiemA z mąki ryżowej się ten glutek robi i masakra, na patelni się przyklejają albo pękają.
nie połączyłam faktów
-
alex0806 wrote:
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Co do naleśników to u nas też mąż zawsze smaży bo ja nie mam cierpliwości
Paulins ja też jak pije dużo wody samej to mam wrażenie że mi się nie wchłania więc sobie dodaje soku z cytrynyogólnie też pije dużo mięty bo lubię
mam nadzieję że Ci przejdą te dolegliwości kochana
A ja właśnie się kładę do cieplutkiego łóżeczka wypełnionego cieplutkim mężem -
MissKathy92 wrote:Co do naleśników to u nas też mąż zawsze smaży bo ja nie mam cierpliwości
Paulins ja też jak pije dużo wody samej to mam wrażenie że mi się nie wchłania więc sobie dodaje soku z cytrynyogólnie też pije dużo mięty bo lubię
mam nadzieję że Ci przejdą te dolegliwości kochana
A ja właśnie się kładę do cieplutkiego łóżeczka wypełnionego cieplutkim mężemMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Niby z przepisu, ale gówno z tego wyszło. Jestem tak zła że ostatni naleśnik wylądował na podłodze, bo już nie miałam siły go z patelni odklejać ;/ mam takiego wnerwa, że jeśli jeszcze do tego wszystkiego okres nie przyjdzie to normalnie wysiadam. Głowa mi pęka. Idę z psem na spacer się trochę przewietrzyć, później szybki prysznic i do spaniaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex szkoda nerwów na takie rzeczy, spacer dobry pomysł
Magda szalejesz, miłej nocki niech głową nie dokucza
A ja kobitki dziś wróciłam do jogiostatnio sobie trochę odpuściłem, ach te lenistwo
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019