Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny w świąteczno śniegowy poranek U mnie też trochę sypie Wieczorem było tak ślisko i stwierdziliśmy, że idziemy się poślizgać Na ulicy szklanka, a my jak oszołomy wte i we wte biegaliśmy po tym lodzie i się ślizgaliśmy jak dzieci Jakbym znowu miała 5 lat
U nas Wigilia też udana. Najpierw u mnie, później chwila u teściów i z nimi i babcią wróciliśmy do moich rodziców I siedzieliśmy dosyć długo, padliśmy chyba przed 1 do łóżka i dopiero wstaliśmy
Puszek to przykre, że teściowie się wypieli. Może pojedziecie do nich jeszcze w te święta i szczerze porozmawiacie?
Puchatkowa i jak tam u Ciebie? :*
Miss myślę, że takie życzenia od najbliższej rodziny (jeśli wiedzą że się staracie) nie są nachalne, a w dobrej wierze My wczoraj też słyszeliśmy (z płaczem oczywiście) życzenia, żeby nam się w końcu udało i wszyscy życzyli syna, więc będzie ich chyba z sześciuterka, MissKathy92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej,
Panipuchatkowa, daj znać jak obchod!
Miss, fajnie że wigilia się udała współczuję tekstu o dzieciach no ale niestety takie są ja wczoraj już słyszałam podczas życzen że jeszcze synek do kompletu by się przydał...
Puszek, oj to nieciekawie mieliście
Alex, fajnie, slizgawki na lodzie
Powiem Wam, że dla świętego spokoju założyłam małej na noc body pod pajaca i jak zwykle zawinelismy ja w kocyk. Teraz ja karmie i coś mi nie pasuje.. Spocila się biedna cała aż czuć masakra. I znowu mam nerwy -
Magda musisz zaufac swojej intuicji.:*
Puszek jejku straszne to wszystko z tymi tesciami.
Dziewczyny byl lekarz. Dostalam drugą porcje sterydów na płucka i kroplowke. Lekarz powiedzial ze mam ladny brzuch. Ale przed chwilą wstalam i poczulam ból placów tak nad tylkiem. Mozliwe ze po uderzeniu dopiero to wychodzi? -
Puchatkowa oczywiście może wyjść takie coś dopiero po dniu bo działa adrenalina, powiedz to lekarzowi koniecznie. No sterydy w dwóch dawkach idą.
No niestety nikt ich nie rozumie...
Magda robisz wszystko dobrze, nie słuchaj złotych rad, wpusc jednym uchem, wypusc drugim, nie ma wyjscia.Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Panipuchatkowa zgłasza im wszystko. Może być po czasie. Ale nie musi.
Alex tekst ze slizgawa mnie rozwalił
Magda-tekst o braciszku chyba jeszcze bardziej-toć mała dopiero co na świat
Nie rozumiem parcia ludzi na parke jako spełnienie macierzyństwa
No i absolutnie się nie przejmuj uwagami że coś źle robisz. Masz intuicję, masz instynkt, jesteś mama-Ty wiesz lepiejMagdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Tak, ja wiem że to w dobrej wierze było ten tekst teściowej ona też czeka na pierwszego wnuka tak jak my na pierwsze dziecko
Puchatkowa wszystko zgłaszaj macie tam dobrą opiekę
Alex fajna zabawa prawda ?
Magda nie słuchaj nikogo, Ty wiesz najlepiej co potrzeba Karolince
Puszek przykro mi z powodu teściów ale czasem ludzie tak mają niestety -
Zabawa super naprawdę miło czas spędzamy;) dzisiaj lenistwo, może później pójdziemy do ciotki do szpitala bo wczoraj trafiła (ma ciągle problemy z sercem) i pójdziemy do kuzyna męża. Ale nie wiem czy dziś czy jutro, okaże się w praniu.
Mnie coś wczoraj brzuch pobolewał, kuło jak na okres. Zobaczymy co to się rozwinieLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Panipuchatkowa, wszystko może wyjść, nawet po kilku dniach o wszystkim informuj lekarza. A Mąż jak się ma?
Mój tato do mnie rano przyszedł jak ja przebieralam i mówi po cichu że mam mamy nie słuchać bo ona w innych czasach rodziła, jak w piecu wygasalo i rano było w domu zimno, to się inaczej dzieci ubieralo. To mi się trochę lepiej zrobiło
Udało się pójść dziś do kościoła, mała została z dziadkami nie wiem czy jutro się uda bo mamy gości, a M chce iść rani, no zobaczymy.
Coś fajnego pod choinkę dostalyscie? -
Ja mam nadzieję że dostałam dzidziusia spod choinki od siostry dostałam charmsa skrzydła anioła bo chciałam takiego żeby moje aniołki były że mną. Do tego sweterki kaszmirowe od rodziców i teściów kasę bo zbieramy na wakacje A od męża super seks i mam nadzieję że dzidziusia nie robiliśmy sobie w tym roku prezentów bo wszystko oboje mamy, wybierzemy się gdzieś po nowym roku na weekend
A wy jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 12:58
terka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magdaa21 wrote:Panipuchatkowa, wszystko może wyjść, nawet po kilku dniach o wszystkim informuj lekarza. A Mąż jak się ma?
Mój tato do mnie rano przyszedł jak ja przebieralam i mówi po cichu że mam mamy nie słuchać bo ona w innych czasach rodziła, jak w piecu wygasalo i rano było w domu zimno, to się inaczej dzieci ubieralo. To mi się trochę lepiej zrobiło
Udało się pójść dziś do kościoła, mała została z dziadkami nie wiem czy jutro się uda bo mamy gości, a M chce iść rani, no zobaczymy.
Coś fajnego pod choinkę dostalyscie?
Widzę tata Twój głos rozsądku w tym szaleństwie okazał
Prawdę mówi
Mi mój mąż zapowiedział spóźniony prezent bo czasu nie miał na nic przez pracę
Az ciekawa jestem co wymyśli
Zresztą ja podobnie, znaczy ja już zorganizowałam tylko musi dotrzeć prezent dla niegohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Alex my chcielismy skrecic w lewo do sklepu. zatrzymalismy sie i czekalismy aż samochody z naprzeciwka przejada. A za nami jechaly samohody. Jeden nas ominął. A drugi w nas wjechal nawet nie było śladów hamowania po prostu się zagapił.. Jechał 60km/h szczęście bo za tym samochodem jechała policja po cywilu i wszystko ma nagrane. Nie wiem po ilu dniach po 5 czy po 7 ale jak bede tyle w szpitalu to ten facet dostanie zarzuty. Nie chcę tego bo wiem że on tez mial przekichane święta..
-
Masakra ;/ pewnie się zagapił. Bo jakby było ślisko to chociaż by hamował. Po 7 dniach, jak jest uszkodzenie ciała powyżej tych 7 dni to ma przewalone. Mąż ten kręgosłup niech też porządnie przebada. Mojej mamie po takim właśnie najechaniu w tym auta dopiero po kilku latach odezwali się bóle w odcinku szyjnym. L4 i odpoczywać, może jakieś masaże. Będzie dobrze
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dlatego Puchatkowa polecam zgłosić się do dobrego prawnika od odszkodowan, bo należy się Wam z różnych chyba 4 źródeł. Jeżeli maz idzie na l4 to za utratę dochodów, za straty moralne, stan zdrowia i zniszczenie auta. Zbieraj wszystkie faktury za leki, kołnierze itp. Jeżeli będziesz chciała kontakt to mam super prawnika, co wszystko mi wyjaśnił i dużo pomógł, ja nic nie musiałam robić. Prowadzi on też sprawy na odległość.
-
Panipuchatkowa, Puszek i Alex mają rację - moj brat tez mial stluczke, gosciu w niego wjechal od tyłu i wlasnie po jakims czasie wyszly problemy z kręgosłupem. Fakt, że szkoda gościa, który wjechał, ale musicie walczyć o swoje bo to Wasze zdrowie
Terka, racja ;P moj tato jest spoko ciekawe co Ci Maz wymyslil, a Ty jemu co zamowilas?