X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex0806- pomyślimy nad Manekinem. My też od czasu do czasu tam jesteśmy :)

A co do jajnika to może owulacja Ci się zbliża :)

Alegzi- dziękuje, wiele osób nigdy tego imienia nie słyszało hehe. Ale za to, np. w szkole moje imię się nie powtarzało. Choć ostatnio poznałam też dziewczynę, która ma tak na imię jak ja i dla nas obu była to nowość hehe.

Pozdrawiam dziewczyny. Udanego weekendu :)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • terka Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nawet wczesniej spać iść nie można bo potem nadrabiania :D

Alex-jak najbardziej moze juz cos zaczyna sie dziać - a przynajmniej bierz taka możliwość :D
    Też jestem ciekawa co sąsiedzi a tą Twoją muzykę zrobią-może zaczną śpiewać do niej? :D :D

Mari-znam kilka Martyn ale Martin nie. Faktycznie niespotykane i dobrze przynajmniej sie wyróżniałaś :D ja mam starsze imię wiec tez nie bylo w całej szkole drugiej takiej :D jak byłam młodsza nie lubiłam swojego imienia-teraz już się uspokoiłam pod tym względem, a mąż je uwielbia ;)

Pizza czekoladowa...hmmm ciekawy pomysł ale nie chce wiedziec ile to ma kalorii (nie jestem ns diecie ale mam skrzywienie zawodowe i lubię takie rzeczy wiedzieć ;) )

Ja mam w planach lenistwo i sesje filmowe ;) wypożyczyliśmy jakieś filmy z biblioteki (jak ja ją lubię ;) ) i będziemy w ten deszczowy weekend oglądać filmy a co :D mamy jeszcze plan spotkać sie ze znajomym ale to chyba w niedziele prędzej o ile się uda ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • mokka Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie słodkie lenistwo :))
    Spacer z pieskiem, chociaż jej się też nie chce w taką pogodę. Dostałam pieska 2 msc na urodziny, więc mam co robić- utrzymanie czystości w domu z nią to kwestia godziny :) wiecie o czym mówie. Poza tym jest słodka i kochana.
    Może jakaś kolacja z mężem albo kino.

Obecnie wkręciłam się w serial Lucifer -polecam dziewczyny !

mthfr 677 hetero, 1298 hetero, PAI hetero, brzydkie cytokiny 5 x IUI
    3 lata starań, 2x biochemiczna - maj 2017, styczeń 2018 :(
    atdcjw4zirwf79qi.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mokka wrote:
    U mnie słodkie lenistwo :))
    Spacer z pieskiem, chociaż jej się też nie chce w taką pogodę. Dostałam pieska 2 msc na urodziny, więc mam co robić- utrzymanie czystości w domu z nią to kwestia godziny :) wiecie o czym mówie. Poza tym jest słodka i kochana.
    Może jakaś kolacja z mężem albo kino.

Obecnie wkręciłam się w serial Lucifer -polecam dziewczyny !

Rozumiem o czym mówisz bo mam 4 papużki w domu :D też kwestia godziny czystości ;)

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mokka - ogladalismy Lucifera ale ten ostatni sezon do nas nie przemawia. Ale nie zniechęcam może Wam podpasuje. ☺
    Moje pizze były z tym co było w lodowce czyli standardowo.

3i49krhm19wid3ce.png
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje imię to Edyta.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Kalarepka Znajoma

Wysłany: 23 września 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wiecie co? Nie wytrzymałam! Wstrzymałam się z pójściem do łazienki o godz 4 do prawie 8. I zrobiłam test. Widzę tam bladziutką kreseczkę. Wiele razy wydawało mi się, że ją widzę, ale zawsze sobie to wmawiałam. Teraz tam jest!
    Ogarniam się i lecę na bete.

oar8yx8dyq4nd2ny.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalarepka- to trzymamy kciuki :-). Daj znać jaki wynik bety Ci wyszedł;-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • mokka Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalarepka wrote:
    Dziewczyny, wiecie co? Nie wytrzymałam! Wstrzymałam się z pójściem do łazienki o godz 4 do prawie 8. I zrobiłam test. Widzę tam bladziutką kreseczkę. Wiele razy wydawało mi się, że ją widzę, ale zawsze sobie to wmawiałam. Teraz tam jest!
    Ogarniam się i lecę na bete.

Cudownie. Trzymam kciuki!

Jakie seriale na te zimne wieczory polecacie?

mthfr 677 hetero, 1298 hetero, PAI hetero, brzydkie cytokiny 5 x IUI
    3 lata starań, 2x biochemiczna - maj 2017, styczeń 2018 :(
    atdcjw4zirwf79qi.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalarepka, trzymamy kciuki!!! Daj znać jak będziesz wiedziała coś więcej :)

Dziewczyny, ale z Was ranne ptaszki :) ja się wczoraj położyłam po 23, a zasnęłam bodajże po 3 :( rozregulowałam organizm przez urlop. No, ale wstałam o 9:30 chociaż byłam mega zmęczona. No nic może przynajmniej dziś zasnę koło tej 23.

