Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Terka może mały od ciebie trochę stresu wyciąga. Zróbcie sobie dzisiaj dzien relaksu
U mnie dzisiaj znowu była klientka wampir energetyczny i czuję się jakby mnie walec przejechał... Ale za to okres chyba się skończył to dzisiaj pomęczę męża dla odstresowania ;p uwielbiam ten etap starańLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex tylko jak mam zrobić dzień relaksu jak mąż w pracy? a nawet jeśli to pogoda do d...i nawet nie bardzo mam jak gdzieś iść...
A Ty męża pomęcz pomęcz... taki wysiłek bardzo fajny jesthttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Straszne to jest bo nie wiem jak jej pomóc. Tak płacze i krzyczy że masakra. Chyba wyjdę dzisiaj szybciej z pracy bo się nie mogę skupić. I zaraz po pracy zadzwonię do mojego taty czy u niego wszystko dobrze bo nie chce sobie nawet wyobrażać jak to jest przeżywać śmierć rodzica ;(Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ja też sobie tego nie umiem wyobrazić ale niestety wszystkie nas to kiedyś czeka
jeszcze gorsza jest śmierć dziecka... bo to dzieci powinny chować rodziców a nie na odwrót... pamiętam jak ja płakałam jak moi domowi dziadkowie umierali
to jest nie do opisania po prostu a co dopiero rodzice/dzieci/rodzeństwo
-
Alex strasznie.
Wiecie co, jakieś 3 lata temu mojego kuzyna ze szkoły koleżanki dziadkowie (miała wtedy 8 lat) jechali do nich na święta jakieś 100km i słuchajcie mieli wypadek z ciężarówka, zginęli na miejscu, a w bagażniku więzli dla nich prezenty pod choinkę i te prezenty przetrwały i zostały im dane. Tragedia straszna. Trzeba się cieszyć każdym dniem, bo czasami to chwila.
-
A ja nadal plamię wie seksu nie bedzie ;( może jutro. A męża już nosi i stwierdził że dzisiaj środa;p
Wróciliśmy z badań, dzisiaj już pobrali. Żyła mi pękła standardowo więc pójdę na tarczycowe dopiero pod koniec tygodnia chyba.
Dopiero obiad będziemy jeść. Dzisiaj nie robię nic, odpoczywam po tym dniu okropnym. Ale mamy też dobry uczynek na koncie bo znaleźliśmy dokumenty jakiegoś Pana, ale adresu w dowodzie nie było to znaleźliśmy cały portfel na policję. Dziadek się ucieszy pewnieLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