Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę Patulka ale masz ciężką sytuację
bo przecież Ty też powinnaś mieć czas dla siebie a nie tylko przy dziecku... ech, czasem z facetami tak jest...
A ja ogłaszam się największą gapą na świecie- w pracy też nie mam metforminy i muszę iść w środę do rodzinnej po receptę... Kurczę jestem taka zła na siebie że o tym zapomniałamleki mam zawsze kupione na zapas- duphastonu mam na kolejne 3 cykle, letroxu na 3 miesiące a o metforminie zapomniałam
szlag by to trafił
-
Cześć dziewczyny.
Mari współczuję... Na pewno bardzo tęsknisz... Zdrówka kochana.
Miss eh... Szkoda... Tak ładnie się prezentowało wszystko...
Patulka-jak przed ślubem jesteście to inna gadka w sumie... Mam nadzieję że nie okaże się że to po prostu z tym facetem jest coś nie tak i że ucieka od odpowiedzialności i wycofuje się jak tylko ktoś zaczyna coś wymagać od niego...
Puszek-ja jakoś na Twoim etapie poczułam ruchywszystko zależy od dziecka. Mojemu do tej pory kopanie zostało
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka mi też jest szkoda nawet z uwagi na to że tak ładnie się zapowiadało
ale znalazłam sobie kilka plusów tej sytuacji m.in. mamy dwa wesela w przyszłym roku w sierpniu i wrześniu i gdyby teraz była ciąża to byśmy na pewno nie poszli
wiem że taki trochę słaby powód ale jakoś muszę sobie wmawiać że nic się nie stało bo inaczej się załamie totalnie
-
Uff udało mi się dodzwonić do przychodni i zapisać na środę do mojej rodzinnej
pójdę, przynajmniej się wyżale przy okazji bo to taka spoko babka
terka lubi tę wiadomość
-
Puszek, ja poczułam 16+6
Patulka, nieciekawa sytuacja. Widać że Cię to męczy.. A święta powinno się spędzać tak jak się chce moim zdaniem, chociaż sama wiem że ciężko zadowolić wszystkich.
Panipuchatkowa, ja też ostatnio mam fazę na paczkikorzystam póki mogę
Terka, no trochę się nie dziwię.
Chyba się przejade do rossmanna, od dziś promocja na dziecięce rzeczy 2+2. Może jak polaze po sklepach to się nie będę skupiać na tym, kiedy poród. -
Terka musisz trochę "odchorować" pewnie ostatnie wydarzenia. Plus pogoda tragiczna to człowiek się gorzej czuje.
Ja dzisiaj też mam jakiś zjazd. Na dodatek trwam z myślą że późno wrócę do domu przez te badania i znowu nic nie zrobię;/ w tym tygodniu idziemy też do mojej koleżanki na sesję zdjęciową świąteczną z psemLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Terka na pewno musisz odreagować
Jejku ja nawet nie wiem kiedy mama mnie miała urodzićogólnie jak o coś pytam związanego z ciąża i porodem to mówi że nie pamięta, już nie mówiąc o kartach ciąży
mówiła mi tylko że ogólnie miałam być chłopcem a wyszła dziewczynka
i że strasznie wyłam przez pierwsze 3 miesiące
-
terka wrote:Miss to Cię mama skwitowala nie ma co
na szczęście mąż spokojny był podobno :p
-
MissKathy92 wrote:Na końcu dodała "więc się szykuj że nie będzie łatwo"
na szczęście mąż spokojny był podobno :p
Hahaha no to juz całkiem Cię skwitowalaaż miło co?
ale nigdy nie wiadomo jak będzie tak naprawdę
człowiek nigdy nie wie czego się spodziewać
i nigdy tak naprawdę gotowy nie jest
21.01 69cm -
terka wrote:Hahaha no to juz całkiem Cię skwitowala
aż miło co?
ale nigdy nie wiadomo jak będzie tak naprawdę
człowiek nigdy nie wie czego się spodziewać
i nigdy tak naprawdę gotowy nie jest
jednak jak jej odpowiedziałam że jeśli chce się doczekać wnuków to niech mi już nic nie opowiada to stwierdziła że nie było tak źle
No i właśnie- nie wiadomo jak to będzie, bo nie koniecznie nasze dzieci muszą mieć charakterek po mnieszczególnie jak będą takie małe
-
Miss jakby mały był po mnie to byscie mnie odwiedzaly w psychaitryku
Na szczęście bardziej mezowy jest
Choć ma dzisiaj jazdę, ręce ręce płacz ręce rece płacz na rekach...
Teraz usnal...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 12:41
21.01 69cm