Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny a ja pracuje w gastronomi na stołówce szkolnej. I jest spoko. Załapałam się na państwową robotę.
W restauracji bym nie chciała. Miałam praktyki po 16h całe weekendy i w tygodniwt nie raz. Masakra.
Ja ostatnio robiłam badnie insuliny i glukozy. Wizyte u gin mam w styczniu.
Ja jestem trochę większa od Was to poniosę Wam te mandarynki dla Terki i wbijamy na imprezkę ❤<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Hej dziewczyny a ja pracuje w gastronomi na stołówce szkolnej. I jest spoko. Załapałam się na państwową robotę.
W restauracji bym nie chciała. Miałam praktyki po 16h całe weekendy i w tygodniwt nie raz. Masakra.
Ja jestem trochę większa od Was to poniosę Wam te mandarynki dla Terki i wbijamy na imprezkę ❤
A samemu kupuje się glukozę? -
Mari92 wrote:Hej dziewczyny a ja pracuje w gastronomi na stołówce szkolnej. I jest spoko. Załapałam się na państwową robotę.
Ja jestem trochę większa od Was to poniosę Wam te mandarynki dla Terki i wbijamy na imprezkę ❤
No tak co państwowa to państwowa nie ma co ukrywać jest różnica jednak fakt jest taki ze jednak prywaciarze potrafią wykorzystywać innych...
Ojej ile dobrych duszyczek chce mi pomoc z owockami!
To gdzie wbijamy? Kto zna namiary na panipuchatkową?Mari92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Zobaczymy na dniach, co to moje dogrzewanie da Jak na razie wzięłam gorącą kąpiel, ale jak na złość plamienia nie ma, tylko gęsty biały śluz... Także chyba Dupek tym razem zadziałał właściwie i dopiero po odstawieniu dostanę
Jak będzie na tych urodzinach torcik i żarełko, to wpadam chociażby na koniec Polski Dzisiaj sobie zakupiłam kawałek serniczka z czekoladą, tak mnie naszło Męża nie ma, myszy harcują (żeby nie było, że zołzą jestem - jemu też kawałek zostawię)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Zobaczymy na dniach, co to moje dogrzewanie da Jak na razie wzięłam gorącą kąpiel, ale jak na złość plamienia nie ma, tylko gęsty biały śluz... Także chyba Dupek tym razem zadziałał właściwie i dopiero po odstawieniu dostanę
Jak będzie na tych urodzinach torcik i żarełko, to wpadam chociażby na koniec Polski Dzisiaj sobie zakupiłam kawałek serniczka z czekoladą, tak mnie naszło Męża nie ma, myszy harcują (żeby nie było, że zołzą jestem - jemu też kawałek zostawię)
Haha jaka dobra zona nie zostawiasz opakowania z karteczka "ale bylo dobre"? nie no dobra ja taka nie jestem zeby nie byloalex0806 lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
Jeszcze się nie zabrałam za sernik, ale jak mnie smaki złapią to może i jego kawałek pochłonę To wtedy upcham pudełko głęboko do śmieci, żeby nie widział! Nie no, już mu się przez telefon przyznałam, że ma deser w lodówce
Powiem wam, że dziwnie tak samej siedzieć po pracy. Bo drugiej zmiany nie miał jeszcze, teraz coś w firmie odwalają i musi raz na 1,5 miesiąca mieć tydzień drugiej zmiany. Czuję się jak dzikus, sama w domuLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Jeszcze się nie zabrałam za sernik, ale jak mnie smaki złapią to może i jego kawałek pochłonę To wtedy upcham pudełko głęboko do śmieci, żeby nie widział! Nie no, już mu się przez telefon przyznałam, że ma deser w lodówce
Powiem wam, że dziwnie tak samej siedzieć po pracy. Bo drugiej zmiany nie miał jeszcze, teraz coś w firmie odwalają i musi raz na 1,5 miesiąca mieć tydzień drugiej zmiany. Czuję się jak dzikus, sama w domu
