Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojej jaki mały slodziaczek z niej
tylko do kochania
świetnie sobie radzicie to najważniejsze
Alex wyniki świetnedieta coś jednak działa
Puszek co to za akcję teściowa odwala? naprawdę jakieś zaburzenie psychiczne jej czasem na głowę najdzie chyba... nie przejmuj się nią, nie warto
Ja już po spotkaniu z przyjaciółkamiTak mi głupio było bo one coś dla mnie przyniosły jako prezencik na święta a ja dla nich nic... jejku tak mi głupio było że masakra
ale jutro pojde i coś im kupię no i najwyżej po świętach dam- trudno
Jutro ostatni dzień do pracy jupiiiii nareszcie się doczekałam
A dziś jak wróciłam z pracy to zobaczyłam na bieliźnie uwaga płodny śluz !!! przezroczysty, rozciagliwy płodny śluzdawno cwaniaczka nie widziałam więc trza to wykorzystać dziś haha
Magdaa21, Mari92, Lelek lubią tę wiadomość
-
Karolinka jest śliczna
MissKathy92 identyczna sytuacja,ja dostałam ale sama nie myślałam nad tymWstyd, nawet od męża mi się oberwało, że on od Swojego szefa dostał premię a ja nic sie nie pofatygowałam żeby coś kupić
wylecialo mi to z głowy
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Hej dziewczyny:)
Ja tak naprawdę na święta nic nie planuje robić... Upiekę tylko sernika na spodzie piernikowym i jakaś sałatkę i dam mamie mojego K. Bo planuje tylko wigilie być w domu. W pierwszy dzień pojedziemy do mojej rodziny na wieś, a drugi dzień spędzimy w domu moich rodziców. Oni wracają 27, a akurat w tym dniu do południa umówiłam się z koleżanką że z Jagódka do niej podjedziemy.
Prezenty mam już wszystkie kupione.. w sumie to siostra wszystko ogarniała, bo postanowiliśmy się w tym roku składać na prezenty by każdy dostał jeden taki lepszy prezent niż kilka niepotrzebnych..
Kurcze, moja Jagoda przeżywa jakiś kryzys, bo w ciągu dnia mi sypią bardzo dużo, zaś na noc ma swój "koncert' i ciężko ją uśpić wtedy. Katar wciąż ją męczy, ale robię jej inhalacje więc już jest trochę lepiej:)
My byliśmy jeszcze z K wczoraj u nas w Tyńcu w klasztorze na rozmowie z ojcem w sprawie chrztu małej. Niestety wyszlo tak że oficjalnie Jagoda będzie mieć tylko matkę chrzestną. Bo ksiądz nie zgodzil na żadnego z planowanych osób na drugiego chrzestnego... No nic oficjalnie będzie jeden nieoficjalnie dwóch
Magda, cudowna Karolinkaja chyba pierwsze dwa tygodnie trzymałam się w nocy tych godzin.. potem karmiłam jak się budziła. Teraz już też karmie ja jak się obudzi. . A jak nie śpi to w momencie kiedy juz jest niespokojna bo to zazwyczaj po tych 3/4h od ostatniego jedzenia jest.. no ale ja już karmie ja tylko mlekiem modyfikowanym
ale ważne by dziecko rosło zdrowo
Mari, fajny prezent dla Mareczka:) ja jestem za zabawkami 'edukacyjnymi'my w sumie Jagodzie nic nie kupiliśmy, bo od Mikołajek chodzę i z każdą zdobyczą co wracam mówię że to prezent dla Jagódki:D
Terka, super że udało ci się uniknąć i butli i smoczka... My niestety i jedno i drugie mamy.. na szczęście Jagoda umie zasypiać i bez smoczka. Nie jest on stałym elementem który musi miećalex0806, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny to mamy 2 nowych chłopaków!
Ale bajer! Takie wieści to ja lubie
No to Karolinka, Jagódka i Laurka będą miały w czym wybierac
Puszek-cieszę się że wszystko w porządku i że sprawdziłas
Alex-ale super że wyniki lepszeb12 dalej w kosmosie ale reszta już ladniutko
Patulka-smoczek, butelka czy bez. Nieważnenajważniejsze żeby zdrowo rosły te nasze dzieciaczki i kochane były
Magda-słodziaka masz w domciu
Jeszcze troszkę i będziecie się wysypiac, zobaczysz
Super że mąż pomaga-to naprawdę dużo daje i w opiece i w samym dochodzeniu do siebie po porodzie
Lelek-z cukrzyca ciążowa to głównie diety trzeba trzymać się bardziej. Ale da się ogarnąć zobaczysz. Po ciąży będziesz lepszym specem od diet niż ja
No i nie będziesz miała czego zrzucac po ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 21:47
Lelek lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Puszek ciesze się ze bylas jednak sprawdzić czy wszystko okej. Jesteś spokojniejsza.
Magda ale masz piękną córeczkę..
Patulka ale dlaczego ksiądz nie zgodził się na drugiego chrzestnego??
Alex super te wyniki!
Miss milo ze strony kolezanek że jakies prezenciki Ci przyniosły w koncu Ty zorganizowalas spotkanie.Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Mis super, że spotkanie się udało
Patulka to dobrze, że z małą wszystko gra, a co do spania w nocy to musisz poczekać aż się Jagódce przestawi. A co do chrztu, to jak ten ksiądz nie dopuszcza chrzestnego to może inną parafie wybrać.
