Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
O jeju puchatkowa ;( coz za ludziska noo ... trudno święta w szpitalu da się przeżyć ! NanwaNiejsze ze z wami i Lajra wszytko w porządku
)
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Puchatkowa
Wszystkie jesteśmy z Tobą myślami, lekarze wiedzą co robią i dobrze że zostawiają Was w szpitalu na święta- tam się Wami dobrze zajmą :* dużo zdrówka życzę i żebyście jak najszybciej wyszły -
Haha Alex chyba tak się nie da bo zaraz będzie ta strona
ale wierzę że wszystkie jesteśmy na dobrej drodze
Dziś mi mąż powiedział że zrobimy wszystko żeby w przyszłe święta być już w trójeczkechociażby tak że się uda w grudniu 2019 a nasza "trojeczka" będzie dopiero jako 2 kreski na teście
2019 będzie nasz
-
Dziewczyny tego wam życzę ❤️❤️
Zobaczycie Że tak będzie , bo chcec znaczy moc !MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
U mnie dziś 14dc a owu jeśli była to 11-12dc, działalismy co 2 dni ale jakoś się nie nastawiam zbytnio na szczęśliwy finał, wolę sie zaskoczyć niż rozczarować jak co cykl
poza tym mamy plan na nowy rok i WIEM że się uda w 2019 roku
Alex trzymam kciuki za Twój wigilijny maly cud -
Puchatkowa a jak się czujesz? Powstrzymali skurcze i monotorują was? ;* odrobicie sobie wigilię jak wyjdziesz że szpitala
My już po obu kolacjach, teraz siedzimy jeszcze chwilę u teściów i wracamy do mniewszyscy się tam przeniesiemy
mnie coś dzisiaj boli brzuch na dole, nie z przejedzenia ani nic.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Panipuchatkowa i jak tam?
Dobrze że namiastkę wigilii mieliście
Alex-plan genialny.
Dziewczyny kciuki za was trzymamy żeby tak było jak Alex mówi
Ja padnięta, przeczytałam wszystko grzecznie, chciałam zobaczyć jak tam u was
Mały miał dzisiaj tyle wrażeń że szok.
Ale dzielny byłmiał momenty płaczu ale i tak go podziwiam
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ja już wykąpana po obchodzie. Byl mój dr powiedzial ze brzuch o wiele lepiej wygląda i że obserwujemy. Jak będę miała slurcze to kroplowka. W czwartek zbadaja mi szyje jeszcze raz. Wiec jeszcze chwilę tu spędzę. Do męża po wigilii przyjechali rodzice z bratem mega się cieszę. Tak mi bylo smutno jak sobie pomyslalam ze on sam tam w tym naszym mieszkaniu.
-
Panipuchatkowa, na pewno wszystko będzie dobrze
Dziewczyny, kocham moją mamę ale już jestem wnerwiona. Pierwszy raz w życiu był barszcz na wigilię bo ja nie mogę grzybów bo karmie. Zamiast grzybów uszka z farszem jak na ruskie no bo karmie.. Dziecko ma trochę za zimno bo co to jeden cieplejszy pajac, powinnam dać jakiś kaftanik pod spod. Mała płakała bo nie umiała kupki (już mniej więcej rozpoznaje kiedy tak jest), no to co ja takiego wczoraj jadłam.. I żadne argumenty, że pokarm się tworzy z krwi a nie treści pokarmowych nie przemawia, bo ona ma doświadczenie życiowe a ja nie.. No i gadaj tu
A do tego M dziś kupił pampersy lupilu na wyprobowanie i małej się zrobiły 3 pryszczyki na pupieI teraz się martwię
podejrzewam że od tych pampersow..
-
Ja wiem, że jestem niedoswiadczona, ale kurcze, położna u nas była, mówiła że dobra temperatura i że dobrze dziecko ubieramy. A tu takie teksty. No i kicha i czkawka bo zimno i argumenty że oczyszcza nosek nic nie dają (a czytalismy że kochanie i czkawka są normalne u noworodków).
Eh