U mojego tez po nowym roku maja cos takiego odwalic i aż boje sie myśleć co to będzie.. Niby z jednej strony dobrze bo czasem rano cos trzeba no a z drugiej popołudnie jednak samemu i tak do wieczora do 23... Choć jak jestem teraz to i tak rano jestem sama. Fakt zdziczeć można ale za to od świąt do 2.01 ma wolne! Wiec chociaż chwile pobędziemy razem tak dłużej a jeszcze jak rodzinka będzie to nie będzie nam sie nudziłoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 18:32
21.01 69cm -
U mnie też wolne od świąt do 02.01 Mąż ma tak samo. Cieszę się mega na takie wolne, bo właśnie rodzinka się zjeżdża i będzie ciekawie
Ja w środę mam okulistę, to dopiero wtedy wyniki odbiorę. Bo mi babka numerek z LOMy dała tylko na progesteron, a na tarczycowe był inny chyba Bo miały być dzisiaj wyniki i nie ma. No nic, muszę się uzbroić w cierpliwość do środy. Ale coś czuję, że ładnie spadłoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja pracuję jako nauczyciel, miewałam dni, że wracałam do domu już o 13, święta wolne, wakacje... I prędko zakupiliśmy kocicho Teraz się nie nudzimy w domu. Ba... Przez rok to i noce mieliśmy nieprzespane z tą gadziną, dlatego mąż stwierdził, że jak do kota wstaje to do dziecka będzie robił to z radością hehehe
Brałyście może ovarin albo inofem? Wcześniej poczytałam o tym bo podejrzewałam pco u siebie i dziś lekarz mi to doradzał, powiedział, że zawsze może pomóc bo nie zaszkodzi -
Seli, ja biorę ovarin Ale dopiero zaczynam odczuwać jego "moc" po unormowaniu tarczycy, wcześniej szału nie było. Teraz mam więcej śluzu, chęci na seks i w ogóle. Ale u mnie będzie też kwestia niskiego progesteronu, więc pewnie i tak nie działa tak, jak powinien
Ale mam dzięki niemu wysoką wit D i kwas foliowy Także jakieś plusy są.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Seli wrote:Ja pracuję jako nauczyciel, miewałam dni, że wracałam do domu już o 13, święta wolne, wakacje... I prędko zakupiliśmy kocicho Teraz się nie nudzimy w domu. Ba... Przez rok to i noce mieliśmy nieprzespane z tą gadziną, dlatego mąż stwierdził, że jak do kota wstaje to do dziecka będzie robił to z radością hehehe
Brałyście może ovarin albo inofem? Wcześniej poczytałam o tym bo podejrzewałam pco u siebie i dziś lekarz mi to doradzał, powiedział, że zawsze może pomóc bo nie zaszkodzi
My mamy papużki wiec kotek... odpadahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Seli, ja biorę ovarin Ale dopiero zaczynam odczuwać jego "moc" po unormowaniu tarczycy, wcześniej szału nie było. Teraz mam więcej śluzu, chęci na seks i w ogóle. Ale u mnie będzie też kwestia niskiego progesteronu, więc pewnie i tak nie działa tak, jak powinien
Ale mam dzięki niemu wysoką wit D i kwas foliowy Także jakieś plusy są.
Hmm... Ja nie wiem jaki mam progesteron, TSH niby 2,3. Ale z libidem problemu nigdy u mnie nie było, nawet smutno mi się zrobiło jak lekarz kazał się wstrzymać z seksem do czwartku w sumie nie zapytałam nawet czemu A śluz... Właśnie u mnie po odstawieniu anty mam ciągle mokro od okresu po kolejny okres...
Terka - a to papużki trzeba nauczyć gadać -
Alex, może ten Twój serniczek z czekoladą wywoła @ ;p
Seli, ovarin, inofem- nic z tych rzeczy nie brałam. Jeszcze
Co do zwierzątek to my nie mamy nic.
Ale się narobiłam. Zakupy, ogarnięcie mieszkanka + podłogi i spakowanie się. Już po wszystkim.