Puszek dobrze, że sprawdziłaś. To był stres.
I kolejny chłopak na forum
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualnyTerka, u mnie narazie waga caly czas na poziomie 49-49,6 z 53 zeszlo... Ale tak naprawde to moge sie pochwalic, ze od tamtego tygodnia zwymiotowalam tylko raz- wczoraj, ale to chyba ze stresu przed wizyta i wynikiem badan (troche mnie zestresowali i przeciagneli )
wiec mam nadzieje, ze teraz w Swieta nadrobie wszystkie kg - tylko uwaznie:) musze zakupic sobie glukometr bo nie mam i spisywac swoje wyniki, bo mam diabetologa umowionego. W Swieta jeszcze bez glukometru, no bo i tak do mnie nie dojdzie ale moja Teściówka jest pielegniarka, wiec bede miala mierzony profeska :p
Puszek, no to drugi chlopak tego samego dnia!
Miss, prezwnty nie sa najwazniejsze - bylas organizatorka to dostalasa co to sluzu- szykuje sie niezly Swiateczny weekend:D
Patulka, Twoja Mala to juz pewnie duza dziewczynka jest :*
Magda, super ze sobie radzixie. Jeszcze troche i stanie sie to Twoja rutyna i zapomnisz o innym zyciu:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 04:43
-
nick nieaktualnyterka wrote:Lelek a kiedy masz diabetologa? Wiesz ze masz prawo do lekarza w ciągu tygodnia?
Diabetolog da Ci glukometr za darmo prawdopodobnie
Diabetolog w styczniu. W Medicoverze nie ma wizyt w tym okresie swiatecznym i poswiatecznym, wiec przeczekam do polowy stycznia jakos -
Lelek ten medicover to i tak zbawienie
też to mam i dzięki temu mam dobrych lekarzy i w miarę szybko. Mój mąż po to w obecnej pracy się trzyma bo mamy ten największy pakiet za grosze
Ja dzisiaj wstałam z uśmiechem na ustach że dziś ostatni dzień! I wolnedopiero 2 stycznia do pracy
co prawda temperatura nie powala i nadal nie widać owulki, dzisiaj 17 dc, ale może jutro odbije
będą święta na luzie to może zaskoczy, żelu też używamy w tym cyklu
Puchatkowa jak napisałaś o śniegu to tak poleciałam do okna że o mało rolety nie zerwałam ;p u mnie też trochę ale już się chyba topi albo deszcz pada bo mokro na ulicyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej dziewczyny
Nareszcie się doczekałam- ostatni dzień do pracy przed urlopemkurczę tak się cieszę mimo że mam bardzo dużo do zrobienia przed wigilią ale i tak się cieszę
Ja dziś ubieram choinkę i lukruje piernikimam nadzieję że się wyrobie
Po pracy muszę zajść coś kupić dziewczynom, w empiku widziałam takie piękne szklane aniołki- może to kupię
U mnie też dosypalo śniegu tak z 10cm ażfajnie by było mieć biale święta ale ma być w weekend odwilż więc pewnie się roztopi wszystko
ech trudno...
I tak się cieszę bo WOLNEEEEEE już za 8h
Pozdrawiam i życzę udanego dnia kochaneMari92 lubi tę wiadomość
-
Lelek mnie na NFZ z piątku na poniedziałek umówili
rozumiem że po przerwie świątecznej ale początek stycznia a połowa to różnica
Ale to ja tylko mówię jaka masz możliwość-zrobisz jak będziesz chciała
Miss no Ty już mentalnie na urlopie jesteś
Alex-może owu czeka na moment kiedy będziecie mieli możliwość ja wykorzystać?
Pochwalę się-jednak nie placilismy kary do bibliotekijeszcze terminowo zalapalismy się
I pozale się-telewizor nam padł. Normalnie kaput, padł, nie wstanie.
Nie martwiłabym się tym bo i tak tylko za ekran nam robi do dvd/audiobooków ale tv było na tym mieszkaniunie wiem jak zareaguje babeczka na taka wiadomość...
Te pudło pamięta wprawdzie chrzest Polski albo erę dinozaurów (tv z tą dupka-czujecie?) ale dzialal a teraz nie działa. Wyłączyłam go i się już nie włączył więcej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 07:09
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka może z małym nakładem finansowym albo wcale poszukajcie na olx telewizora, czasami ludzie oddają albo sprzedają za grosze
bo komuś kupować nie będziecie plazmy 50 cali przecież
chyba że dogadacie się z właścicielką że się zepsuł i kupicie lepszy ale go zabierzecie kiedystam przy wyprowadzce.
Ja edytuję poprzednią informację, ulica nie jest mokra tylko oblodzona i tak się świeci;p jak wyszłam to o mało orła nie wywinęłam. Jadę juz do pracy, szybciej przyjdę i szybciej wyjdę
A co do owu to jest wykorzystywana, już 3 dni pod rząd i padam. Mówię wczoraj do męża że śluz się pojawił, a on na to "to dawaj" :p i mimo braku sił było super;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny