Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojej a ja znowu się objadlam aż mnie żołądek zaczął boleć
tak to jest jak od 2 miesięcy dieta a tu nagle tyle jedzenia
głupia ja... Ale już sobie pojezdzilam na rowerze pół h i jest lepiej
A kurczę w lodówce tyle jedzenia z wigilii
na szczęście większość to ryby ale też mam dużo ciasta bo teściowa przyniosła
A co do prezentów to my od teściowej dostaliśmy takie złote świeczniki wysokie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00ecadab53bd.jpg
Od teścia i dziadków pieniążki i słodycze, a od mojej mamy patelnię bo sama chciałam taką z pokrywką
Z mężem nie kupowalismy sobie prezentów bo w sumie nic nam nie potrzeba, jedynie to kupiliśmy sobie nawzajem po zestawie kosmetyków z niveiOgólnie jestem zadowolona z Mikołaja
panipuchatkowa, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Magdaa21 wrote:Panipuchatkowa, Puszek i Alex mają rację - moj brat tez mial stluczke, gosciu w niego wjechal od tyłu i wlasnie po jakims czasie wyszly problemy z kręgosłupem. Fakt, że szkoda gościa, który wjechał, ale musicie walczyć o swoje bo to Wasze zdrowie
Terka, racja ;P moj tato jest spokociekawe co Ci Maz wymyslil, a Ty jemu co zamowilas?
Nie mam pojęcia co on wymyślił
Ja mężowi zamówiłam książkęnie było na stanie więc babeczka powiedziała że zamówi i mi zostawi
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Co do prezentów to Mareczek dostał chyba z 10, zabawki, ubranka, pampersy i pieniążki
Ja od męża dostałam szczoteczkę elektryczną.
Od moich rodziców kasę i słodycze, a od brata kosmetyki
A teściowa prezentów nie robi dorosłym i dobrze, bo ona w tym roku na prezent nie zasłużyła, więc nie musiałam nic kombinować.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Co do prezentów to Mareczek dostał chyba z 10, zabawki, ubranka, pampersy i pieniążki
Ja od męża dostałam szczoteczkę elektryczną.
Od moich rodziców kasę i słodycze, a od brata kosmetyki
A teściowa prezentów nie robi dorosłym i dobrze, bo ona w tym roku na prezent nie zasłużyła, więc nie musiałam nic kombinować.
Hehe
No moi rodzice też raczej prezentów nie robią dorosłym
Od siostry dostaliśmy taki mega kubol (chyba pół litrowy), ramkę na zdjęcia i ja żel pod prysznic (zawsze jakieś wymyślne zapachy kombinuje).
Maly dostał takiego misia z grzechoczacym tylkiemtaki dzwoneczek ma w środku z przyjemnym odglosem
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Mari, haha, nie zasłużyła, dobre
Ja od M dostałam chyba z 7 opakowań herbatod rodziców i brata bony do sklepów, a tak to pampersy, książkę i skarpetki dla Małej
jutro przyjeżdża kolejna familia to pewnie kolejne prezenty będą
Mari92 lubi tę wiadomość
-
Jejku weszłam na fb i większość znajomych i rodziny fotki z dziećmi lub z brzuszkami
trochę mi smutno się zrobiło...
Ale pociesza mnie fakt że mąż już całkowicie się przekonał do wizyty w Białymstoku żeby zrobić badaniaprzedtem marudził że może za wcześnie itp a dziś sam powiedział że na wiosnę zaczynamy działać- czuje że jesteśmy w tym razem i pokonamy przeciwności
-
Ja nawet na fb mam zablokowane posty od dwóch szwagierek bo ciągle wrzucają foty z ciąż i dzieci
jednak z natury jestem masochistką i sama weszłam na ich profile żeby zobaczyć co wstawiły i się nie zawiodłam- jedna fotka z córką, druga z córką w brzuchu
ech piękne zdjęcia ale w mojej sytuacji bardzo to boli... No ale może i ja się kiedyś będę mogła pochwalić jakaś fotką z brzuszkiem- bo jak narazie mogę się pochwalić brzuszkiem z obzarstwa
Dobra, dosyć smetow- 2019 będzie nasz
Idę oglądać Titanica -
Ja w ogóle na fb nie wstawilam info o Karolinie ani żadnego zdjęcia
Właśnie na fb na fanpage Bedac młodym farmaceuta mignela mi informacja że kawa zmniejsza wchłanianie euthyroxu i letroxu i że nie powinno się jej pić do 2h po spożyciu leku - może którejś z Was się przyda ta informacjapanipuchatkowa, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze wyję od połowy Titanica także sobie odpuszczę;p oglądamy netflixa i siedzimy sobie z całą familią u mnie
Sutki mnie tak bolą dzisiaj że jak mąż dotknął to myślałam że mu palce odgryzę. Ostatnie kilka cykli bolały mnie piersi po bokach a sutki tylko podczas stymulacji CLO w szczęśliwym cyklu. Mam teorię że ogólnie to tamtą stymulacja działała na mnie że 2-3 razy z 5 cykli stymulowanych. I teraz na lametcie znowu szaleństwo. Jak ja te 2 tygodnie teraz wytrzymam
Jutro cały dzień poza domem chyba bo jedziemy do moich dziadków. A wieczorem chcemy wyjść że znajomymi ale to faza planu na razieA wy dziewczyny jakie macie plany na jutro?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka wrote:Miss-Titanic na poprawę humoru?
mimo dzisiejszych smutków to i tak widzę światełko w tunelu bo najważniejsze to działać a my chcemy działać więc chyba będzie dobrze prawda?
Dziś na mszy uważnie słuchałam kazania i tak jakby było skierowane do mnie - ojciec mówił że nawet w najgorszych sytuacjach gdy już się myśli że Bóg nas opuścił to tak nie jestpo prostu trzeba wierzyć że to co się dzieje w naszym życiu jest po coś a Bóg ma na nas plan a to co my sobie planujemy jest nie ważne
Bóg wie lepiej co jest dla nas najlepsze i realizuje swój plan na nasze życie
i ja się przestawiam na Jego plan
i WIEM że kiedyś, kiedy nadejdzie najlepszy moment, Bóg nas obdarzy darem rodzicielstwa
Więc już się nie smuce, nie zazdroszczę innym i czekam na swoją kolejMari92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Magda- bardzo przydatne info
ja się staram nie pić w ogóle rano kawy ale przekaże dla teściowej (ma wycięta tarczyce) bo ona pije 1h po leku...
Ja też na Titanicu ryczeale tak jak wspominałam wczesniej- zdąża mi się nawet ryczec przy reklamach Biedronki więc traktuje to z przymrużeniem oka
Magdaa21 lubi tę wiadomość