X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mialam epizod przez studia w gastronomii.☺ kurcze dzień leci jak szalony!

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do kierowników to w sumie jeśli jest w porządku to co można na niego gadać? Zdarzy się, że może czymś wkurzyć, ale bez przesady żeby takie rzeczy gadać innym ludziom. No, a z drugiej strony jeśli sam jest chamem i prostakiem to czego oczekuje od swoich pracowników?

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Ja też mialam epizod przez studia w gastronomii.☺ kurcze dzień leci jak szalony!

Hehe, z drugiej strony gdzie studenci mają pójść do pracy jak nie do gastronomii? :) W większości wybierają właśnie tą drogę. A przy okazji obiadek w ramach pracy wpadnie ;D

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam z wizyty u nowego gina ;) Czuję, że to ten (hehehe). Mój jajnik ma wiele pęcherzyków i wygląda jak obwieszony koralikami. Czuję się lepiej bo powiedział, że wszystko muszę posprawdzać, zmonitoruje mi owulację i zobaczymy co dalej ;) Jest mi lepiej, nie czuję się już jak wariatka co sobie wymyśla problemy ;p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Wracam z wizyty u nowego gina ;) Czuję, że to ten (hehehe). Mój jajnik ma wiele pęcherzyków i wygląda jak obwieszony koralikami. Czuję się lepiej bo powiedział, że wszystko muszę posprawdzać, zmonitoruje mi owulację i zobaczymy co dalej ;) Jest mi lepiej, nie czuję się już jak wariatka co sobie wymyśla problemy ;p

Cudownie! Ktoś kto sie Toba zaopiekuje ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alegzi wrote:
    Hehe, z drugiej strony gdzie studenci mają pójść do pracy jak nie do gastronomii? :) W większości wybierają właśnie tą drogę. A przy okazji obiadek w ramach pracy wpadnie ;D

O tak to prawda :D a zazwyczaj to dobre rzeczy ;) a studenci... Hmm algo gastronimia albo MC (tez gastronomia w sumie) albo jakieś butiki sklepiki bo wtedy nie płacić sie składek za nich ;)

• alegzi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, super wieści! :) Nie ma się co nakręcać, bo człowiek tylko w deprechę wpada. Lepiej pójść i zasięgnąć opinii fachowca.

1cs z CLO
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście ;) bo kolorowo nie jest. Wygląda na pco... Miałam wcześniej endometrioze stwierdzoną. Mam tylko nadzieję, że jak czuję się w porządku to nie jest źle ;)

Ja podczas studiów pracowałam nawet jako starsza woźna :D makabra!

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• terka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Na szczęście ;) bo kolorowo nie jest. Wygląda na pco... Miałam wcześniej endometrioze stwierdzoną. Mam tylko nadzieję, że jak czuję się w porządku to nie jest źle ;)

Starsza woźna? Czyli ze co? :D bo woźna to wiem ale starsza? :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Starsza woźna? Czyli ze co? :D bo woźna to wiem ale starsza? :D

Niby wyższy stopień woźnej :D hahaha na szkolnym basenie - tragedia. Żadna praca nie hańbi ale pomiatali mną tam, że hej...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Niby wyższy stopień woźnej :D hahaha na szkolnym basenie - tragedia. Żadna praca nie hańbi ale pomiatali mną tam, że hej...

Xadna nie hanbi. Praca nie ludzie różnie. Ale zapewne cos wyniosłaś z tej pracy (wspominany wczesniej charakter czy po prostu finanse na potrzeby bieżące ;) )

• Seli Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Xadna nie hanbi. Praca nie ludzie różnie. Ale zapewne cos wyniosłaś z tej pracy (wspominany wczesniej charakter czy po prostu finanse na potrzeby bieżące ;) )

U mnie to charakter ;) z hukiem stamtąd wyszłam. Bo sobie nie pozwoliłam.

dZhdp1.png

• alegzi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:

Niestety dzieci potrafią być wredne. Czasem chyba bardziej niż dorośli. Ile tam pracowałaś?

1cs z CLO

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli świetne wiadomości! Ja na jutro musze szykowac kolacje bo będą u nas goście jeszcze na moje urodziny!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Seli świetne wiadomości! Ja na jutro musze szykowac kolacje bo będą u nas goście jeszcze na moje urodziny!☺

Ale super! Imprezka się przeciągnęła ;)

1cs z CLO

Wysłany: 4 grudnia 2017, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dobrze! Superek.☺ ale dzisiaj wiadomości się produkuja jak szalone!

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alegzi - nie dzieci a kierownik ;) Choć teraz jestem nauczycielem w 5 klasie to zarówno problem jest z chamstwem u dzieci jak i rodziców...

A czy któraś miała badanie na insuline?

dZhdp1.png

• Anete Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli super wieści :)

Też pracowałam kiedyś w restauracji- krótki epizod bo w wakacje-3miesiące. W sumie źle nie było, ale po pierwszym dniu myślałam, że stracę nogi. Tak mnie wszystko bolało. Pracowałyśmy z reguły po 12h i nie można było usiąść ani na chwilę( jedna przerwa na jedzenie) . Po tygodniu się przyzwyczaiłam i było nawet spoko, ale nie chciałabym pracować tak na stałe

atdcj48aq9519a2w.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieci potrafią byc wredne i ludzie dorośli także. No a skąd dzieci by brały taki przykład? Same sie tego nie naucza przecież.
    Tak samo brak szacunku, uprzejmości... To są rzeczy które dzieci przynoszą z domu albo podwórka :P

Panipuchatkowa i bardzo bardzo dobrze niech impreza sie ciągnie! Nie na co dzień ma sie ćwierćwiecze ;) :D

Ja zrobiłam dzisiaj sałatkę warzywna dla męża (no dobra dla mnie tez :P ) bo tak chciał i chciał a ja nigdy siły nie miałam zeby zrobić. W końcu sie udało! I to w czasie kiedy zapomniał ze chciał wiec mała niespodzianka będzie :P ale mam dość na dzisiaj robienia czegokolwiek. Ogłaszam odpoczynek do końca dnia! :D bo czuje ze przesadzę w pewnym momencie...

• terka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anete wrote:
    Seli super wieści :)

Też pracowałam kiedyś w restauracji- krótki epizod bo w wakacje-3miesiące. W sumie źle nie było, ale po pierwszym dniu myślałam, że stracę nogi. Tak mnie wszystko bolało. Pracowałyśmy z reguły po 12h i nie można było usiąść ani na chwilę( jedna przerwa na jedzenie) . Po tygodniu się przyzwyczaiłam i było nawet spoko, ale nie chciałabym pracować tak na stałe

Widzę ze każda z nas ma jakiś epizod który owszem byl fajny ale jeśli nie trzeba do tego wracać :D

‹‹ 197 198 199 200 201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