W kuchni parzy mi się siemię lniane. Zaczynam moją przygodę z nim. Nie lubię tego smaku. Przypomina mi to gluty po zaparzeniu, ale coż człowiek nie zrobi dla zdrowia i urody? :)

Po śniadaniu mykam na zakupy jedzeniowe.

Życzę udanej soboty :)

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalarepka, trzymamy kciuki!!! Daj znać jak będziesz wiedziała coś więcej :)

Dziewczyny, ale z Was ranne ptaszki :) ja się wczoraj położyłam po 23, a zasnęłam bodajże po 3 :( rozregulowałam organizm przez urlop. No, ale wstałam o 9:30 chociaż byłam mega zmęczona. No nic może przynajmniej dziś zasnę koło tej 23.

W kuchni parzy mi się siemię lniane. Zaczynam moją przygodę z nim. Nie lubię tego smaku. Przypomina mi to gluty po zaparzeniu, ale coż człowiek nie zrobi dla zdrowia i urody? :)

Po śniadaniu mykam na zakupy jedzeniowe.

Życzę udanej soboty :)

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do seriali to ja nie oglądam nic na dzień dzisiejszy :)

1cs z CLO
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, z moją pobudką sąsiadów nic nie wyszło, bo o 7.30 mnie ubiegli. Znowu się darły... Ja nie wiem, nie można wyjść z domu bez wrzasków? Dziewczynka ma ok 7 lat a chłopczyk 5. I to ona z matką jest najgłośniej w całym bloku...

Jak wyszli, na szczęście szybko, zasnęłam ponownie i spałam do 9.30 :) Byłam już w sklepie, teraz jakieś śniadanko, sprzątanie i czekam z obiadkiem na męża :)

Kalarepka, trzymamy kciuki :)

A siemię lniane to na trawienie? Mój mąż kiedyś pił, jak niby miał podejrzenie refluksu. Ale nie pomagało...

Co do seriali, ja pochłaniam różnorodne namiętnie :D Ale wszystkie fajne się pokończyły, albo popsuły na ostatnich sezonach i oglądam bardziej z sentymentu. Lucifera nie oglądałam, ale może mężowi się spodoba to razem zaczniemy :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz mnie coś trafi... cały czas plamienie :/ myślałam że przeszło, a dzisiaj znowu lekko krwista maź :/ Nigdy mi się tak nie przedłużało, ale może to przez to, że miałam bardzo skąpy okres i nadal się "czyści" wszystko?

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • terka Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalarepka i co? Czekamy na wyniki z Tobą! ;)

Alex a niech to moze uda sie następnym razem :D

Alegxi-no przyzwyczajenie do wstawania rano ;)

• Kalarepka Znajoma

Wysłany: 23 września 2017, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyniki będą po 13.. Zwariuje do tej pory! Od rana jest mi niedobrze, taka klucha w gardle, może to z nerwów, nie wiem. Aż wzięłam uż w pracy.

A z seriali, ostatnio trafiłam na 3 pierwsze odcinki 'Kroniki Times Square' (choć oryginalny tytuł jest zupełnie inny, jakby ktoś szukał) na HBO. Nie żebym się wciągnęła, ale jak trafię to oglądam. Tematyka - kasa, dragi i prostytutki, więc nie każdy lubi :) Ewentualnie 'Vinyl' - tematyka podobna, tylko bardziej o biznesie muzycznym.

oar8yx8dyq4nd2ny.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak szybko, u mnie wyniki są na drugi dzień po 12 zawsze. Raz betę robiłam, to świra szło dostać. Ale skoro test pozytywny to będzie dobrze, trzymamy kciuki :) Jeszcze godzinka :)

Ja gotuję, sprzątam i męczę Accantusa znowu :D Moi sąsiedzi chyba wiedzą, kiedy jestem sama w domu bo wtedy Accantus na full i sobie dośpiewuję :D Na dworze masakra, leje tak jakby miała być znowu powódź w Opolu.

Oglądała któraś z Was "Grę o tron"? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 12:03

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalarepka, to i tak szybko. Jak ja robiłam betę to musiałam czekać cały dzień na wyniki. Koszmar.
    Masz już wyniki? :)

1cs z CLO
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806, szkoda, że nie udało Ci się obudzić sąsiadów. Długo już wytrzymujecie takie hałasy?

Mnie zaczęło mulić, ale muszę dać radę dziś do 22. A potem położę się w końcu o normalnej h spać. Muszę jeszcze skoczyć do sklepu po jakąś zieleninkę do ziemniaków i zakupy z głowy na ten weekend będę miała.

kalarepka, ja tu czekam na Twoją wiadomość jakby to chodziło o moją betę :) Trzymam kciuki. Daj znać jaki masz wynk.

1cs z CLO
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od ponad 2 lat tu mieszkamy. I te dzieci im starsze tym gorsze, a matce chyba odbiło. Jest czasem chwila wytchnienia jak do ojca jadą bo nie mieszka z nimi. Wtedy sama matka siedzi cicho... takie uroki życia w bloku niby ale mam takie dni że poszlabym tam zadymę zrobić. Sąsiedzi niekiedy im coś powiedzą ale te i tak swoje. Dzień w dzień rano sie drą, a później dopiero ok 20 przychodzą do domu i też czasem jest bardzo glosno

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
‹‹ 18 19 20 21 22 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