Dziewczyny, czy u Was w rodzinach wysyła się kartki Bożonarodzeniowe? U mnie tak i dziś się w takowe zaopatrzyłam. Zaraz siadam do wypełniania ich
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ja po odstawieniu anty i braniu Ovarinu miałam cykle 28 dni. I tak od grudnia do kwietnia. A później się pomieszało i walczę do dziś z dziwnymi cyklami.
Alegzi, jak serniczek z czekoladą wywoła @, to jutro kupię sobie 2 razy tyle Naprawdę chciałabym pójść jak najszybciej, ale pewnie dlatego, że z tymi badaniami wiążę mega nadzieję na wyjaśnienie, o co tu w ogóle chodzi.
U mnie kartek się nie wysyła. Z najbliższą rodziną widuję się na święta z reguły.
My mamy psa i rybki. Ale aktualnie pies został z teściową na 2 tygodnie ze względu na mój szpital. Nie chcieliśmy, żeby sam siedział tak długo w domu, jak mąż ma 2 zmianę. Ja też miałam dzisiaj ogarniać mieszkanie, ale tak mocno mnie boli brzuch i krzyż, że sobie daruję. Siadam do serniczkaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Seli ja robiłam badanie z krwi glukoza na czczo to nic kupować nie musiałam.
A ja pracuje na 3 zmiany. Albo od 6 do 14 albo od 7 do 15 i od 12 do 20 tak to leci.
Ja też ovarin biorę.
I też mam wolne od świąt do 2 stycznia. Więc super<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Co do wolnego to chyba większość ma wtedy wolne. Piękny czas tyle dni wolnego.
Alex, my też się z najbliższymi widujemy w święta, ale jakoś tak u nas zostało, ze kartki są wysyłane. Ja podtrzymuję tą tradycję
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Alegzi tak tak kartki uwielbiam wysyłać, a jeszcze bardziej dostawać . Zbieram je i mam super kolekcje . Mają w sobie coś magicznego ❤❤❤<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
Marta 💓 -
alegzi wrote:Alex, może ten Twój serniczek z czekoladą wywoła @ ;p
Seli, ovarin, inofem- nic z tych rzeczy nie brałam. Jeszcze
Co do zwierzątek to my nie mamy nic.
Ale się narobiłam. Zakupy, ogarnięcie mieszkanka + podłogi i spakowanie się. Już po wszystkim.
Dziewczyny, czy u Was w rodzinach wysyła się kartki Bożonarodzeniowe? U mnie tak i dziś się w takowe zaopatrzyłam. Zaraz siadam do wypełniania ich
Jak to a pszczółki?
Ja chce wysłać kartkę tylko mojej babci. Ogólnie odeszliśmy juz od tego zwyczaju a pamiętam jak za dziecka wysyłałam 10 kartek
Seli-jedna sie da ale jedna smutna wiec mamy 3 i juz nami nie są zainteresowane tylko sobąhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Aa praca po 12 h teoretycznie ale w praktyce nawet po 24 grafik może zmienić się nawet i kilka razy w ciągu dnia niby stanowisko sprzedawcy a trzeba robić wszystko od odśnieżania po mycie kibli co pół godziny i mycie półek co noc przy liczeniu towaru.. za najniższą krajowa do tego umowa na pół etatu a reszta to tzw premia. .. z tym ze nie każdy premie dostaje .. jakieś to szemrane i 180 h w mcu za tę 750 zł jakaś masakra nawet nie opłaca mi się iść bo zabiorą nam wtedy 500 plus i rodzinne wiec 600 zł doliczyc ok 200 zł min na paliwo bo muczę dojechać ok 25 km w obie strony to jestem na minusie i bez mojej córeczki. .
Bez sensu ..
Ja do gastronomii nie mam nic z zawodu jestem technik usług żywienia i gospodarstwa domowego ale u nas tylko do prywaciarza a u takiego tez najniższa krajoga i wyzysk a też ciężko się dostaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 19:07