Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex0806- pomyślimy nad Manekinem. My też od czasu do czasu tam jesteśmy
A co do jajnika to może owulacja Ci się zbliża
Alegzi- dziękuje, wiele osób nigdy tego imienia nie słyszało hehe. Ale za to, np. w szkole moje imię się nie powtarzało. Choć ostatnio poznałam też dziewczynę, która ma tak na imię jak ja i dla nas obu była to nowość hehe.
Pozdrawiam dziewczyny. Udanego weekendu<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Dziewczyny nawet wczesniej spać iść nie można bo potem nadrabiania
Alex-jak najbardziej moze juz cos zaczyna sie dziać - a przynajmniej bierz taka możliwość
Też jestem ciekawa co sąsiedzi a tą Twoją muzykę zrobią-może zaczną śpiewać do niej?
Mari-znam kilka Martyn ale Martin nie. Faktycznie niespotykane i dobrze przynajmniej sie wyróżniałaś ja mam starsze imię wiec tez nie bylo w całej szkole drugiej takiej jak byłam młodsza nie lubiłam swojego imienia-teraz już się uspokoiłam pod tym względem, a mąż je uwielbia
Pizza czekoladowa...hmmm ciekawy pomysł ale nie chce wiedziec ile to ma kalorii (nie jestem ns diecie ale mam skrzywienie zawodowe i lubię takie rzeczy wiedzieć )
Ja mam w planach lenistwo i sesje filmowe wypożyczyliśmy jakieś filmy z biblioteki (jak ja ją lubię ) i będziemy w ten deszczowy weekend oglądać filmy a co mamy jeszcze plan spotkać sie ze znajomym ale to chyba w niedziele prędzej o ile się udahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
U mnie słodkie lenistwo )
Spacer z pieskiem, chociaż jej się też nie chce w taką pogodę. Dostałam pieska 2 msc na urodziny, więc mam co robić- utrzymanie czystości w domu z nią to kwestia godziny wiecie o czym mówie. Poza tym jest słodka i kochana.
Może jakaś kolacja z mężem albo kino.
Obecnie wkręciłam się w serial Lucifer -polecam dziewczyny !
-
mokka wrote:U mnie słodkie lenistwo )
Spacer z pieskiem, chociaż jej się też nie chce w taką pogodę. Dostałam pieska 2 msc na urodziny, więc mam co robić- utrzymanie czystości w domu z nią to kwestia godziny wiecie o czym mówie. Poza tym jest słodka i kochana.
Może jakaś kolacja z mężem albo kino.
Obecnie wkręciłam się w serial Lucifer -polecam dziewczyny !
Rozumiem o czym mówisz bo mam 4 papużki w domu też kwestia godziny czystościhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Dziewczyny, wiecie co? Nie wytrzymałam! Wstrzymałam się z pójściem do łazienki o godz 4 do prawie 8. I zrobiłam test. Widzę tam bladziutką kreseczkę. Wiele razy wydawało mi się, że ją widzę, ale zawsze sobie to wmawiałam. Teraz tam jest!
Ogarniam się i lecę na bete. -
Kalarepka- to trzymamy kciuki . Daj znać jaki wynik bety Ci wyszedł<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Kalarepka wrote:Dziewczyny, wiecie co? Nie wytrzymałam! Wstrzymałam się z pójściem do łazienki o godz 4 do prawie 8. I zrobiłam test. Widzę tam bladziutką kreseczkę. Wiele razy wydawało mi się, że ją widzę, ale zawsze sobie to wmawiałam. Teraz tam jest!
Ogarniam się i lecę na bete.
Cudownie. Trzymam kciuki!
Jakie seriale na te zimne wieczory polecacie? -
kalarepka, trzymamy kciuki!!! Daj znać jak będziesz wiedziała coś więcej
Dziewczyny, ale z Was ranne ptaszki ja się wczoraj położyłam po 23, a zasnęłam bodajże po 3 rozregulowałam organizm przez urlop. No, ale wstałam o 9:30 chociaż byłam mega zmęczona. No nic może przynajmniej dziś zasnę koło tej 23.
W kuchni parzy mi się siemię lniane. Zaczynam moją przygodę z nim. Nie lubię tego smaku. Przypomina mi to gluty po zaparzeniu, ale coż człowiek nie zrobi dla zdrowia i urody?
Po śniadaniu mykam na zakupy jedzeniowe.
