Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alegzi wrote:W dzień fajna i mądra opcja, w nocy lipka. Z tego co wiem, ale to już Terka pisała na stacjach paliw są 2 zmiany. Może się jakoś dogadasz. No chyba, że mąż się przestawi ze swoim mocnym snem
Ja mowie jak mi sie wydaje ja na stacji paliw nie mogłabym pracować bo nienawidzę zapachu benzyny, bardzo mnie drażni i nie wytrzymałabym długo (nawet bez ciąży ). Zawsze można spytać jak co wygląda i próbować sie dogadać a no i mąż... To ze ma mocny sen to tylko dlatego ze moze go mieć jakby wiedział ze sam jest to obudziłoby go najmniejsze kwilnięcie małej tak mi sie zdajehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Anete wrote:Seli ja kiedyś miałam badanie na insulinę, ale na uczelni w ramach zajęć już baaardzo dawno temu.
Lekarz powiedzial, ze musze zbadac bo jesli jest cos nie tak to nawet jak bede w ciazy to moze dojsc do poronienia Na razie szukamy przyczyn. W końcu będę miała monitorowany cykl... -
terka wrote:Ej co to miało znaczyć???? Ze co ja taka wymagająca co do słodyczy i tyyyyle mi trzeba? Zraniłyście me serduszko a tak poważnie to nie jem prawie wcale słodyczy czasem cos ale maloooo wiec proszę mi tu pomówień o mnie nie robić ale jak chcecie to możecie zorganizować... 2-3 kg mandarynek
Dlatego też napisałam o innych zachciankach żebyś się nie poczuła urażona ;p Mandarynki? Kobitko, kto to będzie nosił jak my wszystkie malutkie jesteśmy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 14:34
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
terka wrote:Ja mowie jak mi sie wydaje ja na stacji paliw nie mogłabym pracować bo nienawidzę zapachu benzyny, bardzo mnie drażni i nie wytrzymałabym długo (nawet bez ciąży ). Zawsze można spytać jak co wygląda i próbować sie dogadać a no i mąż... To ze ma mocny sen to tylko dlatego ze moze go mieć jakby wiedział ze sam jest to obudziłoby go najmniejsze kwilnięcie małej tak mi sie zdaje
Moja koleżanka pracowała na stacji i pamiętam, że miała nocki. Ps. może jestem dziwna, ale uwielbiam zapach stacji benzynowej1cs z CLO
-
Seli wrote:Lekarz powiedzial, ze musze zbadac bo jesli jest cos nie tak to nawet jak bede w ciazy to moze dojsc do poronienia Na razie szukamy przyczyn. W końcu będę miała monitorowany cykl...
Monitoring? Fajna sprawa. Ja na razie nie mogę sobie na to pozwolić, ale w marcu na pewno będę go chciała mieć.1cs z CLO
-
alegzi wrote:Dlatego też napisałam o innych zachciankach żebyś się nie poczuła urażona ;p Mandarynki? Kobitko, kto to będzie nosił jak my wszystkie malutkie jesteśmy?
Dużo was podzielicie sie ciężaremWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 14:42
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Moja koleżanka pracowała na stacji i pamiętam, że miała nocki. Ps. może jestem dziwna, ale uwielbiam zapach stacji benzynowej
Moj maz tez lubi. Wiec mamy pod tym względem konflikt interesów są osoby które maja cos co sprawia ze lubią ten zapach ja osobiście tego totalnie nie rozumiem ale wiem ze cos takiego jesthttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Nie masz serca, ale dobrze niech Ci będzie ;p każda po 3 mandarynki w torebce dla Ciebie przyniesie ;p
Da sie da! Nie mam serca bo je złamałyściealegzi lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:Monitoring? Fajna sprawa. Ja na razie nie mogę sobie na to pozwolić, ale w marcu na pewno będę go chciała mieć.
