X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mialam epizod przez studia w gastronomii.☺ kurcze dzień leci jak szalony!

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do kierowników to w sumie jeśli jest w porządku to co można na niego gadać? Zdarzy się, że może czymś wkurzyć, ale bez przesady żeby takie rzeczy gadać innym ludziom. No, a z drugiej strony jeśli sam jest chamem i prostakiem to czego oczekuje od swoich pracowników?

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Ja też mialam epizod przez studia w gastronomii.☺ kurcze dzień leci jak szalony!

Hehe, z drugiej strony gdzie studenci mają pójść do pracy jak nie do gastronomii? :) W większości wybierają właśnie tą drogę. A przy okazji obiadek w ramach pracy wpadnie ;D

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam z wizyty u nowego gina ;) Czuję, że to ten (hehehe). Mój jajnik ma wiele pęcherzyków i wygląda jak obwieszony koralikami. Czuję się lepiej bo powiedział, że wszystko muszę posprawdzać, zmonitoruje mi owulację i zobaczymy co dalej ;) Jest mi lepiej, nie czuję się już jak wariatka co sobie wymyśla problemy ;p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Wracam z wizyty u nowego gina ;) Czuję, że to ten (hehehe). Mój jajnik ma wiele pęcherzyków i wygląda jak obwieszony koralikami. Czuję się lepiej bo powiedział, że wszystko muszę posprawdzać, zmonitoruje mi owulację i zobaczymy co dalej ;) Jest mi lepiej, nie czuję się już jak wariatka co sobie wymyśla problemy ;p

Cudownie! Ktoś kto sie Toba zaopiekuje ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Hehe, z drugiej strony gdzie studenci mają pójść do pracy jak nie do gastronomii? :) W większości wybierają właśnie tą drogę. A przy okazji obiadek w ramach pracy wpadnie ;D

O tak to prawda :D a zazwyczaj to dobre rzeczy ;) a studenci... Hmm algo gastronimia albo MC (tez gastronomia w sumie) albo jakieś butiki sklepiki bo wtedy nie płacić sie składek za nich ;)

• alegzi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, super wieści! :) Nie ma się co nakręcać, bo człowiek tylko w deprechę wpada. Lepiej pójść i zasięgnąć opinii fachowca.

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście ;) bo kolorowo nie jest. Wygląda na pco... Miałam wcześniej endometrioze stwierdzoną. Mam tylko nadzieję, że jak czuję się w porządku to nie jest źle ;)

Ja podczas studiów pracowałam nawet jako starsza woźna :D makabra!

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• terka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Na szczęście ;) bo kolorowo nie jest. Wygląda na pco... Miałam wcześniej endometrioze stwierdzoną. Mam tylko nadzieję, że jak czuję się w porządku to nie jest źle ;)

Starsza woźna? Czyli ze co? :D bo woźna to wiem ale starsza? :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Starsza woźna? Czyli ze co? :D bo woźna to wiem ale starsza? :D

Niby wyższy stopień woźnej :D hahaha na szkolnym basenie - tragedia. Żadna praca nie hańbi ale pomiatali mną tam, że hej...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Niby wyższy stopień woźnej :D hahaha na szkolnym basenie - tragedia. Żadna praca nie hańbi ale pomiatali mną tam, że hej...

Xadna nie hanbi. Praca nie ludzie różnie. Ale zapewne cos wyniosłaś z tej pracy (wspominany wczesniej charakter czy po prostu finanse na potrzeby bieżące ;) )

• Seli Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Xadna nie hanbi. Praca nie ludzie różnie. Ale zapewne cos wyniosłaś z tej pracy (wspominany wczesniej charakter czy po prostu finanse na potrzeby bieżące ;) )

U mnie to charakter ;) z hukiem stamtąd wyszłam. Bo sobie nie pozwoliłam.

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:

Niestety dzieci potrafią być wredne. Czasem chyba bardziej niż dorośli. Ile tam pracowałaś?

1cs z CLO

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli świetne wiadomości! Ja na jutro musze szykowac kolacje bo będą u nas goście jeszcze na moje urodziny!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Seli świetne wiadomości! Ja na jutro musze szykowac kolacje bo będą u nas goście jeszcze na moje urodziny!☺

Ale super! Imprezka się przeciągnęła ;)

1cs z CLO

Wysłany: 4 grudnia 2017, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dobrze! Superek.☺ ale dzisiaj wiadomości się produkuja jak szalone!

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alegzi - nie dzieci a kierownik ;) Choć teraz jestem nauczycielem w 5 klasie to zarówno problem jest z chamstwem u dzieci jak i rodziców...

A czy któraś miała badanie na insuline?

dZhdp1.png

• Anete Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli super wieści :)

Też pracowałam kiedyś w restauracji- krótki epizod bo w wakacje-3miesiące. W sumie źle nie było, ale po pierwszym dniu myślałam, że stracę nogi. Tak mnie wszystko bolało. Pracowałyśmy z reguły po 12h i nie można było usiąść ani na chwilę( jedna przerwa na jedzenie) . Po tygodniu się przyzwyczaiłam i było nawet spoko, ale nie chciałabym pracować tak na stałe

atdcj48aq9519a2w.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieci potrafią byc wredne i ludzie dorośli także. No a skąd dzieci by brały taki przykład? Same sie tego nie naucza przecież.
    Tak samo brak szacunku, uprzejmości... To są rzeczy które dzieci przynoszą z domu albo podwórka :P

Panipuchatkowa i bardzo bardzo dobrze niech impreza sie ciągnie! Nie na co dzień ma sie ćwierćwiecze ;) :D

Ja zrobiłam dzisiaj sałatkę warzywna dla męża (no dobra dla mnie tez :P ) bo tak chciał i chciał a ja nigdy siły nie miałam zeby zrobić. W końcu sie udało! I to w czasie kiedy zapomniał ze chciał wiec mała niespodzianka będzie :P ale mam dość na dzisiaj robienia czegokolwiek. Ogłaszam odpoczynek do końca dnia! :D bo czuje ze przesadzę w pewnym momencie...

• terka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anete wrote:
    Seli super wieści :)

Też pracowałam kiedyś w restauracji- krótki epizod bo w wakacje-3miesiące. W sumie źle nie było, ale po pierwszym dniu myślałam, że stracę nogi. Tak mnie wszystko bolało. Pracowałyśmy z reguły po 12h i nie można było usiąść ani na chwilę( jedna przerwa na jedzenie) . Po tygodniu się przyzwyczaiłam i było nawet spoko, ale nie chciałabym pracować tak na stałe

Widzę ze każda z nas ma jakiś epizod który owszem byl fajny ale jeśli nie trzeba do tego wracać :D

‹‹ 197 198 199 200 201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