Życzę udanej soboty
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
kalarepka, trzymamy kciuki!!! Daj znać jak będziesz wiedziała coś więcej
Dziewczyny, ale z Was ranne ptaszki ja się wczoraj położyłam po 23, a zasnęłam bodajże po 3 rozregulowałam organizm przez urlop. No, ale wstałam o 9:30 chociaż byłam mega zmęczona. No nic może przynajmniej dziś zasnę koło tej 23.
W kuchni parzy mi się siemię lniane. Zaczynam moją przygodę z nim. Nie lubię tego smaku. Przypomina mi to gluty po zaparzeniu, ale coż człowiek nie zrobi dla zdrowia i urody?
Po śniadaniu mykam na zakupy jedzeniowe.
Życzę udanej soboty
1cs z CLO
-
Haha, z moją pobudką sąsiadów nic nie wyszło, bo o 7.30 mnie ubiegli. Znowu się darły... Ja nie wiem, nie można wyjść z domu bez wrzasków? Dziewczynka ma ok 7 lat a chłopczyk 5. I to ona z matką jest najgłośniej w całym bloku...
Jak wyszli, na szczęście szybko, zasnęłam ponownie i spałam do 9.30 Byłam już w sklepie, teraz jakieś śniadanko, sprzątanie i czekam z obiadkiem na męża
Kalarepka, trzymamy kciuki
A siemię lniane to na trawienie? Mój mąż kiedyś pił, jak niby miał podejrzenie refluksu. Ale nie pomagało...
Co do seriali, ja pochłaniam różnorodne namiętnie Ale wszystkie fajne się pokończyły, albo popsuły na ostatnich sezonach i oglądam bardziej z sentymentu. Lucifera nie oglądałam, ale może mężowi się spodoba to razem zaczniemyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
zaraz mnie coś trafi... cały czas plamienie myślałam że przeszło, a dzisiaj znowu lekko krwista maź Nigdy mi się tak nie przedłużało, ale może to przez to, że miałam bardzo skąpy okres i nadal się "czyści" wszystko?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wyniki będą po 13.. Zwariuje do tej pory! Od rana jest mi niedobrze, taka klucha w gardle, może to z nerwów, nie wiem. Aż wzięłam uż w pracy.
A z seriali, ostatnio trafiłam na 3 pierwsze odcinki 'Kroniki Times Square' (choć oryginalny tytuł jest zupełnie inny, jakby ktoś szukał) na HBO. Nie żebym się wciągnęła, ale jak trafię to oglądam. Tematyka - kasa, dragi i prostytutki, więc nie każdy lubi Ewentualnie 'Vinyl' - tematyka podobna, tylko bardziej o biznesie muzycznym. -
I tak szybko, u mnie wyniki są na drugi dzień po 12 zawsze. Raz betę robiłam, to świra szło dostać. Ale skoro test pozytywny to będzie dobrze, trzymamy kciuki Jeszcze godzinka
Ja gotuję, sprzątam i męczę Accantusa znowu Moi sąsiedzi chyba wiedzą, kiedy jestem sama w domu bo wtedy Accantus na full i sobie dośpiewuję Na dworze masakra, leje tak jakby miała być znowu powódź w Opolu.
Oglądała któraś z Was "Grę o tron"?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 12:03
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806, szkoda, że nie udało Ci się obudzić sąsiadów. Długo już wytrzymujecie takie hałasy?
Mnie zaczęło mulić, ale muszę dać radę dziś do 22. A potem położę się w końcu o normalnej h spać. Muszę jeszcze skoczyć do sklepu po jakąś zieleninkę do ziemniaków i zakupy z głowy na ten weekend będę miała.
kalarepka, ja tu czekam na Twoją wiadomość jakby to chodziło o moją betę Trzymam kciuki. Daj znać jaki masz wynk.1cs z CLO
-
Od ponad 2 lat tu mieszkamy. I te dzieci im starsze tym gorsze, a matce chyba odbiło. Jest czasem chwila wytchnienia jak do ojca jadą bo nie mieszka z nimi. Wtedy sama matka siedzi cicho... takie uroki życia w bloku niby ale mam takie dni że poszlabym tam zadymę zrobić. Sąsiedzi niekiedy im coś powiedzą ale te i tak swoje. Dzień w dzień rano sie drą, a później dopiero ok 20 przychodzą do domu i też czasem jest bardzo glosnoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