Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda myślę że te skierowanie do szpitala nie będzie Ci potrzebne
chyba Karolinka postanowiła za niedługo wyjść
kciuki zaciśnięte
dacie radę dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 15:39
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Magda kciuki za szybko poród! Super że coś się dzieje już
ja ponoć dzisiaj mam imieniny to dobry dzień na urodziny też;p w pracy mi uświadomili że mam a nie wiem bo nie obchodzę imienin
Ja już po pracy, wracam do domku i dzisiaj w planie skończyć ten learning. I pewnie męża wykorzystam ;p już powoli się śluz pojawia a przedwczoraj było sucho więc coś się dzieje. I jajniki bolą naprzemiennie.
Butterfly faktycznie trudną sytuacja. Teściowie lubię się wtrącać ale szkoda że twój nie stanie za Tobą a trzyma się spódnicy matki. To na pewno budujące nie jest dla Ciebie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda weź sobie przyjemna kąpiel, spróbuj zasnąć i powinno się rozkręcić
do szpitala jak skurcze co 5min
Dziewczyny mam leukocyty podwyższone, crp 11.15 norma do 5 chyba to wirus więc wstrzymam sie z antybiotykiem, jeszcze koleżanka ma skonsultować z lekarzem.
Przy okazji mam ponad normę żelaza i morf też lepszaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 16:11
-
nick nieaktualny
-
Ja na black friday rozglądałam się za sukienkami sylwestrowymi
ale nie ma opcji żebym się gdzieś doczłapała ;p mój organizm w ciągu tygodnia tak się zmienił
nie mogę uwierzyć, że aż tak mi się zrobiło ciężko :d
Trochę mnie znowu wczoraj wcięło, ale byliśmy na zajęciach w szkole rodzeniaza to dzisiaj przez pół dnia robiłam fotoksiążki dla rodziców z naszej sesji ciążowej.
[/url]
[/url]
-
Skopiuje z tamtego wątku
Zaczęliśmy się starać o dzidziusia od sierpnia, w listopadzie 2 kreseczki i łzy szczęścia, niestety tydzień później łzy rozpaczy bo beta nie rośnie. Teoretycznie powinnam się cieszyć ale po wizycie u lekarza okazało się, że pojawiła się teraz w grudniu torbiel. Wiem, że powinnam się cieszyć, że jest szansa, ale jak widzę kobiety w ciąży to aż chce mi się płakać. Marzę o dziecku już od dobrych kilku lat, tylko najpierw studia, potem praca... A teraz żałuję, że nie wpadliśmy sobie wcześniejprzygotowania do ciąży zaczęłam już badaniami rok temu, ciągle przyjmuje leki na tarczycę i zbicie prolaktyny ale już wszystko pod tym względem jest unormowane. Wśród koleżanek nie ma żadnej, która mogłaby mnie zrozumieć.
-
Lena witaj, bo wcześniej chyba się nie przywitałam
Czy oprócz tarczycy i prolaktyny jeszcze macie jakieś problemy? Mąż przebadany? Staracie się od sierpnia więc w sumie niedługo
Głowa do góry. Zrobisz porządek z torbielą i będziesz mogła się starać
My posprzątaliśmy mieszkanie i dopiero siadam do kursu. Teściowie jutro przyjeżdżają na zakupy, wezmą psa do siebie (bo akurat teść przyjechał z Holandii na święta i mu się nudzi bez niego, a tak to chociaż długie spacerki ma) i wieczorem jedziemy na kolację z nimi gdzieś. ZapraszająTakże dzisiaj chcę ten kurs skończyć bo jutro nie będzie kiedy.
Dziewczyny zazdroszczę wam tych przygotowań i zakupów, wyprawki... Już sama chciałabym kupować, planować.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Madga nie koniecznie ! Ja jestem jednym na x przypadkiem ze skurczami
Nieregularnymi przez 36h !! Pamietam ze poszłam pod prysznic , myśle sobie oo przeszło czyli to był fałszywy alarm , ubrałam się plposzlam pod kocyk pije herbatkę i znów wróciły ;p ja nawet parte skurcze miałam nieregularne , wiec nie do końca się sugeruj żeby czekać aż będą regularne .. ja jakbym cZekala to bym urodziła w domu nie doczekawszy się ich ;p
Lena witam Cię
Butterfly to przykre.. ja sama różnie. Mam z teściowa , raz lepiej raz gorzej ... duzo zamętu w moim
Małżeństwie robiła i wcale noe sadze ze
Nie zdobi już , chodz póki co jest okejMagdaa21 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
A ja byłam u rodzinnej
wzięłam receptę na metformax i jestem happy
pogadalam sobie z moją doktorka, się wygadalam, stwierdziła że mój przypadek jest bardzo ciekawy, mam porobione chyba wszystkie możliwe badania
pochwalila że schudłam ładnie
na odchodne powiedziałam że już rok się badam i nic nie drgnelo w kierunku ciąży
zapytała czy próbowałam odpuścić i odpocząć psychicznie to może zaskoczy, powiedziałam że właśnie od tego cyklu wrzucam na luz bo tylko to mi pozostało bo wszystko inne wypróbowałam
kazała zająć się świętami i szykowaniem się na nie i dac sobie czas
I tak też zrobię
ach trochę odetchnelam