Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej a u mnie zaś natomiast jada się zupę pieczarkowa na bazie głów z karpia oraz smażonego karpia
Zaś u rodziny M jada się bigos, pierogi, uszka z barszczem czerwonym i wiele innych dań4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Ja czekam na wyniki, niby dzisiaj mają być. Do Endo na razie nie idę bo byłam w listopadzie, mam nadzieję że wyniki będą ładne;) za to do gina idę w środę na monitoring. Pluska mi cały czas jak w poprzednim ciążowym cyklu od owulacji więc chyba owulka będzie szybciej;) dzisiaj 13 dc a jajniki bolą i pulsują, prawy mocniej oczywiście. Jestem pełna nadziei
dzisiaj wykorzystam męża;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Co do nawilżaczy powietrza, to mam taki na grzejnik ceramiczny, co wodę się do niego leje
i na suchość powietrza nie narzekam
Super te tradycje wigilijne<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja sobie zakupiłam termometr z wilgotnością powietrza i jak mam za sucho to pranie sobie rozwieszam na kaloryferach albo jakieś mokre ręczniki i chwila moment jest ok
Dzisiaj dostałam okres, wychodzi na to, że seks był w samą owulkę więc teraz nie ma co czekać tylko robić to hsg bo inaczej będe się bujać kolejne miesiące/lata i przeżywać rozczarowania a tym bardziej że wszystko inne jest w porządku. Trochę czuje się jak taki ufoludek, że dla innych decyzja o dziecku łączy się od razu z ciąża a ja musze jakieś badania robić. Moja mama ma 4 dzieci, siostra dwoje dzieci, sąsiadka aż 7, i wszyscy w bliskim otoczeniu co mam z nimi kontakt na codzień mają te dzieci wtedy kiedy chcą a ja taki ufoludek...Starania o drugie dziecko -
panipuchatkowa wrote:Andii tak to jest że niektórym zachodzenie w ciążę szybko przychodzi a niektórym niestety nie.. dobrze że ta medycyna jest przynajmniej na tyle rozwinięta, że pozwala na tak kompleksowe badania. będzie dobrze!
O tak nie raz sobie myślę co by było gdybym tak urodziła się 100lat temu...
Nie mam pojęcia dlaczego mam córkę, bez badań, bez wiedzy kiedy mam owulacji a teraz nie mogę zajść w ciąże, nic już nie rozumiem.Starania o drugie dziecko -
Ja już któryś cykl obserwuję. Ostatnio w ciąży tak miałam bo się śmiałam że rybka. I teraz znowu mi plumka
jakby puls ale nawet dotykać nie muszę bo czuje bez przerwy dzisiaj. Wczoraj tylko wieczorem a dzisiaj cały dzień. Jadę do domu, po obiadku mąż w obroty
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex to miłego czasu dla Ciebie z mężem
Andi tak to bywa. Ale dobrze, że medycyna jest rozwinięta<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hej dziewczyny:)
Tydzień mnie nie było ale wciąż siedzę u rodzicówprawdopodobnie dziś pojedziemy do siebie do domu:)
Ogólnie u nas dobrze, Jagoda przeszła bardzo łagodnie po szczepieniu. Wręcz przespała 24h. Budziła się tylko do jedzenia. A tak to spokojna była
Może mój K sobie przemyślał wszystko bo nawet moja siostra zauważyła że Jagoda nie chce z nim przebywać..
Dwa dni nadrabialam was
Madzia, gratuluję Karolinki:) śliczna dziewczynka...
Co do dochodzenia po porodzie, to ja w sumie szybko do siebie doszłam po cesarce.. może dlatego że rodzice do mnie przychodzili po południu, a mój K w szpitalu bywał ok 12, a mała przywozili już przed 7, to miałam motywację by szybciej wstać.. w domu też byłam tak naprawdę zdana tylko na siebie, bo niby obiady robiła mama, ale dzieckiem musiałam się zająć sama.. ale jak to mówią, ile porodów tyle opinii na ich temat:)
A moje święta w tym roku będą trwać całe 15 minut. Bo tyle zajmie zjedzenie mi kolacji wigilijnej. Żałuję że w tym roku nie jedziemy na święta w góry. Ale finansowo był to ciężki rok dla nas niestety.. ale będę właśnie dzwonić i rezerwować na przyszły rok miejscatakże w tym roku mam święta że ich nie będę mieć
Alex, ostatnio podawałam stronę na której sprawdzałaś gdzie są dostępne leki, podasz ja jeszcze raz bo nie chce mi się teraz szukać wśród tych wszystkich wiadomości:)Magdaa21 lubi tę wiadomość