Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracam do domu, mam doskonałe wyniki i tak po prostu może być, że chlusnela krew. Dostałam dodatkowo leki na uszczelnienie ran i obkurczanie. Lekarz 5 razy powtórzyl że hemoglobina 14,6 to rzadko u dorosłych facetów się zdarza.. Ale na szczęście jest okej. Uf. Wracam już do domu.
panipuchatkowa, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Madziu wiadomo że się zmartwilas. Każda by tak samo zareagowała. Każda.
Wtacaj do domciu do swoich ludzikowprzytul ich mocno, będzie wszystko dobrze
Magdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Wiecie co po prostu uwielbiam mojego szefa
nie dość że dostałam te 2 tygodnie urlopu tak jak pisałam Wam wcześniej (mimo że na początku miało być tyle roboty że nawet w wigilię mieliśmy pracować) to do tego dostałam premie świąteczną i ogólnie za cały rok pracy 1400zl
Magdaa21, terka, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Naprawdę bardzo się cieszę że w końcu zostałam doceniona
bo zawsze staram się by wszystkie projekty były zrobione na czas i w ogóle bardzo mi zależy na tej pracy, stresuje się gdy coś idzie nie tak itp ogólnie sama bym nie chciała być geodetą ale spełniam się w pracy biurowej
-
Magda świetnie że już jesteś tam gdzie powinnaś i pragniesz być
Karolinka pewnie też szczęśliwa że maminy cyc znów jest dostępny
A co do tej premii to pewnie kilka lat temu bym zaszalala ale teraz wolę oszczędzaćprzejęłam to od męża bo kiedyś bardzo rozrzutna byłam choć nigdy nie miałam czym szastac
dlatego pieniążki odloze na konto oszczędnościowe- w przyszłości będzie na wyprawkę albo na in vitro
A po świętach zorganizujemy sobie jakieś kino lub basen
-
Magda dobrze że już jestes i domu i wszystko w porządku. Krwawić na pewno mozesz jeszcze przez jakiś czas. Jak będzie coś niepokojącego to znowu jedź do szpitala ale na pewno się unormuje
Miss premia świetna! Możesz poszalećja też się napaliłam na premie ale nie bedzie jej zbyt wiele bo pracuje niecałe 4 miesiące i oni to tak jakby do lat pracy zrobili. Ci co najdłużej to 500 brutto, później 250 i 125. Chyba na ostatni etap się łapię ale zawsze to jakiś Plus dodatkowo do wypłaty. No i podwyżkę przecież dostałam więc też super
praca mi się podoba a to chyba najważniejsze
Jeszcze chwila i już wolneo 15.30 wychodzę
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c434a67c022.jpg
Taka już duża jest:) waży już jakieś 4,5kgrozmiar ubranek nosi roznie.. tak 56/62.
Jagódka jak na swój wiek, jest bardzo rozwinięta i umie się już zająć sobą przez chwilęsama już ładnie główkę trzyma, i na brzuchu leżąc wysoki ja podnosi
nogami też przewraca jakby miała zaczac raczkować tylko rączek jej brakuje do tego
a gaduła z niej niemiłosierna.. szkoda że nie da się wstawić tutaj filmików to bym wam pokazała:)
Co do księdza, niezgodzil się dlatego że kuzyn mojego K ma tylko ślub cywilny, mój brat mieszkania za granicą i nikt mu nie da papierka że może być chrzestnym. A świadkiem chrztu może być tylko osoba innej wiary, więc druga matka chrzestn odpada...no cóż trudno, nikogo na siłę szukać nie będę..
Puszek, nie przejmuj się teściowa.. niestety niektóre kobiety tak mają i trzeba po prostu nauczyć się z nimi żyć i olewać to co mówią..
Idę skorzystać dziewczyny z okazji że dziecko śpi i sprzątać salonMissKathy92, puszek369, panipuchatkowa lubią tę wiadomość
-
Alex ale zawsze jest lepiej mieć niż nie mieć tej premii- nieistotne jaka kwota, ważne że u Ciebie w portfelu
Jejku ja to się cieszę że ten rok się kończymam jakąś namiastkę rekompensaty za ten paskudny 2018 rok i sobie na urlopiku wejdę w 2019- mam nadzieję że lepszy rok
do pełni szczęścia brakuje mi niestety zdrowia no i oczywiście małego cudu w brzuszku
więc czekam na ten 2019 rok pełna nadzieji że się uda