Tak, bo wyglada na to, że zamiast owulacji robią mi się torbiele ;p Wiec to chyba podstawa u mnie. Fajnie bo dziś zapłacilam za wizytę a te dwie monitoringowenza darmo. Zobaczymy co będzie w czwartek i co potem. Myślę o tej insulinie... Mama mówi, że glukoze samemu trzeba kupić. Muszę poczytać jak to jest. -
Jak tak czytam (propo mandarynek i miłości malucha do nich) że nie powinno sie jeść owoców egzotycznych w ciąży to płakać mi sie chce. ze śmiechu rzecz jasna. Ja bym umarła z głodu gdyby nie owoce typu mandarynki, kaki czy granatyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:Tak, bo wyglada na to, że zamiast owulacji robią mi się torbiele ;p Wiec to chyba podstawa u mnie. Fajnie bo dziś zapłacilam za wizytę a te dwie monitoringowenza darmo. Zobaczymy co będzie w czwartek i co potem. Myślę o tej insulinie... Mama mówi, że glukoze samemu trzeba kupić. Muszę poczytać jak to jest.
Jesli faktycznie robią Ci sie torbiele to faktycznie warto to zobaczyć... I myśleć jak zaradzić...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Seli wrote:Tak, bo wyglada na to, że zamiast owulacji robią mi się torbiele ;p Wiec to chyba podstawa u mnie. Fajnie bo dziś zapłacilam za wizytę a te dwie monitoringowenza darmo. Zobaczymy co będzie w czwartek i co potem. Myślę o tej insulinie... Mama mówi, że glukoze samemu trzeba kupić. Muszę poczytać jak to jest.
Super, że w ramach dzisiejszego płacenia masz 2 monitoringi. Te monitoringi myślę, że dużo Ci dadzą.
1cs z CLO
-
Ja jestem ciekawa jak to u mnie będzie w czwartek. Bo moja gin bierze 200zł (!) za wizytę i w czwartek pewnie też tyle weźmie a jak się okaże, że pęcherzyk jeszcze nie pękł to będę pewnie musiała jeszcz raz przyjść... fajnie by było jakby te wizyty były za darmo
-
terka wrote:Jak tak czytam (propo mandarynek i miłości malucha do nich) że nie powinno sie jeść owoców egzotycznych w ciąży to płakać mi sie chce. ze śmiechu rzecz jasna. Ja bym umarła z głodu gdyby nie owoce typu mandarynki, kaki czy granaty
Same pyszności i miałabyś z tego zrezygnować? Ale w sumie coś mi świta, że gin. kiedyś mi pow., że jak zajdę to mam odstawić pomarańcze i kwaśne owoce.
1cs z CLO
-
No własnie troszkę się tym stresuję. Niby ten torbiel co był zaraz znikł po miesiączce. Zobaczymy jak będzie przy tej owulacji. Czy w ogóle będzie.
-
Anete wrote:Ja jestem ciekawa jak to u mnie będzie w czwartek. Bo moja gin bierze 200zł (!) za wizytę i w czwartek pewnie też tyle weźmie a jak się okaże, że pęcherzyk jeszcze nie pękł to będę pewnie musiała jeszcz raz przyjść... fajnie by było jakby te wizyty były za darmo
Ten wziął 150 zł i monitoring w cenie, pewnie to będą 2 wizyty dobrze bo chodzę ciągle prywatnie i badania też robię prywatnie i cała kasa idzie na to... -
Anete wrote:Ja jestem ciekawa jak to u mnie będzie w czwartek. Bo moja gin bierze 200zł (!) za wizytę i w czwartek pewnie też tyle weźmie a jak się okaże, że pęcherzyk jeszcze nie pękł to będę pewnie musiała jeszcz raz przyjść... fajnie by było jakby te wizyty były za darmo
Jak się dowiadywałam jak to jest w klinice, do której idę to właśnie jest tak jak napisałaś. Każda wizyta 200zł, a więc jak jest monitoring to liczą za każdy dzień, w którym masz wizytę, a nie całościowo… No, ale jak ma być z tego dzidzia to ja im nawet z chęcią swoją wypłatę oddam
1cs z CLO